Éjszakai arckrém

Nézet:
Sorrend:

Táplálja, hidratálja a bőrt antioxidáns hatású tengeri kivonatokkal. Lassítja az öregedés jeleit.

A Holt-tenger sója több, mint 20 féle ásványi sót tartalmaz, melyek közül sok csak itt található meg. Ez a különleges összetételű ásványi só, számtalan értékes bőrápoló tulajdonsággal rendelkezik, táplálja és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. A tápláló éjszakai krém a bioaktív tengeri kivonatoknak és a sóvirágnak Limonium baudinii (Sea Lavender) köszönheti öregedésgátló és antioxidáns tulajdonságait, melyek hozzájárulnak a bőr feszesebb és fiatalosabb megjelenéséhez.

SEA LAVENDER SC: A közönséges Limonium baudinii sáros, sós tavakban, sós mocsarakban nő, a tengerpartok mentén. Igen hasznos hatóanyag a bőr öregedését gátló arcápolásban. Fokozza a kollagén termelődését és véd az UVA sugarak okozta kollagén csökkenéstől. Védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.
Gyulladásgátló hatású, serkenti a mikrokeringést. Táplál és stimulálja a bőranyagcserét.

  • Hidratál
  • Táplálja a bőrt
  • Lassítja az öregedést
  • Stimulálja dermisz rostokat
  • Globális védelmet nyújt
  • Védi a rostokat az UVA sugaraktól
  • Intenzíven hidratál; anti-aging - sejtregeneráló

 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Holt-tengeri ásványi só, aloe vera lé, avokádó olaj, shea vaj, Barna alga kivonat, hínár kivonat, keserűnarancs levél olaj, narancshús kivonat, mandarinhéj olaj, fenyőtű olaj, kakukkfű virág olaj, vadmenta olaj, fodormenta olaj, E vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 935 Ft

Táplál, mélyen hidratál, az öregedés ellen hat.

Gazdagon tápláló krém szűz kókuszolajjal, papaya, füge, narancs és mangó bio esszenciális olajok és kivonatok és aloe vera lé keverékével együttesen hidratálják a bőrt. A kókuszolajban található, trigliceridek egész éjjel mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, fokozzák a feszességet és a bőr tónusosságát, védelmeznek a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz olaj, kókusz kivonat, aloe vera lé, avokádó olaj, papaya kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj olaj, C-vitamin, E vitamin

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 935 Ft

?Bioaktív áttörés az öregedésgátló bőrápolásban, 100%-ban természetes kivonatok, 100%-os hatékonysággal."

Aromatikus, antioxidáns hatású rózsa illóolaj, értékes bioaktív hatóanyagokkal kombinálva. Behatolva a mélyebb rétegekbe támogatja a sejtregenerációt, a kollagén és elasztin szintézist. Hidratál, táplál, véd és csökkenti a finom ráncokat, redőket. Klinikailag igazolt, öregedésgátló Vidrafűvel.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagot és mesterséges tartósítószert.

Bioaktív és bio összetevők: damaszkuszirózsa-olaj, csipkebogyó olaj, rózsavíz, Aloe vera, vidrafűlevél kivonat, sheavaj, japánviasz, ír moszat, C- és E-vitamin, jojobaolaj, golgotavirág kivonat, zöldcitrom virág kivonat, kamilla, körömvirág, geránium, szegfűszegolaj

3 995 Ft

Tapasztalja meg a természetesen gyönyörű bőr lavera érzését egyik napról a másikra.

Alvás közben bőrsejtjeink kiegyensúlyozottan dolgoznak, hogy helyrehozzák a sérüléseket és eltávolítsák az előző napi nyomokat.

A lavera Re-Energizing Sleeping Cream revitalizálja az arcszínt és támogatja a természetes sejtmegújulást az éjszaka folyamán. Selymes textúrája és gondosan válogatott hatóanyagai intenzíven hidratálják a bőrt, így friss, ragyogóan szép bőrrel ébredsz.

Innovatív formulánk a fáradt bőrért:

  • Revitalizálja és kisimítja az arcbőrt
  • Küzd a fáradtság jelei ellen
  • Reggelre felfrissíti a bőrt
  • Biológiailag lebomló formulák ásványi olajok vagy mesterséges illatanyagok, színezékek vagy tartósítószerek nélkül*
  • Szigorú független NATRUE natúrkozmetikai szabvány szerinti tanúsítás, bőrgyógyászatilag tesztelt

 Klímasemleges termékek**, a tégely 73%-ban újrahasznosított anyagból, az összecsukható dobozban lévő kartonanyag pedig 100%-ban újrahasznosított szálakból készült

  • PETA kritériumok szerinti tanúsítás
  • Exkluzív természetes formulák, amelyeket a lavera kutatócsoportja fejlesztett ki a legjobb természetes összetevők felhasználásával

* az EU kozmetikai rendeletének megfelelően
** ClimatePartner.com/12310-1610-1001

6 500 Ft

A fiatal kevert bőr számára kifejlesztett lágy krém olyan természetes gyökfogókat tartalmaz, mint az édesgyökér-kivonat. Ezek gyengítik a napfény káros hatását.

A primulából készült spagírikus esszencia és a citromfű-, valamint a fekete ribiszke levél és gyümölcs kivonatok felfrissítik és erőteljesen harmonizálják a bőrműködést.

7 955 Ft

A fiatal kevert bőr számára kifejlesztett könnyű, hidratáló arctej sheavajjal és válogatott gyógynövényekkel ápolja a fiatal kevert bőrt.

A lágy konzisztenciájú arctej könnyen beszívódik és finoman kiegyensúlyozza a bőrműködést. Ha a Young&Active arckrém túl tartalmasnak tűnik, akkor lágyítható egy kevés arctejjel elkeverve.

 

9 725 Ft

Zsíros, tágpórusú és tisztátalan bőr nappali, szükség esetén éjszakai ápolására.

Tisztító, pórusösszehúzó, faggyútermelést szabályozó hatású készítmény, erősíti a bőr természetes savköpenyét.

A bőr fokozott méregtelenítésének és salaktalanításának igénye esetén is ajánlott.

Alternatív használat: krémdezodorként is kiváló a test izzadásra hajlamos területein, pl. láb, hónalj, hajlatok. Lábkrémként is használható verejték szabályozó és csíraölő hatása miatt.

 

8 005 Ft

Zsíros, tágpórusú és tisztátalan bőrre.

Könnyű ápolótej nappalra és szükség esetén éjszakára.

Tisztító, pórusösszehúzó, faggyútermelést szabályozó hatású készítmény, erősíti a bőr természetes savköpenyét. A bőr fokozott méregtelenítésének és salaktalanításának igénye esetén is ajánlott.

Alternatív használat: A tisztátalanságokra hajlamos dekoltázs ápolására is alkalmas.

 

8 890 Ft
Nézet:
Sorrend: