Bőrkeményedés ápolása

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Finoman puhává teszi és ellazítja lábait.

A bio altaji homoktövisolaj és a sheavaj intenzíven táplálja és hidratálja a láb bőrét, a muskotályzsálya olaja pedig regenerál és fertőtlenít.

Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6-7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása.

Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

Nem tartalmaz: parabéneket, polietilén-glikolt (PEG), ásványi olajokat.

1 950 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 750 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Allga San bőrkeményedést puhító krém 90 ml

Száraz, repedezett, elszarusodott bőr intenzív ápolására.

A bőrkeményedés puhító krém visszaadja az erősen igénybevett repedezett, kiszáradt és elszarusodott lábbőr rugalmasságát és ellenálló képességét.

Cukorbetegek lábápolására is kiválóan alkalmazható.

Használata: Reggel és este masszírozza a lábfej bőrébe.

3 év alatti gyermekek számára nem alkalmazható!

3 095 Ft

Lábunk, de különösen sarkunk a külső környezeti behatásoknak és fizikai megterhelésnek egyaránt kitett bőrfelület, mely természetes zsírosodási folyamatának megbomlása után keményedésre, repedezésre hajlamos.

Alkalmazás: fürdés után a sarkunk és a talpunk száraz,repedezett bőrét kenjük be.

Hatóanyagai: a méhviasz, gyapjúzsír, glicerin és paraffin.

A Bánó féle Doktor Sarokbalzsam mindennapi használata a száraz, repedezett bőrt ápolja, puhává varázsolja.

1 670 Ft

A teafaolaj az egyik leghatékonyabb természetes antiszeptikus hatású anyag a baktériumok és a gombák ellen. A teafaolaj jótékony hatású a fáradt, duzzadt láb vérkeringésének felfrissítésére. Puhítja a bőrkeményedéseket megszünteti a lábgombásodást és a láb szárazságát ekcéma, psoriasis, dermatitis, diabetesz estén. A teafaolaj csökkenti a láb izzadását, mely által elűzi a kellemetlen lábszagot. Dezodoráló hatása hosszan tart. Konzerváló anyagot nem tartalmaz.

Alkalmazás: Alapos lábfürdővel kényeztesse magát majd a teafaolaj lábápoló krémmel masszírozza be a lábát naponta többször is. Az antiszeptikus hatás növelése érdekében egyidejűleg a glicerines teafa szappan használata ajánlott. Dermatológiailag tesztelt.

2 895 Ft

"...Tesztelőink véleménye: a valaha használt legjobb lábápoló..."

Száraz, érzékeny bőrre, valamint a mindennapos testápoláshoz.

Értékes hatóanyag kombinációjának tagjai egymás hatását erősítve nyugtatják, kondicionálják, táplálják és dezodorálják száraz kirepedt sarkakat. A bőr felső rétegébe behatolva serkenti a sejtregenerációt, tápanyagokat biztosít és normalizálja a kiszáradt bőr állapotát.

Az egyedülálló, bioaktív, gyógyhatású Manuka méz más kivonatokkal kombinálva, könnyen felszívódó tartalmas krémet alkot. Az összetevők ,behatolva a bőr felső rétegének sejtjei közé, egymás hatását erősítve, azonnal puhává teszik és dezodorálják a kiszáradt, bőrkeményedésektől érdes lábfejet. Az összetevők természetes eredete miatt a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat,
tartósítószert. Alumíniummentes.

3 450 Ft

A természet ajándéka a megviselt,kiszáradt kéz bőrének és a fáradt lábak speciális ápolására. Fitoterápiás összetevőkben és hatóanyagokban gazdag kéz-,és lábápoló kozmetikum család.

A növényi hatóanyagokban gazdag sarokpuhító és bőrkeményedés elleni krém hatékonyan ápolja a sarok különösen száraz bőrét, hidratálja és puhán tartja a bőrt, elősegíti annak megújulását. Hámlasztó anyagot tartalmaz, mely a rendszeres használat során segít a bőrkeményedések megszüntetésében.


Rendkívül jó hatásfokkal szünteti meg a bőrkeményedéseket, regenerálja a repedezett, száraz bőrt. Rendszeres használata a láb bőrét simává, egészségessé teszi.


Cukorbetegek lábápolására is ajánljuk.

 

1 855 Ft

Hidratáló ápolás száraz bőrre

A bio-argánolaj rendkívüli ápoló és regeneráló tulajdonságai miatt ismert és kedvelt. Kiválóan alkalmas az érzékeny bőr ápolására is. A bio-sheavajat is tartalmazó hidratáló ápolókrém könnyen beszívódik és csak egészen diszkrét illatot kapott, olyan bio-illóolajoknak köszönhetően, mint a vanília vagy a friss grapefruit.

Argania spinosa

A natív argánolaj Marokkóból magas telítetlen zsírsav- és antioxidáns tartalmának köszönhetően nagyon kedvelt. Kiváló a bőr mindennapos ápolására, véd a környezeti hatások ellen és elősegíti a bőr regenerációját.

5 585 Ft

A készítmény reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak kezelésére, önmagában vagy a gyógyszeres kezelés és a fizioterápia kiegészítőjeként alkalmazható.

A masszázsolaj hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A rozmaringolaj gyulladásgátló, izomgörcsoldó hatással rendelkezik. A levendulaolaj gyulladás-csökkentő hatású. A levomentol hűsítő érzetet kelt a bőrön és enyhe helyi érzéstelenítő hatása van.

 

3 425 Ft

Kozmetikai gél, amely Metylo-sulfonylomethant (MSM) tartalmaz. Hidratálja és biztosítja a bőr rugalmasságát.

Használata a szoláriumi napozás utáni bőrirritációra vagy bőrkeményedésre ajánlott.

Hatásosan csökkenti a bőrviszketést, pszoriázist. A készítmény jó hatással van a szervezetben meglévő kollagén újratermelődésére. Finomítja, szépíti és hidratálja a bőrt.

1 695 Ft
Nézet:
Sorrend: