Párlófű

Nézet:
Sorrend:
-25%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 25% kedvezménnyel

Különböző eredetű máj-, epe-, gyomor- és bélbántalmak kezelésére. A májsejteket regeneráló hatása miatt alkalmas az alkoholizmus okozta májkárosodás gyógyszeres terápiájának kiegészítésére. Alkohol okozta májkárosodás kezelésénél akkor várható gyógyhatás, ha az alkoholfogyasztást abbahagyja.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb szakirodalmi jellemzői:
A máriatövis termés szilimarin típusú hatóanyagai májvédők. Az igazi édesgyökér szaponin és flavonoid komponensei gyulladásgátló és görcsoldó tulajdonságúak, valamint védőbevonatot képeznek a gyomornyálkahártyán. A csalánlevél ásványi sókat és klorofillt tartalmaz, az utóbbi gyulladáscsökkentő és hámosító hatással rendelkezik. Az orvosi ziliz levél magas nyálkatartalma révén a gyomor-bélrendszerben védőbevonatot képez. A közönséges párlófű virágos hajtás cserzőanyagot és flavonoidokat tartalmaz, melyek az epehólyag és az epeutak gyulladásos megbetegedéseinek kezelésénél jótékony hatásúak.

1 685 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 260 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-25%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 25% kedvezménnyel

A teakeverék fogyasztása javasolt a vese védelmére, a veseműködés serkentésére, valamint a vesekő újraképződésének megakadályozására.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:
A vérehulló fecskefű virágos hajtás kelidonin alkaloidja fájdalomcsillapító és görcsoldó hatással rendelkezik. A kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás és a mezei zsurló meddő hajtás szaponint tartalmaz, a szaponinok egy része a vizelettel kiválasztódva növeli a vese vérellátását, így fejti ki vizelethajtó hatását. A kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás flavonoidot is tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő hatású. A közönséges párlófű virágos hajtás cserzőanyagot tartalmaz, gyulladáscsökkentő, görcsoldó hatású. A csalánlevél vérellátást fokozó anyagai révén vizelethajtó hatást fejt ki.

1 685 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 260 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék.

A gyógytea alapja a borsmentalevél+ciromfűlevél+koriandermag keverék, amit iráni kutatók próbáltak ki, mint hagyományos növényi gyógyszert (eredetileg kivonatot használtak). Az összetevők hasi görcsoldó, szélhajtó, fájdalomcsillapító, puffadásgátló, nyugtató, antidepresszáns, stresszoldó, gyulladásgátló, fertőtlenítő hatása bizonyított. A növényekkel külön-külön is végeztek pozitív eredményű kísérleteket. Az alapkeveréket az összehúzó, hasmenést gátló, baktérium ellenes hatású párlófűvel (apróbojtorjánfű) egészítettük ki. A felhasznált összes gyógynövény hivatalos a Magyar Gyógyszerkönyvben.

1-3g herbát 250ml forró vízhez adunk. Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.

Ajánlott fogyasztás: egy-egy csészével az étkezések között.

1 105 Ft

Termék leirás: Alkalmazható enyhe hasmenéses megbetegedések kezelésére, külsőleg öblögetőként a garat- és szájnyálkahártya gyulladásainak enyhítésére. Forrás: ESCOP Monographs

Nettó tömeg: 40 g

Kiszerelés: 40 g/ tasak

Gyártja: Herbaria Zrt, 1135 Budapest, Csata u.27.

495 Ft

A máriatövis termés, gyermekláncfűgyökér, közönséges orbáncfű virágos hajtás, borsosmentalevél hozzájárul a máj védelméhez és méregtelenítő képességéhez, a közönséges párlófű virágos hajtás serkenti a májműködést, a csalánlevél támogatja a szervezet kiválasztó funkcióját, a közönséges cickafark virágos hajtás és orvosi citromfű levél segíti az emésztést.

1 845 Ft

A vesék egyik fontos feladata, hogy szabályozzák a szervezet víztartalmát, elsősorban a kiválasztott vizelet mennyiségével. ?Megtisztítják? a szervezetet az anyagcsere során keletkező salakanyagoktól, ugyanakkor biztosítják, hogy a szervezet zavartalan működéséhez szükséges ásványi anyagok megfelelő mennyiségben maradjanak a szervezetben. 

5 féle gyógynövényből, a gyógynövények legértékesebb részeiből.

Koffeinmentes

1 845 Ft
Nézet:
Sorrend: