Pattanás elleni ecsetelő, olaj

Nézet:
Sorrend:

"Hatékonyságáról már az első alkalommal meggyőződhet."

Praktikus kiszerelésű szer, mely mélyen behatol a bőrbe, regenerálja a pattanásos, aknés bőrfelületet. Tiszta, áttetsző gél, mely felvitel után láthatatlan, azonnal felszívódik a mélyebb rétegekbe és megkönnyebbülést ad.

Az ausztrál őslakosok több ezer éves tapasztalata alapján, a teafa a leghatékonyabb természetes fertőzés elleni készítmény, mely azonnali védelmet nyújt a bőrproblémákra. Érzékeny bőr esetén végezzünk próbát. Irritáció esetén ne használjuk tovább. Terhesség, vagy egészségügyi problémák esetén kérjük szakember véleményét. Csak külsőleg használható. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Kisgyermektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Az összetevők természetes eredete miatt a szín és az állag változhat, ez nem  befolyásolja a termék minőségét.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 365 Ft

Antibakteriális és fertőzés gátló tulajdonságát a bőrbe mélyen behatolva fejti ki. Antiszeptikus hatásával gondoskodik a bőr higiéniájáról, miközben fenntartja a természetes egyensúlyt.

Sérülések, vágások, horzsolások, harapások, csípések, égések, napégés esetén. Fogínyvérzésre. Nem okoz égő érzést.

2 695 Ft

Javítja az arcszínt és mattító hatást biztosít. A kellemes textúra gyorsan felszívódik, hatékony a szennyeződések és pattanások ellen.

A bio mentát és természetes szalicilsavat tartalmazó készítmény kiegyensúlyozó hatású, és segít eltávolítani a túlzott faggyút.

  • Tisztátalan és kombinált bőrre
  • Javítja az arcszínt
  • Könnyű textúra
5 130 Ft

Afrika aranya- bőre őrangyala! A shea fa csonthéjas terméséből kinyert zsiradék, mely bőrápolási célra több, mint kiváló (jól helyettesíti kiütéses bőrnél a szteroidos krémeket?), de élelmiszeriparban is használatos.

100%-ban finomítatlan shea vaj Észak- Ghána ökogazdaságú területéről. Fair Trade termék.

Használata: az egész testen naponta többször alkalmazható, de latexre érzékeny egyéneknél bőrpróba javasolt. Azonnali bőrpuhító hatású, a ráncokat lágyíthatja, a pattanásokat csökkentheti. E vitamin és béta-karotin regeneráló hatással bír.  

5 375 Ft

ESI® aCknes® gél - Aknés bőrre, mint pattanás, mitesszer, fekete, illetve fehér tömlők, gyulladt göbök

A baktérium- és csíraölő hatóanyagok, megelőzik a felülfertőzéseket, csökkentik a gyulladásokat. Fő hatóanyaga a teafa olaj, de annak is az eredeti, ausztrál változata, ami minimum 38% terpén tartalommal rendelkezik, mely hatóanyag rendkívüli módon befolyásolja a termék eredményességét. Ezen felül találunk még a gélben azelainsav-at, szerves cinket, Aloé verát, pézsmarózsa magjának olaját, rozmaringlevél kivonatot, napraforgómag olajat, valamint A-, E- és F-vitamint.

A termék színező anyagok, illatosítók, parabének és szilikonok nélkül készült. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

 

4 205 Ft

Érj el jelentős változást ezzel az bőrhiba javító szérummal. Felveszi a harcot a bőr hibáival szemben, és megakadályozza az acne és mitesszerek kialakulását, mi közben nyugtatja a bőrt és összehúzza a pórusokat.
Niacinamidfenntartja a bőr egyensúlyát illetve erős hidratáló hatása van.
A glikolsav tökéletesen világosítja, tonizáljaés kiegyenlíti a bőr textúráját.
A cink visszaszorítja az acnekialaulását.

Kiszerelés: 30 ml

2 005 Ft

Ez a Nr.9 Schüssler natúr arckrém pattanásos bőrre segít enyhíteni a pattanásos, gyulladt bőr kellemetlen tüneteit. Nem tartalmaz komedogén összetevőket, könnyed textúrájú, kellemes felszívódású!


Zsíros, pattanásos, aknés bőr esetén javasolt. A szervezet sav-bázis egyensúlyának felborulásakor jelentkezhetnek ezek a kellemetlen tünetek, azonban a Nr. 9-es Schüssler-féle ásványi só segíthet annak visszaállításában. Az értékes növényi olajok a természet erejével táplálják a sejteket.


A Natrium phosphoricum a szervezet elsavasodásának megakadályozásában játszik szerepet. Napjainkban a szervezet ph értékének savas irányba billenése népbetegségnek számít. Ha szervezetünk sav- bázis háztartása nincs rendben, levertté, kimerülté válunk, pattanások, mitesszerek jelennek meg, bőrünk zsírossá, vagy érdessé válik. A Nr.9 Schüssler natúr krém értékes sheavaj tartalmával táplálja a bőrt, és enyhíti a gyulladást.

4 655 Ft

Akné elleni krém, hatóanyagai olyan regeneráló anyagok mint az ichtyol, allantoin, A.H.A. sav. Ezek faggyúmirigyszabályzó, bőrpuhító, viszketéscsillapító, hámképző, nyugtató tulajdonságúak. A bőrt nem terhelik. Az allantoin növeli a bőr természetes védekezőképességét, segítik a sejtregenerációt. Javítják a bőrfunkciók normális működését. Kiváló bőrmegújító tulajdonságuk miatt lehetőséget adnak a a szabad gyökök okozta problémák enyhítésére.

Bőrtípus: Gyulladt aknés, zsíros bőrre.

2 980 Ft
Nézet:
Sorrend: