Magnólia virág

Nézet:
Sorrend:

Pollenszezon idejére

Szőlőmag-kivonatot és különleges gyógynövényeket tartalmazó teakeverék. A szőlőmag-kivonat hatóanyaga az OPC (oligometric proanthocyanidin), melynek antioxidáns képessége hatékonyabb, mint az E-vitaminé és a C-vitaminé. Gyógynövény-hatóanyagainak köszönhetően támogatja az immunrendszert, erősíti és energiával tölti fel a szervezetet. Semlegesíti a szervezetből a káros szabadgyököket, melyek leginkább a sejthártyákat károsítják. Az egészséges sejthártya meg tudja akadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, hozzájárulva ezzel az egyensúly visszaállításához.


Gyógynövényeket tartalmazó teakeverék. A benne lévő szőlőmag kivonat antioxidáns hatású anyagai (OPC) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. A Pollengrape tea az év bármelyszakában mellékhatások nélkül fogyasztható. Egyensúlyba hozza a felborult immunrendszer működését. Segítséget nyújtott a légúti panaszok enyhítésében (allergiás tünetek, köhögés, gyulladás, orrváladékozás)

Adagolás: megelőzésre naponta egy két tea filterből készült tea elfogyasztása ajánlott. Szezonban 3 csésze főzet elfogyasztása javasolt. Egy kanálmézzel a tea hatása fokozható a köhögéses tünetek enyhítésére. A Pollengrape tea és a pollengrape kapszula együttes szedése a leghatékonyabb!

Felhasználási javaslat:

  • főzés: a teafiltert egy csészényi (2-3 dl) vízzel 3-6 percig forralni.
  • áztatás: a teafiltert egy csészényi (2-3 dl) forró vízzel leönteni és 15-20 percigállni hagyni.
1 600 Ft
Nézet:
Sorrend: