Citromfű

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék

A Gyógyfű Kft. által kifejlesztett PSODERM teakeverékben a gyulladásos bőrbetegségek gyógynövényes kezelésére fellelhető nemzetközi kutatási eredményeket igyekeztünk hasznosítani. Egy olyan gyógyteakeverék összeállítását céloztuk meg, mely eredményesen használható a kiegészítő kezelés során.

A pikkelysömör (psoriasis) kialakulásábanz örökletes tényezők mellett nem elhanyagolható a stressz, a szorongás és a depresszió szerepe. A népi tapasztalatokból kiindulva laboratóriumi és humán kísérletekben vizsgálták a felhasznált növények hatóanyagait és igazolták terápiás hatásukat. A teakeverékben a gyulladásos bőrbetegségekre fellelhető eredményeket igyekeztünk hasznosítani a kiváltó okok visszaszorításához és a tünetek

Alkalmazás: 3 evőkanállal 3 liter forró vízhez. Belsőleg kihűlve fogyasztani, napi háromszor étkezés után. Használható borogatásra, fejbőr bedörzsölésre- 3 alkalommal hajmosás előtt. Négy hét használat után ugyanannyi szünetet kell tartani! Terhességben, szoptatós anyáknak és 12 éves kor alatt nem ajánlott!

940 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
845 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Termék leirás: Belsőleges használata feszültség, nyugtalanság és ingerlékenység esetén, valamint emésztési panaszok, enyhébb gyomorgörcsök esetén ajánlott. Forrás: ESCOP Monographs

Nettó tömeg: 25 x 1 g

Kiszerelés: 25 filter/ doboz

Gyártja: Herbaria Zrt, 1135 Budapest, Csata u.27.

Alkalmazási javaslat: A csészébe helyezett 1 db filter tasakot / 2 teáskanál vágott drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve 10 percig állni hagyjuk, majd ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztjuk.

875 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
785 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Kóstolja meg ön is a Herbária legkedveltebb gyógynövényeit! Feszültség vagy enyhe megfázás esetén finom illatukkal és megszokott minőségű összetevőikkel nyújtanak kellemes élményt a hétköznapokra

Kiszerelés: 30 filter/ doboz

Tárolás: Száraz, tiszta, hűvös helyen tárolandó!

2 145 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 930 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

A teakeverék kifejezetten azon hölgyek számára készült, akik természetes módon szeretnék enyhíteni a cikluszavarok miatt kialakuló kellemetlen tüneteket

Termék leirás: Serdülőkortól a változókorig a hormonháztartás problémái sok nő életét megkeserítik. A teakeverék kifejezetten azon hölgyek számára készült, akik természetes módon szeretnék enyhíteni a cikluszavarok miatt kialakuló kellemetlen tüneteket, valamint a menstruációt kísérő lelki változásokat. A palástfű biztosítja a szervezet komfortérzését a menstruáció előtt és alatt. A citromfű segít fenntartani a pozitív hangulatot és támogatj a relaxácáiót.

Nettó tömeg: 30 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Nyilvántartási szám: OÉTI 11294/2012

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

1 455 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 305 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-25%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 25% kedvezménnyel

?ideg-és szívnyugtató, idegerősítő, görcsoldó, emésztést serkentő, szélhajtó, izzasztó, epeműködést segítő?
(Rápóti-Romváry: Gyógyító növények)

 

  • A gyógynövény legértékesebb részéből.
  • Garantált hatóanyag-tartalom.
  • Aromazáró borítékban.
  • 100% természetes
690 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
515 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-20%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 20% kedvezménnyel

A gyógynövények természetes módon támogatják a gyomor-bélrendszer egészségét.

Nem alkalmazható az összetevők bármelyike iránti túlérzékenység esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején. Kúraszerűen legfeljebb 4 hétig fogyasztható, kettő kúra között 2 hét szünetet kell tartani! A tea alkalmazását beszélje meg orvosával!

1 845 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 475 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Nyugtató, lázcsillapító, enyhe antibakteriális és antivirális hatású, valamint gyomor- és bélpanaszoknál alkalmazható gyógynövény.

Feszültségoldóként, nyugtalanság és fokozott ingerlékenység esetén jelentkező alvászavarok és szívpanaszok enyhítésére is alkalmas.

Külsőleg herpesvírus-fertőzés tüneteinek enyhítésére hatékony. 

310 Ft
Idegrendszeri eredetű gyomor- és bélpanaszokra, fejfájásra, idegrendszeri eredetű szívpanaszok esetén, görcsoldó, epehajtó, nyugtató hatású. Gyermekeknek felső légúti megbetegedéseknél hatásos. Külsőleg fürdőben is alkalmazható.

Ideg- és szívnyugtató, görcsoldó hatású. 

Serkenti az emésztést, és javasoljuk fejfájás, álmatlanság, alvászavarok esetére is.
Enyhíti az idegességet, így idegerősítőként is kiváló.

CITROMFŰ

Mediterrán eredetű, Magyarországon termesztett gyógynövény, amely kivadulva sok helyen előfordul. Az Európai Gyógyszerkönyvben hivatalos gyógynövény drog. Citromra emlékeztető fűszeres illata és zamata következtében, önmagában és kivonataiban az élelmiszer- és gyógyszeriparban ízjavítóként használják. A görög- és olasz saláták közismert fűszere. Nagyon jó nyugtató, szorongásoldó és enyhe altató hatása van, ezért antidepresszáns, stresszoldó és altató teakeverékek alkotórésze. Az emésztésre előnyös hatású, ezért fogyókúrához is javasolható. Kombináltan alkalmazva egyéb gyógynövények hatását felerősíti (pl. komló, macskagyökér, orbáncfű stb.). Étkezési teaként, hidegen üdítőitalként fogyasztható, mellékhatása nem ismert.

580 Ft
A máj védelmére szolgál és annak működését támogatja. Az összetevők többirányú, sokoldalú gyógyhatással rendelkeznek. Többek között antidiabetikus, tumorellenes, gyulladásgátló, antioxidáns hatást ismertet a szakirodalom.

Javasolt fogyasztási mennyiség: 3-4 csészével napközben.

1 010 Ft

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék.

A gyógytea alapja a borsmentalevél+ciromfűlevél+koriandermag keverék, amit iráni kutatók próbáltak ki, mint hagyományos növényi gyógyszert (eredetileg kivonatot használtak). Az összetevők hasi görcsoldó, szélhajtó, fájdalomcsillapító, puffadásgátló, nyugtató, antidepresszáns, stresszoldó, gyulladásgátló, fertőtlenítő hatása bizonyított. A növényekkel külön-külön is végeztek pozitív eredményű kísérleteket. Az alapkeveréket az összehúzó, hasmenést gátló, baktérium ellenes hatású párlófűvel (apróbojtorjánfű) egészítettük ki. A felhasznált összes gyógynövény hivatalos a Magyar Gyógyszerkönyvben.

1-3g herbát 250ml forró vízhez adunk. Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.

Ajánlott fogyasztás: egy-egy csészével az étkezések között.

1 105 Ft

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék.

A gyógytea alapja a borsmentalevél+ciromfűlevél+koriandermag keverék, amit iráni kutatók próbáltak ki, mint hagyományos növényi gyógyszert (eredetileg kivonatot használtak). Az összetevők hasi görcsoldó, szélhajtó, fájdalomcsillapító, puffadásgátló, nyugtató, antidepresszáns, stresszoldó, gyulladásgátló, fertőtlenítő hatása bizonyított. A növényekkel külön-külön is végeztek pozitív eredményű kísérleteket. Az alapkeveréket az enyhe hashajtó hatású édesgyökérrel és nyálkás útifű (Plantago psyllium) maggal egészítettük ki. A felhasznált összes gyógynövény hivatalos a Magyar Gyógyszerkönyvben.

1-3g herbát 250ml forró vízhez adunk. Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.

Ajánlott fogyasztás: egy-egy csészével az étkezések között.

1 105 Ft
Mindhárom gyógynövény számos gyógyszerkönyvben hivatalos. A keverék kiválóan alkalmas álmatlanság megszüntetésére, amikor nem szükséges azonnal valamilyen erős hatású altatószer alkalmazása. Mellékhatása nem ismert.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

A felhasznált gyógynövények közül a komlótoboz és a citromfű levél nyugtató, altató hatása régóta ismert. Hazánkban vadon termő és termesztett növények. A golgotavirág melegebb égövről származik, régóta használatos gyógynövényként. A teakeverékben egymás hatását kiegészítik és felerősítik. Az összetevőket világszerte felhasználják az altató-nyugtató hatás miatt különféle keverékekben és kivonat formájában. Mindhárom drog az Európai Gyógyszerköny mellett számos gyógyszerkönyvben hivatalos.

MILYEN ELŐNYÖS HATASSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A keverék kiválóan alkalmas álmatlanság megszüntetésére, amikor nem szükséges azonnal valamilyen erős hatású altatószer alkalmazása. Mellékhatása jelenleg nem ismert.

1 010 Ft

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék

THYROID+  teakeverék (Pajzsmirigy túlműködés terápia kiegészítéséhez)

A különböző peszérce fajok (Lycopus sp.) Amerikában, Európában és Ázsiában (India, Kína) humán klinikai kísérletekben hatásosnak bizonyultak. Kivonataikat gyógyszer alapanyagként használják. A növény 2017 áprilisában az Európai Gyógyszerkönyvben hivatalosan elismert gyógynövény lett. Több gyógynövénnyel együttműködik, így a citromfű, szúrós gyöngyajak és a rozmaring előnyösen társítható vele.

Javasolt adagolása: három csészével naponta. Egy kávéskanál teakeverék 250 ml forró vízhez, 5 perc állás után fogyasztható. A hatás 6-8 hét fogyasztás után jelentkezik. Ajánlatos kéthavonként egy hónap szünetet tartani.

1 105 Ft

Termék leirás: Belsőleges használata feszültség, nyugtalanság és ingerlékenység esetén, valamint emésztési panaszok, enyhébb gyomorgörcsök esetén ajánlott. Forrás: ESCOP Monographs

Nettó tömeg: 50 g

Kiszerelés: 50 g/ tasak

Gyártja: Herbaria Zrt, 1135 Budapest, Csata u.27.

Alkalmazási javaslat: A csészébe helyezett 1 db filter tasakot / 2 teáskanál vágott drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve 10 percig állni hagyjuk, majd ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztjuk.

810 Ft

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Gyártja és forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Figyelmeztetés:
"A fogyasztásra ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! Amennyiben bármely összetevőre allergiás, ne fogyassza a terméket! A készítmény túlzott fogyasztása fényérzékenységet okozhat! Terhesség és szoptatás, valamint 18 éves kor alatt a teakeverék fogyasztása nem ajánlott. Véralvadásgátló, nifedipin hatóanyagú, antidepresszáns, illetve HIV-fertőzés elleni gyógyszerek alkalmazása esetén figyelembe kell venni, hogy a tea fogyasztása megváltoztathatja ezen gyógyszerek hatékonyságát. Gyomor- és nyombélfekély, pajzsmirigy túlműködés, szív- és érrendszeri megbetegedések (pl. magas vérnyomás) fennállása esetén a teakeverék alkalmazása a felsorolt állapotokat negatívan befolyásolhatja, fogyasztása körültekintést igényel. "

Tárolás:
száraz, tiszta, hűvös helyen.

1 610 Ft

Termék leirás: A teakeverékben levő gyógynövények természetes módon támogatják a gyomor és bélrendszer egészségét.

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Gyártja és forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Adagolás:
Felnőtteknek napi 2-3 alkalommal 1 filterből készített teaital

Figyelmeztetés:
"A fogyasztásra ajánlott napi adagot ne lépje túl! Amennyiben bármely összetevőre allergiás, ne fogyassza a terméket! Terhesség, szoptatás, valamint 12 éves kor alatt a teakeverék fogyasztása nem ajánlott!"

Tárolás:
száraz, tiszta, hűvös helyen.

1 630 Ft
Feszültség, nyugtalanság enyhítésére

Termék leirás: A készítmény alkalmas feszültség, nyugtalanság, hangulati labilitás, ingerlékenység, ideges eredetű alvászavar átmeneti enyhítésésre.

Nettó tömeg: 1 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-963/2006

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

1 840 Ft

Termék leirás: A változókor időszakában fellépő panaszok megelőzésére, enyhítésére: hőhullámok, éjszakai izzadás, búskomorság, fokozott ingerlékenység, túlsúly esetén. A tea méh-, petefészek-, emlőeltávolítás után is alkalmazható.

Nettó tömeg: 24 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-835/2001

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

1 720 Ft
 
Nézet:
Sorrend: