Száraz hajra

Nézet:
Sorrend:

Megerősíti a hajhagymákat! Mélyen táplálja a hajhagymákat! Mérsékli a hajhullást!

Erősítő és aktivizáló összetételének az alapja:

Bioaktív gyógynövénykivonatok rozmaring, aloe vera vad fokhagyma és bojtorján. ? ezek táplálják, hidratálják a fejbőrt és mérsékelik a hajhullást.
Solanium tuberosum (burgonyakivonat), a legerősebb bioaktív növekedést serkentő összetevő.

B5 és PP energizáló vitaminok stimulálják az egészséges hajnövekedést


Vékony szálú, töredezett hajra és a hajhagymák megerősítésére javasolt!

2 250 Ft

Lágyan tisztít, és megőrzi a bőr természetes védőrétegét.

Nedvességaktiváló jeges kristályvirág préslevelet tartalmazó összetétel. Lágyan tisztít, és megőrzi a bőr természetes védőrétegét. Védi az érzékeny fejbőrt a kiszáradástól. Nagyon jól tolerálható a bőr számára, amit bőrgyógyászati tesztek igazolnak, gyerekek számára is.

 

  • Bőrállapot: extra száraz
  • Életkor: 3 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Biokosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus: nem
  • Vegán: igen

8 700 Ft

Természetesen tisztító, ásványi anyagokban gazdag lávaföld.

Természetesen tisztító, ásványi anyagokban gazdag lávaföld. Különösen kíméletesen tisztít, és megőrzi a bőr természetes védőrétegét. Gyorsan megnyugtatja a viszketési ingert (azonnali hatás). Enyhíti a feszülő bőrérzetet és a bőr szárazságát. Ápoló hatású és tolerálható a bőr számára, amit bőrgyógyászati tesztek igazolnak, gyerekek számára is.

 

  • Bőrállapot: extra száraz
  • Életkor: 3 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Biokosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus: nem
  • Vegán: igen

9 800 Ft

Minden hajtípusra

Dr. Konopka különleges, 28. számú növényi bio olajával és bio zsályakivonattal. Erősíti, táplálja és dússá teszi a hajat.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán


* A maximális hatás érdekében használja a Dr. Konopka Volumennövelő hajbalzsammal és szérummal együtt. 

 



2 245 Ft

A teafaolaj sampon az ausztrál teafa, gyógyszerkönyvi tisztaságú természetes antiszeptikus olaját tartalmazza. A teafaolaj sampon helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát és csökkenti a bakteriális eredetű korpásodást.

A teafaolaj sampon regenerálja a festés, dauerolás és szárítás által igénybe vett hajat. Az első fázisban hatékonyan eltávolítja a korpát és más szennyeződést a hajból és a fejbőrről, a második fázisban korlátozza a baktériumok aktivitását, amelyek a korpaképződét kiváltják. A készítmény növényi eredetű hatóanyagai kíméletesen tisztítják és védik a hajat a környezet károsító hatásaitól. Rendszeres használatával megelőzhető a további korpásodás, a haj tiszta, ápolt, egészséges, selymes és csillogó lesz. A teafaolaj távol tartja a hajparazitákat is.

Alkalmazás: A sampont gyengéden masszírozza be a nedves hajba és a fejbőrbe, majd néhány perc után bő vízzel öblítse le és igény szerint ismételje meg a műveletet. Ha szembe került, akkor meleg vízzel azonnal öblítse ki.

2 695 Ft

Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél.

A színtiszta bioaktív Aloe Vera sampont használva maximális mértékben részesülünk a növény jótékony hatású poliszacharid tartalmából, ami válogatott növényi kivonatokkal kombinálva behatol, illetve bevonatot képez a hajszálakon. Megnyugtatja és táplálja a fejbőrt és a hajhagymákat, a hajat pedig selymesen puhává, könnyen kezelhetővé teszi.

Kerüljük a szemmel való érintkezést. 

Nyugtatja a száraz, érzékeny bőrt, fokozza a természetes sejt megújulást, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét. Táplálja és védi a fejbőrt, és egészséges állapotban tartja a hajat. Gyógyítja a sebeket és az égési sérüléseket. Ph értéke nagyon hasonló az emberi bőr pH-jához. (enyhén savas), ezért hatóanyagai könnyedén beépülnek, anélkül, hogy a legkevésbé is beleavatkoznának a bőr természetes állapotába.

Tanulmányok igazolják, hogy a bőrsérülések gyógyulási idejét lerövidíti. Magas nedvesség tartalmával hidratálja a bőrt. Hidratáló hatása van, csökkenti a nedvesség kipárologtatását és megköti az atmoszférában jelen levő nedvességet. Az aloe vera jótékony hatását felerősítő növényi olajok, kivonatok és vitaminok az ?ép testben ép lélek? vezérgondolathoz hűen hozzásegítenek a tökéletes testi, azon túl a lelki egyensúly eléréséhez. Kakaóvaj, méhviasz, tengeri alga, csalán, olíva olaj, shea vaj, teafa, A és E vitaminok. Gotu kóla: Indiában, Indonéziában, Kínában évszázadok óta használt gyógynövény. Bőrgyógyászati és szájápolásban tanúsított hatékonyságát klinikai tesztek igazolják.

Akiknek ajánljuk: Elsősorban vízhiányos, száraz, érzékeny bőrűek számára ajánlható.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 735 Ft

Regenerál, hidratál, puhává varázsolja a hajat.

A marokkói bio argán olaj vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak fantasztikus forrása. E különleges, egyedülálló hatású olaj bio illóolajokkal és gyümölcskivonatokkal kombinálva tápláló sampont alkot, mely csodálatosan tisztítja és hidratálja a hajszálak rostjait, revitalizálttá és élettelivé teszi a hajkoronát.
 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: argán olaj, aloe vera lé, narancshús kivonat, szegfűszeg olaj, geránium olaj, citromhéj olaj, pacsuli olaj, fahéj olaj, rózsafa olaj, vadmenta olaj, mandarinhéj olaj, vanília kivonat, fodormenta olaj, kigelia kivonat, hibiszkusz kivonat, baobab kivonat.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 995 Ft

Dúsít, véd, hidratál, táplál, regenerál.

Ez a tartalmas hidratáló sampon a tápláló kókuszolaj tulajdonságait bio esszenciális olajok és gyümölcs kivonatok keverékével egyesítve stimulálja a haj keratin rostjait, ezáltal dússá, ragyogóvá és láthatóan egészségessé teszi a hajat.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz kivonat, aloe vera lé, papaya kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj olaj, C vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 735 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

A bioaktív hatóanyagok komplex keverékét tartalmazó Manuka mézes sampon maximális mértékben regenerálja és erősíti a hajat. Mindez a gondosan válogatott növényi kivonatokkal, garantáltan gyógyhatásúvá teszi a mindennapos tisztálkodást. Stimulálva a haj szarulemezeit, láthatóan egészséges hajkoronát eredményez.

Kerüljük a szemmel való érintkezést.

Táplálja és revitalizálja a fejbőrt, és segít megőrizni az egészséges hajkoronát. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt, akárcsak a haj állapotát. Behatolva a hajszálak rostjai közé táplálja és regenerálja a haj szerkezetét.

A pórusokból eltávolítja a szennyeződéseket, ezért az aknés bőr tisztítására is alkalmas. Tápanyagokkal, amino savakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látja el a bőrt. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, így csökkenti a ráncképződést, és tónusossá teszi a bőrt. Gyulladás gátló hatással rendelkezik, mérsékeli a duzzanatok kialakulását.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 735 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

A legtisztább bioaktív teafa sampon, melyben az antibakteriális összetevők garantáltan aktívan hatnak. Kombinálva az aloe vera jótékony hatásával, új életre kelti, revitalizálja és alaposan megtisztítja a hajat és a fejbőrt. A tökéletes eredmény érdekében használja a  teafa hajkondicionálóval. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Az összetevők természetes eredete miatt, a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Bio teafa olajjal és aloe verával készült hatékony regeneráló sampon. Gyengéden tisztítja és revitalizálja a fejbőrt és a hajat, miközben frissít és hidratál is.

Alkalmas a normál és a zsíros fejbőr és haj kezelésére. Antiszeptikus és gombaölő hatásával javítja a kiegyensúlyozza a korpás fejbőr állapotát.

Számtalan jótékony hatását a bőrápolás és a kozmetika területén tapasztaljuk meg: tisztít és frissít, miközben gyógyítja és regenerálja a kötőszövetet. Miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a méreg anyagokat, antibakteriális hatásával véd a fertőzésekkel szemben.

Gyorsan beszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, így aknék, korpásodás, szeborea, sérülések, csípések és leégés esetében is hasznos. Felélénkíti és hidratálja a bőrt, miközben sugárzóvá és egészségessé teszi. Összehúzó hatása által a legtökéletesebb szer aknék kezelésére. Gyengéden élénkíti a fejbőrt, és szabályozza a faggyúmirigyek működését, ami kedvez zsíros haj esetén.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 830 Ft

A Dr. Organic Vitamin E Sampon védi a hajat az oxidatív károsodástól.

Védi és hidratálja a bőrt, csökkenti a ráncok kialakulását, lassítja a korai öregedés folyamatát.

Hidratáló hatásával visszaadja a bőrnek a rugalmasságot és tartósan fenntartja a fiatalos megjelenést.

2 735 Ft

A hajnak, akárcsak a bőrnek, állandó védelemre van szüksége a kiszáradástól. A rendszeres tápláláshoz és hidratáláshoz az
ecoforia az aqua moist családot ajánlja.

Dupla hidratáló hatás helyreállítja a nedvesség egyensúlyát és hidratálja a hajat.

Ázsiai gázló (tigrisfű) fermentált kivonat tökéletesen helyreállítja a száraz és sérült hajat, védi a nedvesség veszteségtől, ápolt megjelenést és fényt kölcsönöz.

Aktív összetevői serkentik a bőr saját gag (a bőrben lévő természetes hidratáló elemek) és kollagén termelését. Klinikai tesztetekkel igazolták, hogy a gyógynövény megfiatalítja a bőrt és a test más kötőszöveteit, mivel erősen fokozza a kollagén szintézist.

Hylaruonsav mélyen hidratál és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

Segít helyreállítani a száraz és töredezett haj nedvességtartalmát.
Megakadályozza a hajvégek töredezését. Puhaságot, fényt és simaságot biztosít.

2 440 Ft

A hajnak, akárcsak a bőrnek, állandó védelemre van szüksége a kiszáradástól. A rendszeres tápláláshoz és hidratáláshoz az
ecoforia az aqua moist családot ajánlja.

Dupla hidratáló hatás helyreállítja a nedvesség egyensúlyát és hidratálja a hajat.

Ázsiai gázló (tigrisfű) fermentált kivonat tökéletesen helyreállítja a száraz és sérült hajat, védi a nedvesség veszteségtől, ápolt megjelenést és fényt kölcsönöz.

Aktív összetevői serkentik a bőr saját gag (a bőrben lévő természetes hidratáló elemek) és kollagén termelését. Klinikai tesztetekkel igazolták, hogy a gyógynövény megfiatalítja a bőrt és a test más kötőszöveteit, mivel erősen fokozza a kollagén szintézist.

Hylaruonsav mélyen hidratál és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

Gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat. Segít helyreállítani a haj természetes
nedvességtartalmát. Puhává és fényessé teszi a hajat. 

2 740 Ft

Érzékeny és száraz hajra

Henna és aloé vera ideális kombináció a száraz haj táplálásához. A nem színező hennát számos országban alkalmazzák a legkülönbözőbb hajproblémák esetén.


Szabályozó tulajdonságai aloé verával ötvözve a legjobb tápláló koncepciók egyike.

 

  • Az összes összetevő 100 %- a természetes eredetű
  • Az összes összetevő 10,2 % -a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
  • A növényi összetevők 96,5 %-a ellenőrzött biológiai



3 445 Ft

Érzékeny és száraz hajra

Henna és aloé vera ideális kombináció a száraz haj táplálásához. A nem színező hennát számos országban alkalmazzák a legkülönbözőbb hajproblémák esetén.


Szabályozó tulajdonságai aloé verával ötvözve a legjobb tápláló koncepciók egyike.

 

  • Az összes összetevő 100 %- a természetes eredetű
  • Az összes összetevő 10,2 % -a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
  • A növényi összetevők 96,5 %-a ellenőrzött biológiai



6 965 Ft

ICE Professional Refill my hair sampon 250ml

Hidratáló sampon száraz és sérült hajra.

Gyengéden tisztít anélkül, hogy eltávolítaná a haj természetes olajtartalmát.

A bio havasi zuzmó segít megtartani a nedvességet a haj szerkezetében, az aminosav pro-complex pedig segít megakadályozni a haj porozitását.

2 260 Ft
 
Nézet:
Sorrend: