Zöld tea

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero organikus zöld teát a Nilgiri-fennsík legmagasabb területein, Dél-Indiában termesztik.

A zöld tea alkaloidokat, természetes növényi anyagokat tartalmaz, amelyek közül az egyik a tein, amely a koffeinhez hasonló, de kisebb és fokozatosabb hatású.

1 450 Ft

Az Aloe vera segít fenntartani a szervezet természetes védekező képességét, a mikroorganizmusokkal szembeni védelmét. Antioxidánsként védi a sejteket és a szöveteket a szabad gyökök károsító hatásaival szemben. Támogató hatással van az emésztőrendszer működésére.
A zöldtea antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendszer támogatásához. Segít fenntartani a szív és a keringési rendszer egészségét.
A fahéj támogatja az egészséges vércukorszint, valamint az emésztőrendszer egészségének fenntartását.
A szegfűszeg támogatja az emésztőrendszer és a keringési rendszer működését.

1 360 Ft

A lúgosító tea zöld növény és gyógynövény hatóanyagaival segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását. Hatóanyagainak köszönhetően alkalmazható a szervezetre ható külső és belső káros savasító hatások ellensúlyozására. A természetes növényi rostok segítik a felhalmozódott salakanyagok távozását. A teakeverék nyolc természetes növényi alapanyag áldásos hatásait ötvözi.

A lúgos szervezet egészséges és ellenálló a betegségekkel szemben. 

 

 

 

1 235 Ft

A szív és a keringési rendszer támogatásához


A jól ismert teakeverék megváltozott összetételben, de ugyanolyan hatásosan áll a teakedvelők rendelkezésére, mint elődje. A zöld tea, csalánlevél, akácvirág, kukoricabibe, komlóvirág filterezett teakeveréke a keringési rendszer támogatását segíti.

A Luobuma teának magas flavonoid és mikroelem (cink, szelén és germánium) tartalma van.

A zöldtea antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendszer támogatásához, amely segít fenntartani a szív és a keringési rendszer egészségét, a megfelelő koleszterin szintet.

A komlóvirág támogatja az egészséges koleszterinszint fenntartását, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

A kukoricabibe hozzájárul a vizeletkiválasztó rendszer, ezáltal a szív egészségének fenntartásához.

 

1 600 Ft

Pollenszezon idejére

Szőlőmag-kivonatot és különleges gyógynövényeket tartalmazó teakeverék. A szőlőmag-kivonat hatóanyaga az OPC (oligometric proanthocyanidin), melynek antioxidáns képessége hatékonyabb, mint az E-vitaminé és a C-vitaminé. Gyógynövény-hatóanyagainak köszönhetően támogatja az immunrendszert, erősíti és energiával tölti fel a szervezetet. Semlegesíti a szervezetből a káros szabadgyököket, melyek leginkább a sejthártyákat károsítják. Az egészséges sejthártya meg tudja akadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, hozzájárulva ezzel az egyensúly visszaállításához.


Gyógynövényeket tartalmazó teakeverék. A benne lévő szőlőmag kivonat antioxidáns hatású anyagai (OPC) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. A Pollengrape tea az év bármelyszakában mellékhatások nélkül fogyasztható. Egyensúlyba hozza a felborult immunrendszer működését. Segítséget nyújtott a légúti panaszok enyhítésében (allergiás tünetek, köhögés, gyulladás, orrváladékozás)

Adagolás: megelőzésre naponta egy két tea filterből készült tea elfogyasztása ajánlott. Szezonban 3 csésze főzet elfogyasztása javasolt. Egy kanálmézzel a tea hatása fokozható a köhögéses tünetek enyhítésére. A Pollengrape tea és a pollengrape kapszula együttes szedése a leghatékonyabb!

Felhasználási javaslat:

  • főzés: a teafiltert egy csészényi (2-3 dl) vízzel 3-6 percig forralni.
  • áztatás: a teafiltert egy csészényi (2-3 dl) forró vízzel leönteni és 15-20 percigállni hagyni.
1 600 Ft

Aktív, rendszeres testmozgással kombinált fogyókúrához


A SZŰZTEA CLA MAX lágyzselatin kapszula, a zöldtea már jól ismert jótékony hatásai CLA-val és L-karnitinnel, valamint kalcium-piruváttal kombinálva. A TCM holisztikus szemléletének megfelelően a CLA Max a hatóanyagok kombinációja révén komplex hatást fejt ki.
Az L-karnitin és CLA (konjugált linolsavak) fogyasztása ajánlható fogyókúrás étrend kiegészítéséhez, illetve rendszeresen sportolók számára.

 

 

 

3 095 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak


Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség. A gyógynövénykeverékben található zöld tea polifenolok hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez ? amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért ?, és biztosítják a fogyókúra eredményességét és fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének. 

 

 

 

3 630 Ft
Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. Az ajánlott mennyiségben fogyasztva meggyorsíthatja a fogyás folyamatát.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. A hatásokat humán- és állatkísérletek igazolják.

1 010 Ft

A teakeverék nyálka tartalmi kivonatú komponenseket tartalmaz, amik a légutak felületén bevonatot képezve csökkentik a gyulladt nyálkahártya érzékenységét, csökkentik a köhögési ingert. Tudnia kell, hogy kezelendő problémái milyen eredetűek. Amennyiben bizonytalan a tünetek okában, forduljon orvosához.A Hurutoldó teakeverék gyógynövény-komponensei elősegítik a hurutos megbetegedésben felgyülemlett nyák elfolyósítását, megkönnyítik annak felköhögését, enyhe gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, görcsoldó hatásúak, csökkentik a garatnyálkahártya irritációját, illetve annak fájdalmát.

Nem ajánlott a készítmény alkalmazása bármely összetevőjével főleg ernyősvirágzatúak szembeni egyéni túlérzékenység, gyomor, nyombélfekély, valamint szív vagy veseműködési zavar miatt kialakult ödéma esetén. Az alkalmazás megkezdése előtt kérje ki orvosa tanácsát. A teakeverék alkalmazása gyermekeknek nem ajánlott. A teakeverék fogyasztása befolyásolhatja más gyógyszerek felszívódását, ezért alkalmazásáról tájékoztassa kezelőorvosát. Terhesség és szoptatás ideje alatt a készítmény fogyasztása nem ajánlott.

Használat: 1 púpozott evőkanál teakeveréket 1 csésze forró vízzel kell leönteni és időnként kevergetve15 percig állni hagyni, majd leszűrni. Enyhén édesítve naponta 1-2 csészével fogyasztható.

A teakeverék kúraszerűen és alkalmanként is fogyasztható.A kúra időtartama 3 hónap, két kúra időtartama között legalább 1 hónap szünetet kell tartani.

A csészébe helyezett 1 teáskanál zöld teát kb. 2,5 dl, 70 °C-os vízzel leöntjük. 3 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük.

Száraz, tiszta, hűvös helyen tárolandó
1 490 Ft

A zöld tea levél hozzájárul a normál koleszterinszint fenntartásához, a mezei katáng gyökér, a tarackbúza gyökértörzs és az articsókalevél támogatja a méregtelenítő rendszereket, a borsosmentalevél hozzájárul az egészséges emésztéshez.

Nem alkalmazható az összetevők bármelyike és fészkes virágzatú növények iránti túlérzékenység, szív- és veseelégtelenségből eredő ödéma, bélelzáródás, máj- és epebetegségek, epekő,  gyomor- és nyombélfekély, magas vérnyomás esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején.

Kúraszerűen legfeljebb 4 hétig fogyasztható, kettő kúra között 2 hét szünetet kell tartani!
A tea alkalmazását beszélje meg orvosával! Koleszterinszintet csökkentő gyógyszerekkel együtt alkalmazva fokozhatja azok hatását.

1 845 Ft

Naturland zöld tea echinaceával filteres 20x2g 40 g

A zöld tea készítéséhez a teacserjék legfiatalabb leveleit szedik le, és érintetlenül, kezelés és beavatkozás nélkül megszárítják, azaz „szűz” marad. Az erjesztés elkerülésével a tealevél megtartja eredeti, természetes zöld színét.

Jellegzetes zamatát, kesernyésen édes ízét gazdag illóolaj-tartalma adja. Értékes anyagokban gazdag teáját a keleti kultúrákban rendszeresen fogyasztják.

Ez a különleges teakeverék a tradicionális keleti ízvilág és a nyugati népgyógyászati tapasztalatok harmonikus találkozása. Az echinacea zamata lágyítja a zöld tea jellegzetes ízét.

1 345 Ft

A kínaiak a hagyományok szerint a zöld tea leveleit nem érlelik, hanem közvetlenül a gyűjtés után megszárítják. Jellegzetes zamatát, kesernyésen édes ízét gazdag illóolaj-tartalma adja. Értékes anyagokban gazdag teáját a keleti kultúrákban rendszeresen fogyasztják. A zöld tea koffeintartalma révén frissíti a testet és az elmét.

950 Ft

A zöld tea készítéséhez a teacserjék legfiatalabb leveleit szedik le, és érintetlenül, kezelés és beavatkozás nélkül megszárítják, azaz ?szűz? marad. Az erjesztés elkerülésével a tealevél megtartja eredeti, természetes zöld színét. Jellegzetes zamatát, kesernyésen édes ízét gazdag illóolaj-tartalma adja. Értékes anyagokban gazdag teáját a keleti kultúrákban rendszeresen fogyasztják.

A NATURLAND különleges teakeverékével ízlelje meg a tradicionális, keleti ízvilág és a levendulavirág aromájának frissítő harmóniáját!

Teakülönlegesség

  • Kellemes ízharmónia.

  • Üdítő frissesség.

1 280 Ft
 
Nézet:
Sorrend: