D-3 vitamin

Nézet:
Sorrend:
-26%
Raktárkészlet:
1 db

D3+K2+K1 vitamin csepp – természetes összetevőkkel

Kitűnő ár/érték arányú D3+K2+K1 vitamin csepp készítmény. Napi adagonként (2 csepp) 2000NE D3 vitaminnal, 25 µg K2 vitaminnal (MK7) és 450 µg K1 vitaminnal. 10 ml-es kiszerelésben kapható, 160 adagra elegendő. Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat D-vitamint, K2 vitamint és K1 vitamint. Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. Ez egy nagyon egészséges olaj, és egyre népszerűbb az egészséges életmódot folytatók körében.

8 085 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.09 - A készlet erejéig!

A C- és D3-vitaminok, valamint a cink hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Tudta? Míg a legtöbb emlős állat képes a C-vitamin termelésére, addig a főemlősök és az ember nem képes a maga számára előállítani ezt a létfontosságú vitamint.

Egy rágótablettájának elfogyasztásával annyi C-vitaminhoz juttatjuk szervezetünket, mint 1 kg narancs elfogyasztásával.

  • A C-vitamin vízoldékony vitamin, szervezetünk nem képes tárolni, így pótlásáról naponta gondoskodni kell.
  • A C-vitamin antioxidáns, sejtvédő hatású vitamin, hiányában a kollagénképződés is zavart szenved.
  • A C-vitamin hő hatására bomlik, ezért sütés-főzés során az alapanyagok C-vitamin tartalma jelentősen csökken.
  • A C-vitamin fogyasztása javasolható a tavaszi és téli hónapokban, valamint megnövekedett fertőzésveszély esetén.
  • A gyömbér Ázsiából származó, értékes növény. Hányinger-csillaptó hatásán kívül szerepet játszhat a nátha kezelésében tradícionálisan elterjedt növény. Nátha és meghűlés elleni szerepét még vizsgálja a tudomány, de ki ne tapasztalta volna, hogy az influenzás, torokfájós estéken milyen kellemesen átmelegítő, felpezsdítő hatása lehet egy valódi gyömbérből készült teának?
  • A D-vitaminok inkább tekinthetőek hormonoknak, mint vitaminnak.
  • A D-vitamin szükséglet az őszi-téli időszakban a vitamin pótlása nélkül nem biztosítható.
  • A szervezet D-vitamin igénye fokozódik, ha Ön gyermeket vár, valamint változó korban, elhízás/túlsúly esetén, és 65 éves kor fölött.
3 445 Ft

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Lime ízű étrend-kiegészítő rágótabletta édesítőszerrel. A készítmény 100 ?g (4000 NE) D-vitamint tartalmaz.

Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 935 Ft

Kocka alakú, lime ízű szőlőcukor. A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Tudta? A D-vitamin-hiány megszüntetésének költsége sokszorosan megtérülne az egészségügyi kiadások csökkentésében.

  • A D-vitamin szükséglet az őszi-téli időszakban a vitamin pótlása nélkül nem biztosítható;
  • A D3-vitamin hatékonyabb vitaminpótlást biztosít, mint a D2-vitamin;
  • Az immunfolyamatokban is fontos szerepet játszó D-vitamin igény fokozódik, ha Ön: gyermeket vár; túlsúlyos/elhízott; változó korban van; elmúlt 65 éves


Az 1×1 Vitamin D3-vitamin 2000 NE lime ízű, különleges, kocka alakú szőlőcukor biztonságos dózisban és kellemes, lime ízben tartalmazza az Ön szervezete számára szükséges napi D-vitamin mennyiségét. Napi egy rágótabletta fogyasztása könnyű és finom megoldást nyújt Önnek szervezete D3-vitamin igényének biztosítására.

 

725 Ft

1×1 Vitaday D3-vitamin 400 NE rágótabletta napocska formájú 15x

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához.

Étrend-kiegészítő rágótabletta narancs ízben. A készítmény 400 NE = 10 ?g D3-vitamint tartalmaz.

Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

600 Ft

1×1 Vitamin C-vitamin 1000 mg Retard étrend-kiegészítő filmtabletta D3-vitaminnal és csipkebogyóval 50x

A C-vitamin és D3-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő filmtabletta. A készítmény lassan oldódó formában 1000 mg C-vitamint, 12,5 ?g (500 NE) D3-vitamint  és 25 mg csipkebogyót tartalmaz.

Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 715 Ft

Cukormentes gumitabletta étrend-kiegészítő multivitamin oligofruktózzal, édesítőszerrel és DHA omega-3 zsírsavval finom citrom és narancs ízben elsősorban gyermekek részére.

Gyermekeink egészségéért nap mint tehetünk, legyen szó közös játékról, tanulásról, együtt töltött időről, és helyes táplálkozásról. Szervezetünknek szüksége van a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bizonyos mennyiségű napi bevitelére. A megfelelő multivitamin kiválasztásánál fontos szempont ? amellett, hogy a gyerkőc szeresse -, hogy milyen vitaminokat tartalmaz.

A Béres Actival Kid Omega-3 Gumivitamin nemcsak cukormentes és finom, hanem benne lévő összetevők közül az A-, B6-, B12-, C-, D3-vitamin és folsav hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

4 390 Ft

A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  • kevés tejterméket fogyasztóknak, vagy a tejtermékeket bármilyen ok miatt kerülőknek (kalciumban szegény étrend miatt),
  • fiatal felnőtt korban az egészséges csontozat fenntartásához,
    megnövekedett kalciumszükséglet esetén:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • hölgyeknek a változókor (menopauza) alatt és azt követően
  • az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak,
  • a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás).

Komplex készítmény: 7 fontos összetevővel (vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel) az egészséges csontokért

  • 800 mg kalcium 2 filmtablettában D3-vitamin-tartalom ? amely hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE D3-vitamin 2 filmtablettában)
  • Osteokinon formula
  • K1? + K2-vitamin

5 280 Ft

Étrend-kiegészítő készítmény glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal, valamint C- és D3-vitaminnal.

  • Az ízületi porcok normál működéséért.
  • 1500 mg glükozamin-szulfát biztosítása a napi adagban
  • Komplex összetétel: C-vitaminnal, D3-vitaminnal, glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfáttal
  • Lenyelést könnyítő bevonattal


A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melyre a mindennapjainkban legalább annyira támaszkodunk, mint csontozatunkra. A porcokat főleg kollagén rostok és proteoglikánok építik fel. Ezek a fehérjék abban különlegesek, hogy olyan szénhidrátok kapcsolódnak hozzájuk, amelyek esszenciális komponensei a glükozamin- és a kondroitin-szulfát. Ezek a molekulák porcainkban, szöveteinkben vannak jelen, melyek vízmegkötő tulajdonságuknál fogva biztosítják a porcok rugalmasságát. Helyes életmóddal, megfelelő mozgással és táplálkozással támogathatjuk porcainkat.

A Porcerő FORTE filmtabletta lenyelést elősegítő bevonattal készül annak érdekében, hogy jelentősen csökkenthető legyen a tabletták letapadásának valószínűsége a garatban vagy a nyelőcsőben. Így akár változatlan tablettaméret mellett is könnyebbé válhat a készítmény bevétele.


A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet természetes alkotórészei. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához.

  • sportolóknak
  • idősebb felnőtteknek és időskorúaknak
12 025 Ft

Tökmagolaj + D3 vitamin tartalmú étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula.

A tökmagolaj hozzájárul az alsó húgyúti rendszer és prosztata megfelelő működésének fenntartásához és a vizelet áramlásához. Elősegíti a megfelelő prosztata-működést.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez.
OGYÉI not. szám: 21377/2019

Adagolás: Naponta 3 x 1 kapszula elfogyasztása ajánlott, étkezések közben, bő folyadékkal.

Tárolás: 15-25 °C között, fénytől és nedvességtől védve.

3 010 Ft

1200 mg C-vitamin + D3-vitamin + Cink + Csipkebogyó +Acerola nyújtott felszívódású étrend-kiegészítő filmtabletta, az immunrendszer támogatásáért

 

Nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet tablettánként 1200 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

 

A D3-vitamin hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez
  • az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.


A cink hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív
  • tresszel szembeni védelméhez,
  • a normál csontozat fenntartásához,
  • a haj, a bőr, a köröm normál állapotának és
  • a szellemi működés fenntartásához.
4 610 Ft

Az A-vitamin segíti a látás és az immunrendszer normál működését, hozzájárul a nyálkahártya és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához.

A nagy mennyiségű D3-vitamin szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben.

A K2-vitamin termelése a vastagbélben lévő egyes baktériumok által történik; idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására a folyamat csökkenhet. A természetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban.
Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, és támogassa az egészséges életmódot.

 

2 880 Ft

Nyújtott felszívódású filmtabletta

Az immunrendszer támogatásáért

Nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását. A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.

A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál csontozat fenntartásához, a haj, a bőr, a köröm normál állapotának és a szellemi működés fenntartásához.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 845 Ft

D3-vitamin liposzómás C-vitaminnal, csipkebogyó-, acerola-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula

 

A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 ?g D-vitamin bevitellel érhető el. A betegségnek több kockázati tényezője is van, melyek egyikének megváltoztatása nem biztos, hogy kedvező hatást eredményez.

Liposzómás technológiával előállított C-vitamin, természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált készítmény.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer normál működésében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

 

2 730 Ft

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet.

A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban.



3 025 Ft

Magas D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula extraszűz olívaolajjal

Az Oliva D3 Forte lágyzselatin kapszula magas hatóanyag-tartalmú, kapszulánként 100 ?g (4000 NE ? nemzetközi egység) D3-vitamint tartalmaz, amely extraszűz olívaolajban oldva kerül a készítménybe.

A D-vitamin hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez,
  • az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához,
  • a kalcium megfelelő hasznosulásához,
  • az egészséges izomfunkció fenntartásához.
2 990 Ft
 
Nézet:
Sorrend: