Zeller

Nézet:
Sorrend:

A kellemesen ízesített zöldség mix sok fontos tápanyagot biztosít a testnek a mindennapos jó közérzet megőrzéséhez. A paradicsom-, répa-, zeller-, cékla-, uborka-, káposzta-, paprika-, hagyma- és bab levek keveréke nagyszerűen alkalmazható lékúráknál és mixeléshez egyaránt.

2 070 Ft

A híres osztrák természetgyógyász Rudolf Breuss receptje szerint készült tejsavas erjesztésű 100%-os zöldséglé céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából és retekből. Ideális az egészséges táplálkozás kiegészítésére. Alacsony kalóriaértékű, ezért cukorbetegek étrendjébe is jól beilleszthető.

2 415 Ft

Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve ? de nem forralva ? ízletes levesként is fogyasztható.

2 140 Ft

Zöldséglé ,1000 ml

Rostos zöldséglékeverék: (paradicsomlé*, sárgarépalé*, céklalé*, uborkalé*,zellerlé*, savanyúkáposztalé*, hagymalé*, citromlé*) tengeri só jódozott 5g/kg,

A zöldséglé kiváló méregtelenítésre és wellness napokra. Kalóriaszegény, ezért fogyókúrához, lékúrákhoz is kitűnő.
Biológiailag termesztett zöldségfélék ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat.
A-vitamin provitaminjában, B1- és C-vitaminban igen gazdag.

2 175 Ft
Nézet:
Sorrend: