Légtérillatosító

Nézet:
Sorrend:

Boldog várakozás és ünnepi hangulat a Hópihe karácsonyi illóolaj keverékekkel!

E különleges, a téli természet által inspirált, hűsítően friss illatkeverék azonnal a boldog várakozással teli napok hangulatát varázsolja a lakás bármely pontjára. Az adventi asztaldísz ragyogása, a karácsonyi receptek böngészése és az ünnepi dekorációk kiválogatása, a karácsonyfa díszítése ? megannyi boldogi boldog pillanat, mely azonnal eszünkbe jut e fantasztikus illatvarázsnak köszönhetően.

Az illóolaj keverékben található esszenciális növényi olajok (erdeifenyő-, bergamott- borsosmenta-, grapefruit- és zöldcitromolaj) illatharmóniája ünnepi díszbe öltözteti lelkünket.

Az ünnepi Hókifli illóolaj keverék erdeifenyő-, borsmenta-, bergamott-, zöldcitrom- és graperfruitolaj felhasználásával készül.

Erdeifenyő illóolaj 

A fenyőerdők fantasztikus illatát rejtő erdeifenyő illóolaj békét és nyugalmat áraszt, lazító, nyugtató hatású ? nem mellesleg belélegezve a légutak egészségéért is sokat tesz antimikrobiális hatásának köszönhetően.

Borsosmenta illóolaj

A borsosmenta friss illata kiválóan oldja az ünnepi előkészületek izgalmát és a kapkodással járó feszültséget.

Bergamott illóolaj

A bergamott friss, gyümölcsös illatú illóolaja széles körben használatos az aromaterápiában hangulatjavításra, valamint feszültségoldásra.

Grapefruit illóolaj

E gyümölcsösen friss és energikus illat a legfinomabb téli süteményekkel teli ünnepi asztal látványát varázsolja elénk!

Zöldcitrom illóolaj

A zöldcitrom (limett) illóolaja frissítő és energizáló hatású, citrusos illata azonnal üdévé varázsolja a szoba levegőjét.

 

2 245 Ft

Lazulj el, és álmodj szépeket a Jó éjszakát! illóolaj keverék segítségével!

Ezt a finoman illatozó, citrusos-mentolos illóolaj keveréket a pihentető alvás és a feszültségoldás jegyében állítottuk össze.

A benne található természetes növényi olajok (bergamott, fodormenta és indiai citromfű illóolaj) finom harmóniája segíti az ellazulást, oldja a stresszt és pihenteti az elmét.

A Jó éjszakát! illóolaj keveréket különösen tartós stressz, lehangoltság, álmatlanság és alvásproblémák esetén javasoljuk.

A Jó éjszakát! illóolaj keverék használata aromaterápiás célokra


Milyen illóolajok felhasználásával készül a Jó éjszakát! illóolaj keverék?

Fodormenta illóolaj

A fodormenta a hazai kertekben is könnyen termeszthető, igen kedvelt évelő gyógy- és fűszernövény. Aromaterápiás alkalmazása nemcsak a légutak egészségére és a bőrre van jótékony hatással: fontos feszültségoldó illóolaj, hiszen enyhítheti a stressz és depresszió tüneteit.

Indiai citromfű illóolaj

Az indiai citromfű (valódi citromos fűszercirok) az ázsiai konyhában közismert és közkedvelt fűszer-, tea- és gyógynövény. Ez a kellemesen citrusos növényi olaj tonizálja és ellenállóbbá teszi a stresszel szemben az idegrendszert ? bónuszként pedig a fejfájást is csillapíthatja.

Bergamott illóolaj

A bergamott friss, gyümölcsös illatú illóolaja széles körben használatos az aromaterápiában a fokozott izgatottság megszüntetésére, álmatlanság, szorongás esetén.

 

2 305 Ft

Kiszerelés: 2 db gépkocsi szellőzőrácsára csíptethető klipsz 6 db különböző színű filckoronggal, amelyre tetszőleges Aromax illóolaj csepegtethető, és 1 db Aromax Otthonod illata, Egzotikus illóolaj keverék.

Az Aromax autóillatosító ékszer finom illatot árasztva teszi kellemesebbé az utazást. Kialakításának és méretének köszönhetően pedig elegáns kiegészítője lesz bármely gépjárműnek.

Az Egzotikus illóolajkeverék a trópusok és az óceáni szigetek dús növénytakarójának illatát varázsolja nemcsak a lakásba, hanem a gépjárműbe is.

Természetes összetevők: bergamott, clementine, grapefruit, ho-shiu illóolajok.

9 225 Ft

A filckorongok az Aromax autóillatosító ékszerhez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtasson.

Helyezze be a filckorongot az autóillatosító ékszerbe, csepegtessen rá a kiválasztott illóolajból, majd helyezze a készüléket a gépjármű szellőzőrácsára. Ha illatot kíván váltani, távolítsa el a használt filckorongot, és helyezzen be egy újat, majd csepegtessen rá ismét a kívánt illóolajból! A filckorong illatosítását követően a klíma, vagy a fűtés bekapcsolásakor finom illat áramlik a gépjárműbe a klipszből.

Tipp: használt filckorongot újra tudja használni azonos illóolajjal.

2 080 Ft

A filckorongok az Aromax Mini Aroma Száraz Diffúzorhoz készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtasson.

Használata: Helyezze be a filckorongot a diffúzorba, csepegtessen rá a kiválasztott illóolajból, majd kapcsolja be a készüléket. Ha illatot kíván váltani, a készülék kikapcsolása után távolítsa el a használt filckorongot, és helyezzen be egy újat, majd csepegtessen rá ismét a kívánt illóolajból. Tipp: használt filckorongot újra tudja használni azonos illóolajjal.


Csak 100%-os tisztaságú illóolajokat használjon párologtatásra! 

1 945 Ft

Színváltós aroma diffúzor, ami elemmel és USB csatlakozással is működtethető. Cseppentsen pár cseppet kedvenc illóolajából az aromakorongra és élvezze az illóolaj jótékony hatását és illatát akár az autójában is!

Használat:

  • Helyezze a diffúzort egyenes felületre.
  • Vegye le a tetejét.
  • Helyezze az aromakorongot a a diffúzorba.
  • Cseppentsen pár cseppett a kiválasztott illóolajból az aromakorongra.
  • Élvezze az illóolaj jótékony hatását és illatát akár az autójában is!

A Mini aroma diffúzorról bővebben:

Az USB és az elem egy időben nem működik, amennyiben USB kábelen keresztül szeretné üzemeltetni a diffúzort, akkor előtte vegyek ki az elemeket!


A Mini aroma diffúzort bátran magával viheti, olyan kicsi, hogy kényelmesen elfér a táskában is. Bárhol előveheti és élvezheti az illóolajak jótékony hatását és kellemes illatát. Zárt térben, akár autóban is kiválló illatosításra.

Műszaki adatok:

  • Méret: X97.5*51(H)MM
  • Súly: nagyjából 90 g
  • Akkumlátor feszültsége: DC5V(3*1.5V AAA)
  • Anyag: polipropilén

 

10 630 Ft

Kellemes közérzetet biztosít, élénkít, hűsít az alábbi összetevőknek köszönhetően:

A borsosmentaolaj nélkülözhetetlen orvossága a különböző légúti megbetegedéseknek is, melyek kezelésére inhalálószerek, légzéskönnyítő szaunaolajok alkotórészeként kerül felhasználásra.

A citromolaj szinte nélkülözhetetlen a különböző helyiségek légterének (kórházak stb.) fertőtlenítésében, amit főként járványos időszakokban érdemes használni (tehát nem csak légtérillatosítként lehet alkalmazni).

Az eukaliptuszolaj frissítő, hangulatjavító és a figyelem összpontosítását elősegítő légtérillatosító keverékek összetevője.

A grapefruitolajat szorongások oldására és a meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítésére lehet használni.

A kubebaolaj jó idegrendszeri tonizálószer, ezért enyhe fokú depresszió, idegesség, aggódás és stressz esetén javasolják a különböző formában (aromalámpából párologtatva, fürdőben, szaunában, masszázshoz) történő használatát.

Szaunázás

A szaunázással kapcsolatban fontos tudnunk azt, hogy az illóolajok leginkább belélegzés útján fejtik ki hatásukat. Kedvező élettani hatásaikon (pl. a légutak fertőtlenítésén és átjárhatóságuk javításán) túl pozitívan befolyásolhatják az érzelmeket és a hangulatot. Szaunázáshoz az illóolaj-keverékekből 2-5 cseppet adjunk a felöntő kanál vizéhez, majd öntsük a forró kövekre.

Száraz-meleg szaunában az illóolajoknak elsősorban a légutakra, az idegrendszerre és az érzelmekre kifejtett hatásai érvényesülnek, gőzfürdőben pedig a bőrre kerülő illóolajos pára lehet különösen jórékony hatású a bőrre és a bőr alatti szövetekre.

2 305 Ft

Enyhíti a légzési problémákat, megfázás idején növeli a szervezet ellenálló képességét az alábbi illóolajoknak köszönhetően

Citrom: A citromolaj szinte nélkülözhetetlen a különböző helyiségek légterének (kórházak stb.) fertőtlenítésében, amit főként járványos időszakokban érdemes használni (tehát nem csak légtérillatosítként lehet alkalmazni).

Erdeifenyő: Az említett erdeifenyő olajok antimikrobiális, bőrvörösítő, keringésfokozó és tonizáló hatásúak.

Eukaliptusz: frissítő, hangulatjavító és a figyelem összpontosítását elősegítő légtérillatosító keverékek összetevőjeként is használhatjuk.

Niaouliolaj: fő alkotórészként viridiflorolt tartalmazó niaouli olajat gyermekek légúti panaszainak kezelésére lehet használni párologtatás, aromafürdő, légzéskönnyítő mellkasi krémek és légzéskönnyítő inhaláló keverékek.


Szaunázás

A szaunázással kapcsolatban fontos tudnunk azt, hogy az illóolajok leginkább belélegzés útján fejtik ki hatásukat. Kedvező élettani hatásaikon (pl. a légutak fertőtlenítésén és átjárhatóságuk javításán) túl pozitívan befolyásolhatják az érzelmeket és a hangulatot. Szaunázáshoz az illóolaj-keverékekből 2-5 cseppet adjunk a felöntő kanál vizéhez, majd öntsük a forró kövekre.

Száraz-meleg szaunában az illóolajoknak elsősorban a légutakra, az idegrendszerre és az érzelmekre kifejtett hatásai érvényesülnek, gőzfürdőben pedig a bőrre kerülő illóolajos pára lehet különösen jórékony hatású a bőrre és a bőr alatti szövetekre.

2 305 Ft

A kellemes virágillatú szaunaolaj nyugtató, kiegyensúlyozó hatású illóolajai segítenek az ellazulásban, a mindennapi gondok okozta feszültség enyhítésében.

Bergamott: Az illóolajat és az illóolajat tartalmazó készítményeket álmatlanság, szorongás, fokozott izgatottság megszüntetésére aromalámpás párologtatás, nyugtató hatású testápoló masszázsolajok, fürdő- és szaunakészítmények formájában alkalmazzák.

Cédrusfa: A cédrus illóolaja masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként, inhalálásra és párologtatásra használt keverékekben légúti panaszok, illetve bőrápoló kozmetikai készítmények (pl. narancsbőr, illetve zsíros, szeborreás bőr ápolására szánt készítmények) alkotórészeként hasznosítható

Klementin: illóolaja a legerőteljesebb nyugtató és szorongásoldó hatású illóolajok közé tartozik, de a limonénnek köszönhetően kifejezett antimikrobiális tulajdonsága is van.

Édesnarancs: A közérzetjavító és fertőtlenítő hatású olaj fő alkotórésze a legalább 80-90%-ban jelenlévő limonén. A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben hivatalos édesnarancs illóolajat aromafürdő, inhaláció, masszázs- és fürdőolajok, valamint aromalámpás párologtatás formájában légtér fertőtlenítésre és frissítésre, nyugtalanság és szorongás oldására, alvászavarok megszüntetésére használják.

Ilang-ilang: ismerten nyugtató, ellazulást elősegítő hatású linaloolnak köszönhetően nyugtató, lelki kiegyensúlyozó és frissítő hatással bír, mely hatások mellett antimikrobiális, gyulladáscsökkentő és görcsoldó hatások jelentkezésével is számolnak a terápiás alkalmazásakor.

Pálmarózsa: Légtérillatosítóként, aromalámpából párologtatva vagy fürdőkből belélegezve az olaj hangulatjavító hatása is érvényesül.

Szaunázás

A szaunázással kapcsolatban fontos tudnunk azt, hogy az illóolajok leginkább belélegzés útján fejtik ki hatásukat. Kedvező élettani hatásaikon (pl. a légutak fertőtlenítésén és átjárhatóságuk javításán) túl pozitívan befolyásolhatják az érzelmeket és a hangulatot. Szaunázáshoz az illóolaj-keverékekből 2-5 cseppet adjunk a felöntő kanál vizéhez, majd öntsük a forró kövekre.

Száraz-meleg szaunában az illóolajoknak elsősorban a légutakra, az idegrendszerre és az érzelmekre kifejtett hatásai érvényesülnek, gőzfürdőben pedig a bőrre kerülő illóolajos pára lehet különösen jórékony hatású a bőrre és a bőr alatti szövetekre.

2 305 Ft

Az illat, amely elrepít! A grapefruit, a tonka és a lime egyedülálló, mennyeien könnyű illaegységet alkot, amely azonnal más szférákba repít – puha, meleg és ugyanakkor gyümölcsösen friss.

A 100%-ban természetes és tiszta, Demeter minősítésű illóolajok csodálatos illatkeveréke békét és biztonságot ad, és varázslatos boldog pillanatokat biztosít, bármilyen borús is legyen a nap.

 

14 100 Ft

Az illat, amely elrepít!

A grapefruit, a tonka és a lime egyedülálló, mennyeien könnyű illaegységet alkot, amely azonnal más szférákba repít – puha, meleg és ugyanakkor gyümölcsösen friss. A 100% -ban természetes és tiszta illóolajok csodálatos illatkeveréke békét és biztonságot ad, és varázslatos boldog pillanatokat biztosít, bármilyen borús is legyen a nap.


A szett tartalma:
1 db Illatkompozíció - Angyali Illat 10 ml és 1 db párologtató illatfa

5 870 Ft

Demeter minősítésű légtérillatosító 1­­00%-ig természetes bio illóolajok és Demeter-alkohol keveréke dekoratív üvegflakonban, 5 bambuszpálcikával.

A Baldini Buddha illatkompozícó gyengéd, kiegyensúlyozó illat benzoéval, szantállal és tonkával.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Az a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is. 

10 825 Ft

Baldini „Érezd a harmóniát!” egy nyugtató, kiegyensúlyozó, biztonságot adó illat vaníliával, szantállal és tonkával. Segít megnyugodni és megtalálni a belső békét és a harmóniát.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Az a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is. 

14 100 Ft

A Baldini „Érezd a nyugalmat!” egy ellazító, nyugtató illatkompozíció levendulával, naranccsal és benzoéval. A virágos-friss illat segít megnyugodni és megtalálni a belső békét.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum.

A termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

10 825 Ft

A Baldini „Érezd a nyugalmat!” egy ellazító, nyugtató illatkompozíció levendulával, naranccsal és benzoéval. A virágos-friss illat segít megnyugodni és megtalálni a belső békét.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Az a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

7 545 Ft

100% természetes illatkompozíció illóolajok és demeter-alkohol keverékéből.

A Baldini „Érezd a tenger illatát!" illatkompozíció a mediterrán tengerpartok lágy illatát idézi vaníliával, tengeri fenyővel, pálmarózsával és citrommal. Ez a frissítő, ellazító illatkompozíció segít kikerülnünk egy időre a hétköznapok forgatagából.


A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Az a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

 

10 825 Ft

A Baldini „Érezd az erdő illatát!” egy erősítő és inspiráló illatkompozíció cirbolyafenyővel és ciprussal. A fanyar fás puha illat egy napos erdei sétára emlékeztet.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum.

A termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

10 825 Ft

A Baldini „Érezd az erőt!” egy friss élénkítő illatkompozíció limeal, indiai citromfűvel és naranccsal. A citromos, friss illat új erőt és jó kedvet ad. 100 % természetes illóolajok és bio-alkohol keveréke.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum.

A termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

10 825 Ft

A Baldini „Érezd az erőt!” egy friss élénkítő illatkompozíció limeal, indiai citromfűvel és naranccsal. A citromos, friss illat új erőt és jó kedvet ad. 100 % természetes illóolajok és bio-alkohol keveréke.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Az a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

 

7 545 Ft

A Baldini „Érezd az örömöt! illatkompozíció egy fanyar gyümölcsös illat citrommal, grapefruittal és naranccsal. Ez az élénkítő illat a nyarat és a napsütést idézi.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum.

A termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

10 825 Ft
 
Nézet:
Sorrend: