Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél:

A természet csodája. Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza. 

Dr.Steinberger Bio Zöldséglé:

Kalóriaszegény. Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve ? de nem forralva ? ízletes levesként is fogyasztható. 

Dr. Steinberger Ananászlé:

Direktlé, nem koncentrátumból készül. A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott. Cukor hozzáadása nélkül készült. 

Dr.Steinberger Bio Céklalé:

A természet ajándéka.  A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr.Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Lékúrához is kiváló.

Dr.Steinberger Bio Sárgarépalé:

Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.

 

11 615 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
10 450 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Ajánljuk a minden nap rohanó, túlterhelt embereknek (pl. managerek), hogy kezdjék a napjukat egy pohár egészséggel.

 

A csomag tartalma:

  • 1 db Dr.Steinberger Vitesse, az immunrendszer támogatására (750 ml),
  • 1 db Dr.Steinberger Bio zöldbúzafű koktél (750 ml),
  • 1 db Dr.Steinberger Multi-Fit (750 ml),
  • 1 db Dr.Steinberger Bio Céklalé (750 ml),
  • 1 db Dr.Steinberger Vitesse a szív egészségéért (750 ml).

 

Az egészség megőrzésében, az aktív és teljes élet megvalósításában az egészséges táplálkozás sokat segíthet. A napi javasolt 40-50 dkg zöldség-és gyümölcsfogyasztás számos vitamint-és ásványi anyagot biztosít a szervezet számára. Ennek egy része fedezhető a ?Manager Activ? csomagban található gyümölcs és zöldséglevekkel. Összeállításánál különös figyelmet szenteltünk a stresszes, rohanó életmód miatt a szív és érrendszer védelmét, az immunrendszer támogatását szolgáló vitaminoknak, ásványi anyagoknak, fitonutrienseknek (biológiailag aktív növényi anyag) Igyon naponta 2 dl a Dr.Steinberger ?Manager Activ? csomagban található léből reggelente, hogy jól induljon a napja!


 

11 880 Ft

Dr. Steinberger Energie Plus 450 ml

Dr.Steinberger Energie Plus Étrend-kiegészítő B12-vitaminnal és aminosavakkal (450ml) 

A Dr.Steinberger Energie Plus magas dózisban tartalmaz B12-vitamint, amely elengedhetetlen a megfelelő fizikai és szellemi teljesítőképesség eléréséhez, de kiemelkedően jó energiaforrás terhesség, szoptatás, erős fizikai leterheltség, komoly stressz vagy betegség esetén is. A B12 vitamin érdekessége, hogy növényi eredetű élelmiszereinkben nem található meg, így a vegán vagy vegetáriánus étkezést folytatóknak fokozottan kell figyelniük a pótlására. Az étrend-kiegészítő emellett fontos, a fehérjék építéséért felelős aminosavakat, glutamint és szerint is tartalmaz. 

Ajánlott fogyasztás: Naponta 2x20ml=40 ml (napi adag)

Az ajánlott fogyasztási mennyiség egyénenként változó lehet, az adott személy állapota függvényében.

4 520 Ft
Nézet:
Sorrend: