Q10 koenzim

Nézet:
Sorrend:
Raktárkészlet:
1 db

A Q-10 koenzim egy olyan enzim, melyet az emberi szervezet is termel, de 25 éves kortól csökken a termelése.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával érdemes pótolni. 

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

Hatóanyag: Koenzim Q-10 100 mg

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

3 730 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

100 mg gyógyszerminőségű KANEKA koenzim Q10-et tartalmaz 1 kapszula

Kombinált összetétel: Q10 mellett 5 mg B1-vitamint is tartalmaz

A koenzim Q10 egy vitaminszerű anyag, amely a szervezet minden élő sejtjében jelen van. A szívben, a májban, a vesében és az izomszövetben a legmagasabb a koncentrációja. Az életkor előrehaladtával a szervezet Q10 termelése fokozatosan csökken, ezért ez időszakban javasolt fokozottan ügyelni a megfelelő bevitelre.

 

A KANEKA Koenzim Q10 fermentációval (élesztős erjesztéssel) előállított, gyógyszerkönyvi minőségű, all-transz formájú hatóanyag.

  • A szív megfelelő működéséhez
  • A szervezet megfelelő koenzim Q10 szintjének fenntartásához, javasolt a kapszula alkalmazása.
  • A B1-vitamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
6 355 Ft

A koenzim Q10 egy vitaminszerű anyag, amely a szervezet minden élő sejtjében jelen van; koncentrációja a szívben, a májban, a vesében és az izomszövetben a legmagasabb. Az életkor előrehaladtával a szervezet Q10 termelése fokozatosan csökken, ezért ez időszakban javasolt fokozottan ügyelni a megfelelő bevitelre.


Alkalmazása javasolt a szervezet megfelelő koenzim Q10 szintjének fenntartásához.

 

3 505 Ft

Immunrendszer, életenergia


A homoktövis (Hippophae tibetana) a tibeti hegyekből származó gyógynövény, melynek termését a tibeti gyógyítók már ezer éve használják. A homok aranyának is nevezik narancssárga színű borsónyi nagyságú bogyói miatt. Vitamintartalma mellett értékes flavonoidokat tartalmaz és fontos C-vitamin forrás, mely hatóanyagok fontos szerepet játszanak az immunrendszer és a keringési rendszer egészséges működésében.

  • A homoktövis gyümölcshús olaja értékes esszenciális zsírsavakban gazdag. A lenmagolaj telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Ezek a többszörösen telítetlen zsírsavak kedvezően hatnak a szív és az érrendszer egészségére.
  • Q10 koenzim fontos szerepet játszik a sejtszintű energiatermelésben. Rendszeres bevitele ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén.
  • Az E-vitamin fontos antioxidáns vitamin, segíti a szervezet védekezését a káros szabad gyökökkel szemben.

 

 



3 160 Ft

100 mg aktív Q10 kapszulánként, hatékony felszívódás


Nagy mennyiségű, kapszulánként 100 mg aktív koenzim Q10-et ? a szervezet számára közvetlenül hasznosítható forma (ubiquinol QH), mely így hatékonyabban fejti ki hatását ? és halolajat tartalmazó készítmény.

A Q10 koenzim elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

Az E-vitamin védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben

A halolajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez.

 

 

 

4 870 Ft

Dr.chen q10+ginkgo+omega3 kapszula 30 db

A Ginkgo biloba segít a kognitív funkciók, a normál vérkeringés fanntartásában, ami összefüggésbe hozható az agyi teljesítménnyel és reaktivitással. Segíti a memória és akognitív funkciók megőrzésétaz életkor előrehaladtával bekövetkező hanyatlás esetén. Elősegíti a perifériás vérkeringést.

Az E-vitamin antioxidánsként járul hozzá a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Jellemzők (fő hatóanyagok): Q10 koenzim, mélytengeri halolaj, E-vitamin

4 610 Ft

Amikor a napi tevékenység fárasztó és a hazaút kaptatója meredekebb


A koenzim Q10 az ubikinonok közé tartozó zsíroldékony, vitaminszerű vegyület. Elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

A halolaj többszörösen telítetlen zsírsavak forrása, melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és a DHA zsírsavak segítenek a vérnyomás és a triglicerid szint normál értékének fenntartásában.

 

 



3 310 Ft

Magas minőségű, nagy hatóanyag-tartalmú természetes bioaktív Q10 (Ubiquinone) hozzáadott E-vitaminnal és szerves kötésű Cinkkel.

A Q10 a szervezetünkben előforduló természetes antioxidáns koenzim. Mennyisége az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken, ezért kiegyensúlyozott beviteléről gondoskodni kell. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárul a szív egészséges működéséhez, a normális vérnyomás fenntartásához, a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz. Antioxidáns tulajdonságai révén védi a sejteket az öregedést okozó oxidatív stressz ellen.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

6 210 Ft

A KOENZIM Q10 egy létfontosságú vitaminszerű anyag (ubikinon), amely a napi táplálékkal (pl.: hal, hús, élesztő) kerülhet a szervezetbe és a szervezetünk is képes előállítására.

A MAGNÉZIUM hozzájárul az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

Az E-VITAMIN hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.  Megújult csomagolásban!

Adagolási javaslat

Naponta 1 kapszulát folyadékkal bevenni.

9 805 Ft

Lazacolajat, Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

Tiszta és stabil, teljes spektrumú ?3-zsírsav forrás

A termék jól hasznosuló, természetes formában (és nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az ?3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes tokoferolokkal (E-vitamin). Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is vannak.

Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is.

Az íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak és a minőségi lazacolaj-keveréknek.

 

10 615 Ft

A JutaVit Koenzim Q10 ? Vízoldékony formula ? kapszula 100 mg koenzim Q10-et, B1-, C-vitamint, béta-karotint, szerves szelént, olívalevél kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A Q10 a sejtekben, különösen azok mitokondriumában található anyag. Termelődése az életkor előrehaladtával csökkenhet. A termék szerves kötésű, jól hasznosuló L-szeleno-metionint tartalmaz. Az L-szeleno-metioninból származó szerves szelén jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen szelén (nátrium-szelenit, nátrium-szelenát) vegyületek. A B1-vitamin (tiamin) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. Az A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. A C-vitamin és szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Koenzim Q10-et, B1-, C-vitamint, béta-karotint, szerves szelént, olívalevél kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Adagolás: Napi 1 kapszulát reggel egészben vízzel lenyelni.

Kiszerelés: 30 db lágykapszula

Nettó tömeg: 20,4 g

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

4 740 Ft

JutaVit Koenzim Q10 100mg +E-vitamin 35mg.

Koenzim Q10-et és E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő. A Jutavit Koenzim Q10 +E-vitamin kapszula 100mg koenzim Q10-et és 35 mg E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A Q10 a sejtekben, különösen azok mitokondriumában található anyag. Termelődése az életkor előrehaladtával csökkenhet. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Adagolás: Napi 1 kapszulát reggel egészben vízzel lenyelni.

Figyelmeztetés: 

  • ?Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
  • ?Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • ?Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

3 650 Ft

A koenzim Q10 nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban.

Életünk során szervezetünk folyamatosan termel Q10-et, de az élet előre haladtával ennek mennyisége csökken.


A Q10 részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok mint például a szívizom energia ellátásában, antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejtek az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős.

A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.


A készítmény fogyasztása ajánlott jelentős fizika és szellemi igénybevételkor, túlterheléskor, a szervezet fokozott energia igénye esetén, illetve idősebb korban.

 

3 650 Ft

Natur Tanya - Szerves Koenzim Q10 – Fermentált Növényi COQ10 (Ubikinon) tabletta

Fermentációval előállított 60 mg UBIKINON adagonként, a szívben természetes módon is megtalálható koenzim Q10-zel.

  • fermentált, természetes coq10
  • vegán formula
  • szójaolaj-mentes
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
  • napi 1 tabletta
  • 2 hónapra elegendő mennyiség


A koenzim Q10 szintézise a szív szöveteiben
A koenzim Q10, olyan vitaminszerű anyag, amelynek szerkezete a K-vitaminhoz hasonló, szervezetünkben természetes módon található meg nagy mennyiségben, főként a nagy energiaigényű szervekben, például a szívben is.

A koenzim Q10 szintézise az életkor előrehaladtával természetszerűen fokozatosan csökken, ezért külső forrásból tudjuk biztosítani a bevitelét (például étrend-kiegészítők segítségével).


Az Ubikinon, mint másik megnevezése az angol ubiquitous szóból is eredeztethető, ami arra is utal, hogy mindenütt megtalálható. 1978-ban egy a Q10-el kapcsolatban tett felfedezés Nobel díjjal lett jutalmazva. Az 1980-as évektől pedig egyre több klinikai kutatás látott napvilágot a koenzim Q10-el kapcsolatban.


A Q10 életkorral összefüggő csökkenése
A koenzim Q10 szintje az ember létfontosságú szerveiben 19-21 évesen tetőzik, ami arra utal, hogy ez az az élet azon időszaka, amikor a legtöbb energiája van az embernek. Ugyanakkor az idő előrehaladtával, 40 éves kor felett, már szignifikánsan csökken a szintje.80 éves életkorra a szívben 42,9%-kal, a tüdőben 51,7%-kal, a vesékben 65,3%-kal, a májban 83%-kal csökken a koenzim Q10 koncentrációja, ezért kijelenthető, hogy az ubikinon szupplementációnak kiemelt jelentősége van.

 

6 985 Ft

A Q-10 koenzim egy olyan enzim, melyet az emberi szervezet is termel, de 25 éves kortól csökken a termelése.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával érdemes pótolni. 

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

Hatóanyag: Koenzim Q-10 60 mg

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

4 725 Ft

Viva Natura Liposzómás Q10+d3 60 db

Viva Natura Liposzómás Q10 koenzim D3-vitaminnal étrend-kiegészítő kapszula

60 darab / 39 gramm

Felhasználási javaslat:napi 2×1 kapszula bő folyadékbevitellel, fő étkezéseket követően.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

A liposzómás technológiának köszönhetően a vitaminok jobb biohasznosulással rendelkeznek, mint a hagyományos vitaminok

A Q10 a sejtekben, különösen azok mitokondriumában található anyag, mely fiatal korban megfelelő mennyiségben termelődik a szervezetben, de az életkor előrehaladtával mennyisége jelentős mértékben csökkenni kezd, ezért célszerű pótolni.

A D-vitamin szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint fontos szerepet játszik a csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében. A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához és a csontba való beépüléséhez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

5 255 Ft
Nézet:
Sorrend: