Édesség

Nézet:
Sorrend:

Biopont Bio Dragon Flips Vaníliás 25 g

A chipsek és más sós rágcsák kiváló alternatívája lehet POPPY, a sárkány snack, mely könnyedén olvad a szádban, és nem csak finom, de ropogós  is!

Ez a biogazdaságban termesztett kukoricából készült extrudált nasi hamar belopja magát gyermekeid és az egész család szívébe!

kukorica, amelyből készül GMO-, és gluténmentesnem tartalmaz mesterséges adalékanyagokatA-, B-, C- és E-vitaminokban, valamint ásványi anyagokban is gazdag.

Gluténérzékenyek és vegetáriánusok is fogyaszthatják!

315 Ft

A Biopont újdonsága, a gondosan válogatott bio összetevőkből készülő Coco Love kakaós kókuszos szelet nemcsak a vegán étrendet követők, hanem a glutén- és laktózérzékenyek számára is ideális választás. A cukrot bio rizsszirup helyettesíti, így a mesterséges cukrok miatt sem kell aggódnod. Továbbá nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges adalékanyagokat és szóját sem.

435 Ft

A különlegesen finom Biopont Coco Love kókuszos szelet 100 %-ban természetes, bio összetevőket tartalmaz, melyet glutén- és laktózérzékenyek, valamint vegánok is bátran fogyaszthatnak. A termék szójamentes, továbbá nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és színezőanyagokat. Hozzáadott cukor helyett pedig bio rizsszirup gondoskodik a kellemes édes ízről. Kóstold meg te is!

435 Ft

Egészséges ropogtatnivaló olajos magvakból és mézből. A napraforgó mag 47 százalék olajat tartalmaz, és annak 65 százaléka esszenciális olaj. Ásványi anyagokat, nyomelemeket is bőven találunk benne. Az egészséges életmód hívei különösen a magas E-vitamin, telítetlen és esszenciális zsírsav tartalma miatt becsülik. 

Fogyasztását a nap bármely szakaszában ajánljuk.

470 Ft

Egészséges ropogtatnivaló olajos magvakból és mézből. A szezámmag jó tulajdonságát nemcsak zsírsavösszetételének, hanem szezámin tartalmának is köszönheti. Kísérletekben bizonyították, hogy a szezámin csökkenti a vér- és máj-koleszterinszintet. 

Fogyasztását a nap bármely szakaszában ajánljuk.

 

570 Ft

A kellemesen savanykás-édes vörös áfonya remekül kiegészíti az egzotikus kókuszt, így a 100%-ban természetes, bio összetevőkből készülő Coco Love kókuszos szelet egy igazi ínyencség, melyet glutén- és laktózérzékenyek, valamint vegánok is fogyaszthatnak. A termék szójamentes, továbbá nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és színezőanyagokat. Az édes ízről pedig a rizsszirup gondoskodik.

440 Ft
Nézet:
Sorrend: