Eperlevél

Nézet:
Sorrend:

A 2-es típusú cukorbetegség kezdődő szakaszában ajánlott. Az eperfalevél gátolja a cukor és keményítő bontásáért felelős enzimet, vizes kivonatában inzulint létrehozó és inzulintermelést fokozó komponenst is találtak.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?
A teakeverék egyedi összeállítású. A népgyógyászati tapasztalatok és az ezeket igazoló legújabb tudományos eredmények felhasználásával készült. A fehér babhéj a Német Gyógyszer Kódexben hivatalos. A fehér eperfa levél a Kínai Gyógyszerkönyvben elismert. A csalánlevél szerepel az Európai Gyógyszerkönyvben.
A fűszerként ismert tárkony újabban került antidiabetikus növényként a kutatások látószögébe.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?
A keverék elsősorban a szervezet vércukorszintjének csökkentésére, normális szinten tartására szolgál. A gyógytea használata a 2-es típusú cukorbetegség enyhe, kezdődő szakaszában ajánlott. A nálunk mára feledésbe merült, de a tudomány által ismét felfedezett eperfalevél hatása a legösszetettebb: gátolja a cukor és a keményítő bontásáért felelős enzimet, vizes kivonatában inzulint létrehozó és inzulintermelést fokozó komponenst is találtak. Kellemetlen mellékhatásokat, gyógyszerkölcsönhatásokat nem észleltek az alkotórészekkel kapcsolatban. Előrehaladottabb cukorbetegségnél rendszeres fogyasztása alkalmas a gyógyszeres kezelés kiegészítésére. A tea fogyasztása nem helyettesíti az inzulint és az orvosi felügyeletet!

HOGYAN ALKALMAZZUK?
1 evőkanállal 1 liter forró vízre. Egy csészével főétkezések előtt.

1 010 Ft
Nézet:
Sorrend: