Teljes kölesszemből, gőz segítségével puffasztott termék natúr ízben.

Fogyasztható önmagában nassolva, vagy tejjel, joghurttal kefírrel, gyümölcslével valamint gyümölcsökkel. Tejjel elkészítve teljes értékű reggeli készíthető belőle.

1 385 Ft

Teljes ökologiai gazdálkodásból származó kölesszemből gőz segítségével készült puffasztott termék. A kölesszemeket a puffasztás után bio virágmézzel szórjuk be így válik még élvezhetőbbé és egészségesebbé a terméket.

Fogyasztható önmagában, tejjel, joghurttal, gyümölccsel valamint gyümölcslével egyaránt.

2 220 Ft

Teljes tönkölyszemből, gőz segítségével puffasztott termék natúr ízben. Candida betegség esetén különösen javasolt. Fogyasztható önmagában nassolva, vagy tejjel, joghurttal kefírrel, gyümölcslével valamint gyümölcsökkel. Tejjel elkészítve teljes értékű reggeli készíthető belőle.

1 170 Ft

Teljes öko tönköly szemből gőz segítségével készült puffasztott termék. A tönköly szemeket a puffasztás után bio virágmézzel szórjuk be így válik még élvezhetőbbé és egészségesebbé a terméket. Fogyasztható önmagában, tejjel, joghurttal, gyümölccsel valamint gyümölcslével egyaránt.

Kizárólag jó minőségű tönkölybúzával dolgozik a Naturgold cég, büszék lehetnek magukra, mert elnyerték az év Bioterméke címet 2005-ben. Haza termék és nagyon finom.

1 565 Ft

 

Felhasználása: Naponta 10 g (kb. egy púpozott evőkanál) felnőtteknek.

Ne feledjen elegendő mennyiségű folyadékot inni!

Ízlés szerint keverhető ételekbe, italokba, pl. müzlibe, süteménybe, kenyérbe, szószokba.

 

810 Ft

 

Felhasználása: Naponta 10 g (kb. egy púpozott evőkanál) felnőtteknek.

Ne feledjen elegendő mennyiségű folyadékot inni!

Ízlés szerint keverhető ételekbe, italokba, pl. müzlibe, süteménybe, kenyérbe, szószokba.

1 070 Ft

A sörélesztőnek magas a fehérje koncentrációja, vitaminokban -főleg a B-vitamin fajtái-, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag. Jótékony hatással van a fizikai erőnlétre, nagyban hozzájárul a haj, a körmök és a bőr egészségéhez. Immunerősítő hatása javítja a közérzetet, a fizikai és szellemi állapotot. 

  • Nem génmanipulált
  • Laktóz mentes
  • Vegán


Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez. Hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel összekeverve, finom krémként pirítósra kenhető, ami egyben ízletes és egészséges. 

1 165 Ft

Rapunzel Kender müzli Bio 500 g

A tökéletes napkezdéshez: a legjobb teljes kiőrlésű gabonapehely, finom kendermag, gyümölcsös körte és könnyű, légies quinoa!

A kendermag bőséges mennyiséget kínál Omega-3, vas, magnézium és cink.

Élvezze tejjel, joghurttal vagy növényi italokkal – egyszerűen finom!

3 665 Ft

Eredeti recept alapján készült cukormentes müzli az egész családnak. Kitűnő tejjel, joghurttal, rizstejjel. 

Ökológiai gazdálkodásból származó termék.

2 785 Ft

Kicsiknek és nagyoknak ajánljuk ezt a gyümölcsös finomságot reggelire. A gyümölcsös müzli többmagvú öröm! A müzli 40%-a napon érlelt édesített gyümölcsökből áll, hozzáadott cukor nélkül. A nagyon magas gyümölcstartalmát adja az édes sárgabarack, füge és datolya mely a Törökországi Rapunzel projekt keretében termesztenek. A teljes kiőrlésű natív gabonatermesztésből származó pelyhek adják a hosszú távú energiát Önnek és a csodálatos gyümölcsös ízt.

Ellenőrzött ökológiai gadálkodásból származó termék.

Felhasználás tejjel, natúr vagy gyümölcsjoghurttal, rizstejjel gyorsan, egyszerűen elkészíthető.

2 740 Ft

Reggeli kása.

Meleg reggeli, mely gyorsan elkészíthető, könnyen emészthető és nem kell főzni.

Elkészítés: 3-5-szörös mennyiségű forró vízzel vagy tejjel öntsük fel a kívánt mennyiséget és 2-5 percig hagyjuk duzzadni. 

Ökológiai gazdálkodásból származó termék.

2 845 Ft

Meleg reggeli varázslat főzés nélkül!- pillanatok alatt kész. 
Különösen ízletes, könnyen emészthető, energiát ad és növeli a koncentrációképességet. Hosszú ideig teltségérzetet biztosít. Az édes datolya és az aromás kakaó a csokoládés íz kedvelőinek. Meleg reggeli, mely gyorsan elkészíthető, könnyen emészthető és nem kell főzni.

  • Cukor hozzáadása nélkül.
  • Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Elkészítése: Kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy tejjel öntsük fel a kívánt mennyiséget és 2-5 percig hagyjuk duzzadni.

3 160 Ft