Jelszó

Hírlevél

Fizetési megoldás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Szűrés

Cikkszám
Ár
400 Ft - 1 065 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Gabonapehely


Sorrend:

Glück Bio gabonapelyhek, barna rizspehely 500gr


Joghurtokba, müzlikbe, főtt ételekhez sűrítőanyagként ajánljuk.

A rizsfehérjék glutaminsav-tartalma alacsonyabb a gabonaféléknél megszokottaknál. A rizs széles körűen felhasználható, különböző ételek, rizspehely, rizsliszt, tápszeralapanyag készülhet belőle. Rizsből készül a híres japán szaké is. A rizs gluténmentes, ezért a növényt, és a belőle gyártott termékeket a lisztérzékenyek is étrendjükbe illeszthetik.

 
1 065 Ft
Glück Bio gabonapelyhek, pattogtatott amarant 100 g

Dél-amerikai ősgabona, mely sok vasat, kálciumot és magnéziumot tartalmaz. Müzlibe téve azonnal fogyasztható.

Fontos tulajdonsága, hogy glutént nem tartalmaz, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják!

 
400 Ft
  Glück Bio gabonapelyhek, zabpehely aprószemű (kisszemű) 500 g

Felhasználásának legnépszerűbb módja a vízben vagy tejben való felfőzés, valamint a joghurtban, kefirben való áztatás, de főtt ételek, sütemények, töltelékes áruk is készíthetők belőle.

A zabban lévő keményítő emésztése és felszívódása lassú, a zabkása energiatartalma apránként szabadul fel, s így jótékony hatása több órán át tart. A zabpehely fontos alkotórésze a műzlinek is.  

A hagyományos recept 30% zabpelyhet, 30% búzapelyhet, 10% mazsolát, 10% mogyorót és 20% friss almát vagy más, éppen rendelkezésre álló gyümölcsöt ír elő.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

 
525 Ft
Glück Bio gabonapelyhek, zabpehely nagyszemű 500 g

Nagyszerű müzlialap, mely forrázás után pár perccel mazsolával és kókuszreszelékkel azonnal fogyasztható. Felhasználásának legnépszerűbb módja a vízben vagy tejben való felfőzés, valamint a joghurtban, kefirben való áztatás, de főtt ételek, sütemények, töltelékes áruk is készíthetők belőle.

Glutént tartalmaz. Vízbe áztatva tojás helyett használható sütéshez, például piskótához. A zabban lévő keményítő emésztése és felszívódása lassú, a zabkása energiatartalma apránként szabadul fel, s így jótékony hatása több órán át tart. A zabpehely fontos alkotórésze a műzlinek is.  A hagyományos recept 30% zabpelyhet, 30% búzapelyhet, 10% mazsolát, 10% mogyorót és 20% friss almát vagy más, éppen rendelkezésre álló gyümölcsöt ír elő.  

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

 
545 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés