Deo roll-on

Nézet:
Sorrend:

Érzékeny bőrre - 24 órás védelem és virágos frisses-ség.

Védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen. Az enyhe formula nyugtató aloe verával egész napra gondoskodik az ápolt bőrérzetről és védelemről. Nem hagy fehér foltot.

  • Natrue minősített, vegán natúrkozmetikum.


Fő hatóanyag

A vízililiom, más néven kék lótusz vagy egyiptomi lótusz megbecsült gyógynövény a kínai orvoslásban. Hosszú gyökerei akár 2,5 méteresek is lehetnek és a talajig érnek, ahonnan tápanyagogat szívnak fel. A növény leveleinek különlegessége, hogy a víz és a szennyeződés egyszerűen lepereg róluk ? ezt a jelenséget nevezik lótusz-effektusnak. A liliom a tisztaság szimbóluma, és hatóanyagai tökéletes összetevői a cosnature szépségápoló termékeinek. Kivonatát a kozmetikai ipar csillapító, bőrnyugtató és védő hatása miatt kedveli. A lótuszkivonat erősíti az ártalmas környezeti hatásokkal szembeni védelmet és finomítja az arcbőrt.

1 995 Ft

Feszült helyzetekben védelmet keres az ember és gyengéd gondoskodásra vágyik. A balzsamos Dr. Hauschka Rózsa dezodor megbízhatóan hatékony és szelíden bánik a bőrrel. Ha a mindennapok kihívásaival könnyed mosollyal tudunk szembenézni, az higgadt, feszültségmentes állapotot eredményez. A krémes állagú Rózsa dezodor receptúrájában finoman egymásra hangolt, dezodoráló ás ápoló hatású alkotórészek párosulnak. A rózsavíz például elegáns, finom illatot ajándékoz, míg a palástfű kivonata segíti a nedvességfolyamatok kíméletes szabályozását. Az értékes jojobaolaj éterikus rózsaolajjal társulva a bőr igazán különleges ápolását teszi lehetővé.

  • Bőrállapot: Normál és érzékeny bőrre egyaránt ajánlott
  • Hatása: Az alkoholban szegény golyós dezodor nagyon jó a normál és az érzékeny bőrállapotúak számára is. Harmonizáló hatású, nem tartalmaz pórus összehúzó alumínium sókat, és nem hagy foltot a ruházaton.


A Dr. Hauschka Rózsa dezodor kitűnően harmonizál a Rózsa testápoló balzsammal, ami meleget és védettséget ajándékoz.


Minőség:

  • 100%-ban természetes illetve bio kozmetikum, NaTrue és BDIH minősítéssel
  • nem tartalmaz szintetikus illat-, szín- és konzerváló adalékokat
  • nem tartalmaz kőolajszármazékot, parabént, szilikont és PEG-et
  • mentes az oldható alumínium sóktól
  • vegán készítmény
  • dermatológiailag, érzékeny bőrön is tesztelt termék
  • a nyersanyagok ellenőrzött biológiai vagy Demeter termesztésből származnak

 



5 950 Ft

Akár fizikai, akár pszichikai erőfeszítésnél életfontosságú az izzadás. Egyrészt szabályozza testhőmérsékletünket, másrészt gondoskodik a nemkívánatos anyagcseretermékek kiválasztásáról, és a bőr védő savköpenyével együtt akadályt képez az egészséget károsító csírák előtt. A zsírmentes Zsálya-menta dezodor a zsálya és a varázsmogyoró kivonataival, két természetes antimikrobiális és összehúzó hatású alkotórészt is tartalmaz. Fizikai igénybevételnél - sportolásnál vagy más aktív tevékenységnél ? nyugodtan támaszkodhatunk a dezodor nyújtotta friss védelemre.

A temperamentumos mentaillat és a természetesen fanyar zsálya-aroma dezodoráló hatású összjátéka hosszantartó frissességet biztosít.

Tudatosan nem tartalmaz pórus összehúzó alumínium sókat. Az alkoholban szegény golyós dezodor nem irritálja a bőrt, és nem hagy foltot a ruhán.

Bőrállapot: bármely bőrre használható

Tipp: A Dr. Hauschka Zsálya-menta dezodor illatához ideálisan illik a megelevenítő Citrom-citromfű tusfürdő, a Citrom-citromfű vagy a Birs testápoló tej.

Minőség:

  • 100%-ban természetes illetve bio kozmetikum, NaTrue és BDIH minősítéssel
  • nem tartalmaz szintetikus illat-, szín- és konzerváló adalékokat
  • nem tartalmaz kőolajszármazékot, parabént, szilikont és PEG-et
  • mentes az oldható alumínium sóktól
  • vegán készítmény
  • dermatológiailag, érzékeny bőrön is tesztelt termék
  • a nyersanyagok ellenőrzött biológiai vagy Demeter termesztésből származnak

 

 

 

5 500 Ft

?végre egy természetes, friss, aktív, kemikáliáktól mentes dezodor, ami működik.

A pórusok elzárása nélkül 24 órás védelmet biztosít. Irritációmentes, antibakteriális golyós dezodor, mely gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot, Gátolja a túlzott verejtékezést, megnyugtatja és hidratálja a bőrt.

A test teljes körű ápolására alkalmas, azonnal hűsíti és nyugtatja a bőrfelületet. Hatékony segítséget nyújt bőrirritáció, esetén valamint a kiszáradt bőr kezelésére is hatásos. A bőrfelületen védőréteget képezve, segíti a nedvesség megtartását, támogatja a gyógyulási folyamatokat, finommá és simává teszi a bőrt.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert. Alumíniummentes. 

2 495 Ft

A Dr. Organic dezodorok a pórusok elzárása nélkül természetes összetevőkkel biztosítanak hosszantartó védelmet. Gyengédek a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesítik a nem kívánt testszagot, gátolják a túlzott verejtékezést, megnyugtatják és hidratálják a bőrt. 

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

 

Vegán.

 

A Dr. Organic elutasítja az állatkísérleteket.



 

2 495 Ft

"?végre egy természetes, friss, aktív, kemikáliáktól mentes dezodor, ami működik..." 

A pórusok elzárása nélkül 24 órás védelmet biztosít. Irritációmentes, antibakteriális golyós dezodor, mely gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot, Gátolja a túlzott verejtékezést, megnyugtatja és hidratálja a bőrt.

Gránátalma bőrregeneráló tulajdonságát klinikai vizsgálatok igazolják. Bőrregeneráló hatásának titka, hogy a bőr alsóbb struktúráját is támogatja, valamint gazdag vitamin tartalmával tápanyagot szolgáltat azon bőrrétegek számára, melyek a kollagén és elasztin termelésért felelősek. Ez a két alkotóelem felel a bőr tartásáért és rugalmasságáért, ezért különösen fontos, hogy termelődésük zavartalan legyen.

A gránátalma megfiatalítja a bőrt, táplálja és hidratálja az egyes sejteket, gyógyítja az apróbb irritációkat. Semlegesítve a bőrkárosító oxigén molekulákat, melyek a szennyeződés és az uv sugárzás közben alakulnak ki, széppé teszi a bőrt.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert. Alumíniummentes. 

2 495 Ft

A folyékony dezodor gyengéd, mégis rendkívül hatékony minden bőrtípus számára

Alapja a bioaktív kendermagolaj, Aloe Vera, Napraforgó olaj, Izlandi moha és E-vitamin


Hosszantartó védelmet biztosít, kisimítja és revitalizálja a bőrt

 

A Dr Organic bioaktív kendermagolaj termékcsaládról:

  • A kendermagolaj használata a szépségiparban napjainkban ismét előszerettel használja annak élettani hatásai miatt
  • A kendermagolaj olyan különleges összetételű, hogy szinte semmilyen más növényhez nem hasonlítható
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj kozmetikumok legalább 70%-ban biotermesztésből származó összetevőkből állnak
  • A kendermagolaj esszenciális zsírsavakat, Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat, ezen kívül alapvetően fontos aminosavakat és magas tápértékű fehérjéket tartalmaz
  • A vitaminok (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitamin), ásványi anyagok (kálium, kalcium, vas, magnézium) és enzimek jelenléte az egyik legértékesebb növényi olajjá emelkik a kendermagolajat
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj termékekben lévő kendermagolaj gyulladáscsökkentő, antioxidáns, kiegyensúlyozó és támogatja a haj egészséges növekedését
  • Különös jelentőséggel bír, hogy számos kutatás bebizonyította, hogy a kenderolajban megtalálható linolsav lassítja a sejtek öregedését
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj bőrápolási termékek rendkívül erős hidratáló és bőrpuhító hatásúak, továbbá növelik a bőr rugalmasságát és a szövetek vízmegtartó képességét
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj termékcsalád kisimítja és hidratálja a száraz, fáradt, igénybe vett bőrt
2 495 Ft

"...végre egy természetes, friss, aktív, kemikáliáktól mentes dezodor, ami működik..."

A pórusok elzárása nélkül 24 órás védelmet biztosít. Irritációmentes, antibakteriális golyós dezodor, mely gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot. Gátolja a túlzott verejtékezést, megnyugtatja és hidratálja a bőrt.

Tradicionális nyugtató, relaxáló, stresszoldó és kiegyensúlyozó szer, mely a testre és a lélekre egyaránt hat. Közkedvelt antiszeptikus, dezodoráló és rovarűző tulajdonsága miatt is. Azon kevés illóolajak közé tartozik, mely közvetlenül, hígítás nélkül a bőrre tehető, megnyugtat és támogatja a gyógyulást. Javítja az aknés és a szeboreás bő r állapotát, fokozza a vérkeringést.

Mivel hatását úgy fejti ki, hogy eközben kíméletes a bőrhöz, a mindennapos higiénia fenntartásához, a test és a lélek ápolásához, kiegyensúlyozásához is kiváló természetes szer.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert. Alumíniummentes.

2 495 Ft

A pórusokból eltávolítja a szennyeződéseket, ezért az aknés bőr tisztítására is alkalmas. Tápanyagokkal, amino savakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látja el a bőrt. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, így csökkenti a ráncképződést, és tónusossá teszi a bőrt. Gyulladás gátló hatással rendelkezik, mérsékeli a duzzanatok kialakulását.

Bár valamennyi méz rendelkezik antibakteriális hatással, ez a méz fajta kiemelkedően hatékony természetes antibakteriális szer. Azonosították az úgynevezett manuka faktort, ami egy aktív hatóanyag és csak a legjobb minőség_ manuka mézben található meg. Ennek gyógyító tulajdonsága olyan erős, hogy egyes vélemények szerint meghaladja a hagyományos modern medicinákét.

Hatékonyságának köszönhetően egyre több bőrápoló termékben is szerepel. Természetes antioxidáns hatása miatt védi a bőrt a napsugarak okozta károsodástól. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt.

2 495 Ft

"...végre egy természetes, friss, aktív, kemikáliáktól mentes dezodor, ami működik..."

A pórusok elzárása nélkül 24 órás védelmet biztosít. Irritációmentes, antibakteriális golyós dezodor, mely gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot, gátolja a túlzott verejtékezést, megnyugtatja és hidratálja a bőrt

Gyorsan beszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, így sérülések, csípések és leégés esetében is hasznos. Felélénkíti és hidratálja a bőrt, miközben sugárzóvá és egészségessé tesz.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert. Alumíniummentes.

2 495 Ft

"...végre egy természetes, friss, aktív, kemikáliáktól mentes dezodor, ami működik..."

Sejtvédő és hidratáló hatásánál fogva különösen ajánlott a száraz bőr ápolásához. Kimondottan alkalmas a ráncosodásra, korai öregedésre hajlamos bőr célzott ápolására.

A pórusok elzárása nélkül 24 órás védelmet biztosít. Irritációmentes, antibakteriális golyós dezodor, mely gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot, Gátolja a túlzott verejtékezést, megnyugtatja és hidratálja a bőrt.

Mivel óv és hidratál, a fiatalos megjelenés fenntartása érdekében normál, mindennapos dezodorálásra is ajánlható.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert. Alumíniummentes.

2 495 Ft

Ez a krémes gyengéd golyós dezodor megbízható és hosszantartó dezodorálást biztosít, és egész napos kellemes friss érzetet ad.

Az aloé vera hűsíti és nyugtatja a bőrt. Borotválkozás után regenerálja a hónalj területét.

A bio-gránátalma védelmet nyújt az érzékeny bőr számára is.

 Az összes összetevő 100 %-a természetes
eredetű
 Az összes összetevő 12,95 %-a ellenőrzött
biológiai termesztésből származik
 A növényi összetevők 97,7 %-a ellenőrzött
biológiai termesztésből származik

2 965 Ft

Ez a krémes gyengéd golyós dezodor megbízható és hosszantartó dezodorálást biztosít.

A bio-homoktövis és a méz különösen gyengéden ápolják az érzékeny bőrt és egész napos friss
érzetről gondoskodnak. 

  • Az összes összetevő 100 %-a természetes eredetű
  • Az összes összetevő 12,95 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
  • A növényi összetevők 97,4 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
2 695 Ft

Ez a krémes gyengéd golyós dezodor ligetszépével és a jojobával megbízható és hosszantartó dezodorálást biztosít és egész napos kellemes friss érzetet ad.

Különösen alkalmas érzékeny bőrre. Nem tartalmaz szintetikus parfümöt és alkoholt. Allergiára hajlamos személyek számára is ajánlott.

  • Az összes összetevő 100 %-a természetes eredetű 
  • Az összes összetevő 12,2 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
  • A növényi összetevők 99,2 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
3 745 Ft

Kiszerelés: 50ml

Gyártó: Farfalla Essentials AG.

Származási hely: Svájc

Hawaii rózsa illatával

NaTrue által minősített natúr kozmetikum.

Hosszantartó, megbízható védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen.

Aloe verával és olíva kivonattal védi az érzékeny bőrt. Különösen gyengéd a bőrhöz, nem tartalmaz alumínium sókat, sem alkoholt.

100%-ban természetes eredetű összetevőkkel, melyek 97%-a bio termesztésből származik. Vegán.

3 655 Ft
 
Nézet:
Sorrend: