Echinacea

Nézet:
Sorrend:

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) vizes-alkoholos kivonata, étrend-kiegészítő készítmény.
Az Echinacea cseppek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez. A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a természetes védekezőrendszer működését, hozzájárul az alsó húgyuti szervek egészségének megőrzéséhez. Megelőzésre kúraszerű használata javasolt ősz elejétol tél végéig.
Ismertebb hatóanyagai: kávésav-származékok, poliszacharidok, alkilamidok.
A népgyógyászatban régóta használatos nátha és herpesz ellen, megelőzésre is, különbözo fertőzések és gyulladások ellen, elsősorban húgycsőgyulladás esetén.
Külsőleg: öblögetésre fogíny- és gégegyulladásnál, fekélyekre, égési sérülésekre, nehezen gyógyuló sebekre, felfekvésekre, ekcémára, fagyási sérülésekre valamint gyulladásos szájnyálkahártya kezelésére ajánlott.

Könnyen felszívódó és adagolható formula. Tartósítószert, egyéb adalékot nem tartalmaz.

3 320 Ft

Grapefruit cseppek Echinaceával, Grapefriutmag és Echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): Echinacea purpurea (bíbor kasvirág), grapefruitmag kivonat

 

A kivonat jótékonyan ötvözi az Echinacea és grapefruitmag hatóanyagait. Az Echinacea purpuera (bíbor kasvirág) kivonat támogatja a légúti rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. Kedvező hatást gyakorol a húgyutak egészségének megőrzésében is. A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

A légutak ápolására, Lándzsás útifű kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő


Hagyományos recept alapján készült folyékony készítmény. A lándzsás útifű és a bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) kivonatok nyugtató hatást gyakorolnak a torokra, garatra és a hangszálakra. Támogatják a szervezet természetes védekező rendszerét.

2 455 Ft

Dr.herz echinacea 500 mg+c-vitamin+szerves cink kapszula 60 db

Echinacea kivonatot, C-vitamint és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 60 db / 49,2 g

A C-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

Az Echinacea természetes antibiotikumot tartalmazó, fertőzésgátló és gyulladáscsökkentő gyógynövény, leggyakrabban nátha és influenza megelőzésére és kezelésére alkalmazzák.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 315 Ft

Komplex készítmény az immunrendszer erősítésére olyan értékes koncentrált növényi gyógynövény kivonatokkal, mint az Echinacea és a Homoktövis.

Az élesztőből kivont béta- glükánt (1,3 /1,6 D) extra magas, 70 %-os biológiai hasznosulás jellemzi. A hozzáadott jól hasznosuló, bioaktív szerves cinket, szelént tartalmaz, valamint a szervezetünk számára elengedhetetlen D-vitamint. A célzottan válogatott összetevők hozzájárulnak az immunrendszer stabil, kiegyensúlyozott működéséhez, védik a sejteket az öregedéstől és az oxidatív stressztől, hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, fokozzák a vitalitást. A hatóanyagoknak szerepük van a jó közérzet, a lelki egészség és az idegrendszer kiegyensúlyozottságának fenntartásában is, így a szervezet immunitását a lehető legtöbb irányból támogatják. 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 930 Ft

Belsőleg alkalmazva: fokozza a szervezet immunrendszerének aktivitását, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben.

Külsőleg alkalmazva: nehezen gyógyuló sebek, fekélyek, dekubitusz, pszoriázis, ekcéma, lábszárfekély, égési és fagyási sérülések, valamint gyulladásos nyálkahártya kezelésére ecsetelő- és gargarizáló szerként is alkalmazható

3 490 Ft

Lándzsás útifű-, Echinacea-kivonatot és C-vitamint tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő

A lándzsás útifű hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének a megőrzéséhez, míg az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Jóízű segítség az őszi-téli meghűléses időszakban.

Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Ajánlott adagolás

Gyerekeknek 3 éves korban: 3 x 2,5 ml, 4-6 éves kor között: 3 x 5 ml, 7-14 éves kor között: 3 x 7,5 ml, felnőtteknek és serdülőknek (14 év felett): 3 x 15 ml naponta.

Adagoló pohárka mellékelve. 
A készítmény jó ízű, ezért hígítás nélkül is fogyasztható.
Alkoholmentes és cukormentes.
3 235 Ft

Csipkebogyón és az echinacea kivonatán alapuló étrend-kiegészítő, mely nagyban hozzájárul a gyermekek immunitásának megóvásához.
Cinkdúsított forma.

Összetevők tulajdonságai:

Echinacea - A gyökérkivonat és a légi részek gazdagok fenolos vegyületekben (a koffeinsav származékai), a szeszkviterpén-laktonokban (mukolitikus, köptető) glikoproteinekben és jelentős poliszacharid-frakcióban. Immunmoduláló hatású. (különösen a sejtek immunitására, ez javítja a fagocitózist és a leukociták számát.)

Cink - Elősegíti az immunvédelmet, stimulálva a csecsemőmirigyet, amelynek szabályozó hatása van az immunitásra.

Bodza - Virágszáraz kivonatot használnak fel, amely flavonoidokban, triterpénekben, nyálkákban, cserzőanyagokban és illóolajokban gazdag. A levelek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. Ennek a kivonatnak a működése a felső légutak szintjén történik, ezzel elősegítve a hörgők váladékának folyékonyságát és az immunvédelem folyamatait.

Csipkebogyó - Bogyói nagyon gazdagok C-vitaminban, karotinokban és flavonoidokban, így antioxidáns és helyreállító szerepet töltenek be. Az ezüst fenyővel együtt ajánlott a légzőszervi megbetegedések támogatására, különösen növekedési rendellenességek esetén.

4 295 Ft

ESI® Alkoholmentes Echinacea csepp - Immunvédő, külső, belső gyulladások, felső légúti, húgyuti fertőzések

A Greente’ spray őrzi és koncentrálva tartalmazza azokat az erős antioxidáns hatású polifenolokat, amelyek a különféle káros oxidatív hatások ellen védik a sejteket.

A hatásért különösen a katekinek és azok közül is az Epigallo katekin gallát (EGCG) felel.

4 040 Ft

ESI Echinaid® Echinacea, kasvirág koncentrátum 60 db - 2 féle Echinaceából, 4 féle növényi részből. Standardizált étrend-kiegészítő, fermentált növényi kapszulatokban

Nagy dózisú, standardizált étrend-kiegészítő, amely az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) és az Echinacea angustifolia (keskenylevelű kasvirág) különböző részeit (virágzat, levél, szár, gyökér) egyesíti. Az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező folyamataihoz, valamint az alsó húgyúti szervek egészséges működéséhez.

Jótékony hatása több évtizedes múltra tekint vissza. Ismertebb hatóanyagai: kávésav-származékok, poliszacharidok, alkamidok.

  • 2 féle koncentrált echinacea kivonat a növény 4 részével: virág, szár, levél, gyökér
  • standardizált, hatóanyagtartalom
  • összesen 380 mg echinacea kivonat
  • fermentált növényi kapszulatok
  • a szervezet természetes védekező folyamataihoz az alsó húgyúti szervek egészséges működéséhez gluténmentes termék
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
    könnyen adagolható, naponta 1 kapszula elegendő


Kinek és mikor ajánljuk?

  • azoknak, akik immunrendszerüket szeretnék erősíteni
  • betegség utáni lábadozás esetén
  • 12 éves kortól, nemtől függetlenül
  • hideg, hűvös, átmeneti időszakokban


Fermentált növényi kapszulatok

A termék formulázásakor naturcaps® szabadalmaztatott növényi kapszulát használnak, amely természetes eredetű összetevőkből lett kifejlesztve; pullulánt tartalmaz, amit a tápióka növény fermentációjából állítanak elő. Nem tartalmaz állati eredetű zselatint, így vegán életmódot követők is bátran használhatják a készítményt.

 

5 635 Ft

ESI® Echinaid® Immunerősítő Echinacea szirup - hozzáadott gesztenyemézzel, és balzsamos gyógynövényekkel

Ebben az Echinacea szirupban, az Echianece purpurea növényt gesztenyeméz, és a balzsamos gyógynövények kísérik, melyek együttesen adnak enyhülést, a jellemzően hideg évszakban előforduló problémák ellen.


A szirup nagyon fontos előnye a hasonló piaci termékekkel szemben, hogy itt egy standardizált kivonatról van szó, ami nagyon meghatározó a hatás szempontjából! Ez azt jelenti, hogy garantáltan és egyenlően elosztva találjuk meg a hatóanyagokat a termékben.

Nevezetesen minden 10ml-enként 320mg friss Echinacea Purpurea-t tartalmaz a kivonat, gesztenyemézzel és az egyéb balzsamozó gyógynövényekkel, mint fehérmályva gyökér, hársfa virágzat, ökörfarkkóró virág, szalmarózsa virág, kakukkfű illóolaj, és édesköménymag illóolaja.

Nem tartalmaz: glutént, tejet, laktózt, mesterséges aromákat, színezőket. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

  • OGM mentes. 
3 035 Ft

InnoPharm Herbal Echinacea szirup propolisszal és C-vitaminnal, narancs ízű étrend-kiegészítő 150 ml

Az InnoPharm Herbal Echinacea szirup echináceát, propoliszt és C-vitamint tartalmaz. Az echinacea természetes antioxidáns-forrásként járul hozzá immunrendszerünk normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. 

Adagolás: Napi 5 ml szirup fogyasztása javasolt. Az adagoláshoz használja a mellékelt 5 ml-es kanalat.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 275 Ft

Swanson Echinacea Kapszula 400mg 100 db

Az echinacea (Bíbor kasvirág) sok betegség gyógyíthatásában játszhat fontos szerepet, mert olyan alkotóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszert. A növényből készült kivonatban például megtalálható a gyenge antibiotikus hatású echinakozid és az echinacein gyulladáscsökkentő anyag.

– a bíbor kasvirág hozzájárulhat a szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez
– hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez

Élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták.
A kasvirág nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény.

    4 020 Ft

    A Cink Immuno rágótabletta készítmény azért különleges, mert a cink mellett tartalmaz c-vitamint és bíbor kasvirágot is. A hatóanyagok ezen kombinációban még hatékonyabban működnek, mintha csak egyet fogyasztana közülük.

    A cink és a C-vitamin hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A Cink Immuno rágótablettát kellemes íze miatt gyermekeddel is könnyen megszerettetheted. Mivel rágótabletta, ezért nem kell egyben lenyelni, hanem lassan elszopogatni. 

    A cink:

    • Részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.
    • Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.
    • Hozzájárul a normál DNS-szintézishez.
    • Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.
    • Részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében.
    • Részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében.
    • Részt vesz az A-vitamin normál anyagcseré­jében.
    • Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
    • Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
    • Hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához.
    • Hozzájárul a vér normál tesztoszteronszint­jének fenntartásához.
    • Hozzájárul a normál látás fenntartásához.
    • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
    • Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
    • Szerepet játszik a sejtosztódásban.

    Az echinacea:

    • Hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez
    • Hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához
    • Segíthet enyhíteni a torok és garat kaparását, valamint nyugtató és kellemes hatással lehet a torokra, garatra és hangszálakra
    • Segíthet a visszatérő felső-légúti fertőzések kezelésében, és a visszatérő felső-légúti fertőzések megelőzésében


    A C-vitamin hozzájárul: 

    • Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
    • A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
    • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
    • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
    • Az immunrendszer normál működéséhez
    • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
    • A fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
    • Az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.
    • Fokozza a vas felszívódását.
    • A normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
    • Az erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
    • A normál csontozat fenntartásához.
    • A porcok normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
    • A fogíny normál állapotának fenntar­tásához.
    • A bőr normál állapotának, működésének fenntartásá­hoz.
    • A fogak normál állapotának fenntartásához.



    3 605 Ft

    Vitaking Echinacea kapszulában található bíbor kasvirág kivonat porítva (4:1 koncentrátum) megfelel 1000 mg  friss bíbor kasvirág növénynek.

    Az echinacea pozitív hatásai a szervezetre:

    Az Echinacea (bíbor kasvirág) hozzájárulhat a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez.

    Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

    Hatóanyag: Kasvirág kivonat porítva (Echinacea extract 4:1) 250 mg

    A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől ezrárva tartandó! Terhesség vagy szoptatás idején nem ajánlott a fogyasztása.

    Ajánlott napi mennyiség: 1 kapszula étkezés közben;

    Ogyéi szám: 19603/2017;

    A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

    A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

     

    A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

    3 605 Ft

    Vitaking echinax 200 ml

    A Vitaking Echinax szirup gyermekek számára készített étrend-kiegészítő szirup, mely értékes gyógynövények és ásványi anyagok hatását ötvözi az immunrendszer és a normál szellemi működés védelme érdekében. 

    A legkisebbek nem igazán szeretik a tablettákat és a rossz ízű szirupokat, de ezzel az összeállítással nem fogjuk őket magunkra haragítani. Finom ízének köszönhetően, könnyen megszeretik, és be lehet vezetni a gyermekek napi étrendjébe.

    Összetevők: Víz, fruktóz, almalé sűrítmény, Bodza virág (Sambucus nigra) száraz kivonat, Keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia) száraz kivonat, cink-glükonát, Szibériai ginzeng gyökér (Eleutherococcus senticosus) száraz kivonat, Csipkebogyó (Rosa canina) száraz kivonat, tartósítószer: kálium-szorbát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, réz-glükonát, maltodextrin.

    Tárolás: A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

    4 500 Ft

    Sárkánytűz Torokőr Spray ? Echinacea Purpurea kivonatot és oregánó olajat tartalmazó étrend-kiegészítő, 9 gyümölcssűrítmény flavonoid tartalmával és kombuchával

    Az Echinacea purpurea kellemes, nyugtató hatású a torokra, garatra és a hangszálakra. Hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének működéséhez, az egészséges immunrendszerhez. A termékben felhasznált piros, sötétvörös, lilás fekete színű gyümölcsök flavonoidokban és a növényi színanyagként ismert antocianidinekban gazdagok.

    A flavonoidok az egyéb polifenolos szerkezetű vegyületekhez (antocianidok) hasonlóan a növényi metabolizmus másodlagos termékei, a növényi sejtekben alapvető védelmi funkciót töltenek be.

    A feketeáfonya antocianin hatóanyagai hozzájárulnak a retina normál működésének fenntartásához. Szerepe van a kapilláris erek egészségének és rugalmasságának védelmében.

    A kökény a bélrendszeri tranzit szabályozásában játszik szerepet.

    A fekete bodza és csipkebogyó a szervezet természetes védekezőképességét, az immunrendszert támogatja, részt vesz a torok és a garat egészségének megőrzésében.

    A fekete ribizli és a csipkebogyó energikusabbá tesz, hozzájárulnak a fizikai jólléthez. A fekete ribizli gyümölcse ezen túlmenően hozzájárul a stressz, a megterhelés, az életkor okozta változások leküzdéséhez, az immunrendszer normál működéséhez.

    A kombucha koncentrátum alacsony pH viszonyait kihasználva sikerült az amúgy bomlékony flavin-vegyületek stabilitását ? és így hatékony antioxidáns tulajdonságukat hosszútávon megőrizni.

    5 390 Ft
    Nézet:
    Sorrend: