Búzafű (tönkölybúzafű)

Nézet:
Sorrend:

Lúgosítás egyszerűen

A zsenge zöld árpafű és búzafű hajtásokat speciális, kíméletes eljárással alacsony hőfokon szárítják és őrlik, ennek köszönhetően megőrzi aktív hatóanyagait. Zöld színét klorofill tartalmának köszönheti, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a hemoglobin, támogatja a sejtek oxigén ellátását.

Tartalmaz SOD (szuperoxid-dizmutáz) enzimet, melynek mennyisége a szervezetben a kor előrehaladtával csökken. E- és B6-vitamin tartalmának köszönhetően szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. pH értéke a lúgos tartományba esik, így segít optimalizálni a sav-bázis egyensúlyt. A C-vitamin fontos antioxidáns vitamin, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani. Támogatja az immunrendszer megfelelő működését, szükséges az idegrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, segíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.

 

3 025 Ft

A Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával.

A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza. 

Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, hogyan lehet a búza fűnagyságú leveléből olyan levet kinyerni, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a különleges Dr.Steinberger Bio Zöldbúzafű koktélt.

 

 

2 845 Ft

Fogyasztási ajánlás:

Napi ajánlott mennyiség reggel éhgyomorra 1,5 - 2,0 dl. Egyszerre csak egy üveget bontson fel. A termékek nem tartalmaznak tartósítószert, ezért hűtőben tárolva is csak 5-6 nap az eltarthatóság felbontás után. A sorrend tetszőleges.

Ha rendszeresen fogyasztja ezeket az egészséges italokat, akkor sokat tett immunrendszerének védelmében. Könnyebben legyőzi a stressz, kimerültség okozta fáradt periódusokat, a hideg, nyirkos napok kellemetlen kihívásait.

Váljék egészségére!

10 285 Ft

Natur Tanya® Vegán zöld búzafű por - Fehérjében és élelmi rostban gazdag tápanyagforrás, amely energiával lát el

A búza friss hajtásából kíméletes szárítás után finomra őrölt gluténmentes por. A búzafű fogyasztása 5000 éves múltra tekint vissza.

Könnyen emészthető fehérjében és élelmi rostban gazdag, energiát adó tápanyagokat tartalmazó, jellegzetes zöld színű és karakteres illatú por.

 

  • búzafű italpor 8 liter búzafű italnak felel meg
  • fehérjében és élelmi rostban gazdag tápanyagforrás
  • támogatja a sav-bázis egyensúlyt és energiával lát el
  • vegan, gmo és gluténmentes
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
  • paleo és diétás étrend része
  • belsőleg és külsőleg is alkalmazható

 

1 455 Ft

Prémium minőségű búzafű por - a méregtelenítés "nagymestere".

A búzafű a frissen kihajtott búza pár napos hajtása, mely nagyon magas klorofil (70%) és pigment tartalommal bír.
A klorofilon kívűl jelentős mértékű béta-karotint, növényi fehérjét, aminosavat, ásványi anyagot, nyomelemet és vitaminokat (C,A,B-vitaminok,E,K) tartalmaz. A klorofil segíti a test méregtelenítését és kiegyensúlyozza a PH-szintjét. A felhalmozódott savakat semlegesíti, ezáltal lehetővé teszi a tápanyagok jobb felszívódását. A búzafű kb. 85%-a növényi fehérje, mely majdnem 20-féle aminosavból épül fel.A búzafű nagyon gazdag forrása a növényi rostoknak, vas és folsav tartalma is jelentős. Különleges képessége, hogy 92-féle ásványt és nyomelemet képes a földből felszívni.  
A búzafű gluténmentes, mert még a magok kifejlődése előtt levágják.

2 630 Ft

4 "szuperzöld" immunerősítő: búzafű, árpafű, spirulina és chlorella por keveréke - kimagasló klorofill tartalommal, baobabbal ízesítve.

A klorofillban kiemelkedően gazdag zöld növényeket (búzafű, árpafű, spirulina, chlorella) összekevertük, hogy egyszerre élvezhesd a 4-féle ?superfood? jótékony hatásait. Ezek a zöld növények kiemelkedően magas klorofil és rosttartalmukkal segítik a bélműködést. A spirulina es a chlorella ezen kívül magas növényi fehérjetartalommal is rendelkezik, vagyis ideális vegetáriánusoknak. Tettünk hozzá még egy kis afrikai baobab port, hogy a keverék íze kellemesebb legyen. A baobabbal együt C-vitamin és kalcium is került ebbe a superfood-mixbe, mely összetevőkre az egészséges bőrnek is szüksége van. 

3 930 Ft

búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-­vitaminok), ásványi anya­gokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tar­talmaz. A porított búzafű grammja többek között 2,4 mg C-vitamint, 1,6 ?g B12-vitamint, 10,6 ?g folsavat, közel 300 ?g béta-karotint, 30 mg káliumot, 200 ?g vasat, 18,2 ?g  cinket, 0,1 ?g szelént, 300 ?g luteint tartalmaz. Legjellemzőbb hatóanyaga a klorofill, mely a növényi anyagcsere legfontosabb jellemzője. A búzafű por 5,4 mg/ g klorofillt tartalmaz.

Felhasználási javaslat: 1 púpozott evőkanálnyi 2,5-3 dl folyadékban elkeverve. Fogyaszthatjuk magukban, de akár ízlésünknek megfelelően keverhetőek is.

Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tároljuk. Felbontás után 2 hónapon belül felhasználása javasolt!

2 420 Ft

A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet.

  • Gluten mentes


A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-­vitaminok), ásványi anya­gokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tar­talmaz. A porított búzafű grammja többek között 2,4 mg C-vitamint, 1,6 žg B12-vitamint, 10,6 žg folsavat, közel 300 žg béta-karotint, 30 mg káliumot, 200 žg vasat, 18,2 žg cinket, 0,1 žg szelént, 300 žg luteint tartalmaz. Legjellemzőbb hatóanyaga a klorofill, mely a növényi anyagcsere legfontosabb jellemzője. A búzafű por 5,4 mg/ g klorofillt tartalmaz.


A porból kiváló italok és ételek készíthetőek, elkészítésének csak a képzelet szab határt.

2 490 Ft

Vegetáriánusoknak, vegánoknak a Paleo táplálkozást követőinek egy új összetételű, komplex táplálékot fejlesztettünk. 

Az év nagy részében szántóföldön termelt zöldnövények fogyasztására elég kevés embernek jut lehetősége.

A Heaven GREENS a tökéletes sav-bázis egyensúly forrása.

Enzimjeinket folyamatosan pótolnunk kellene, éppúgy, mint szervezetünk vitamin és ásványi anyag készletét, főként, ha az enzimekhez nem tudunk, vagy nem akarunk természetes formájukban ? azaz nyers ételt fogyasztva ? hozzájutni. A növényi enzimek biokatalizátorai létfontosságú folyamatainknak. Nélkülük egyetlen életfolyamat sem játszódhatna le. Ezek az anyagok egyszerre életelixírek és gyógy-szerek. A növényi enzimek szélesebb pH és hőmérséklet tartományban is képesek működni.

 

6 860 Ft

A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-­vitaminok), ásványi anya­gokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tar­talmaz.

Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer fenntartása érdekében.

A búzafű magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

 

 

 

3 335 Ft
Nézet:
Sorrend: