Levendula

Nézet:
Sorrend:

Aromax bio levendulaolaj 10 ml

A francia levendula (Lavandula angustifolia) egy Dél-Európában őshonos évelő félcserje, de a hazai éghajlatot is igen jól viseli.

Találkozhatunk vele közönséges, keskenylevelű, orvosi, illatos vagy valódi levendula néven is.

Lilás árnyalatú, karakteres illatú virágzata lenyűgöző szépségű, gyógy- és fűszernövényként is közkedvelt. 

A francia levendulaolajat a közönséges levendula friss, virághozó ágvégeiből nyerik. Kevesebb ugyan az illóolaj tartalma, mint az angol levendulának, de jobb minőségű és illatosabb annál.

A BIO francia levendulaolaj 100%-os tisztaságú, vegán, állatokon nem tesztelt termék

A friss, karakteres, illatú BIO francia illóolajat használhatjuk aromaterápiás célokra, légtérfrissítésre, belégzésre és bőrápolásra, rovarcsípésre és otthonunk tisztán tartására is. 

3 455 Ft

A keskenylevelű, francia vagy valódi levendula (Lavandula angustifolia, syn.: L. vera) frissen vágott virághozó ágvégeiből vízgőz- vagy gőzdesztillációval kinyert olaj nyugtató, ellazulást elősegítő, vérnyomáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antimikrobiális főbb hatásokkal bír.

  • Fontosabb alkalmazási területei: alvászavarok, szorongás és idegesség; reumás, neuralgiás és egyéb krónikus fájdalmak; rovarcsípések okozta viszketés, sebgyógyulások elősegítése.
  • Fontosabb felhasználási formái: aromalámpás párologtatás, alvópárnák, szaunaolajok, bedörzsölőszerek, masszázs- és fürdőolajok, fürdősók, masszázskrémek, bőrápoló kozmetikai készítmények.
1 620 Ft

Párologtatgatásnál használva, simogató virágillatával az egész lakásban romantikus hangulatot varázsol. Nem csak a hangulatot dobja fel, hanem alvászavarok és idegesség kezelésére is alkalmazható. Előszeretettel használják masszázs olajok és aroma fürdők készítéséhez.

Hogyan használd?

Párologtathatod (pl. aromalámpában), simogató virágillatával az egész lakásban romantikus hangulatot varázsol és garantáltan feldobja a hangulatod.

Ha nyugtató esti fürdőre vágysz, 4-5 cseppet tegyél belőle a fürdővizedbe, és máris egy csodálatos levendulamezőn találod magad.

A levendulaolaj a teafa mellett az egyetlen illóolaj, amely óvatosan, mértékkel közvetlenül a bőrre is kenhető, alkalmazhatod bedörzsölőszerként.

Ellenjavallat:
Nagy adagolásban már izgató hatású! Allergiás reakciókat válthat ki az arra érzékenyeknél.

Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

1 375 Ft

Farfalla Bio Levendula illóolaj 10ml

A levendula a legszélesebb hatásspektrummal rendelkező gyógynövényekhez tartozik. 

A magas linalil-acetát tartalma miatt erősen nyugtató hatású illóolaj. A bio levendula segíti a nyugodt alvást, ezért rossz alvóknak különösen ajánlott. A bio levendula esszencia szomorúság, bosszankodás, aggodalmaskodás és hangulatingadozás esetén is nagyon hasznos.

Alkalmazás: Néhány csepp egy zsebkendőre, amit az ágyba magunkkal viszünk- higítva a bőrre felvihető bőrirritáció ellen,megnyugtat!

4 265 Ft

Lavandin olajként ismert hibrid levendula olaj, az édeskésebb illatú Lavandula angustifolia és a kámforosabb Lavandula latifolia keresztezéséből.


Gyengéden ápolhat, hidratálhat. Érzelmileg felemelhet és megnyugtathat, harmonizálhatja a hormonműködést. Kiváló rovarriasztó, legyen állandó kísérőd kirándulásnál, sátrazásnál, piknikezésen. Háziállataidat is megvédheti a kullancsoktól és a rovaroktól. Hasznos lehet vérzéscsillapításra, sebgyógyításra, fertőtlenítésre és dezodorálásra is.

A levendula az árvacsalán félék családjába tartozó, örökzöld, alacsony növésű (kb. 40-60 cm magas), fásodó szárú félcserje. Levelei mindkét végükön elkeskenyedő lándzsásak. Virágai álörvökben állnak, kékes-lilás színűek. A levendula bokor körül gyakran keringenek rovarok és a virág nektárját kereső méhek.

A VIII. Magyar- és az Európai Gyógyszerkönyvben a levendula virág és a virágból készült illóolaj hivatalos drogként szerepel. Az I. a világháborúban a levendula illóolajat kórházakban is használták.

A népi gyógyászatból ismert lehetséges hatásai

  • antibakteriális, antivirális, gombaölő, parazitaellenes
  • gyulladáscsökkentő
  • fertőtlenítő
  • fájdalomcsillapító (fejfájás esetén is)
  • enyhíti az égés és napégés tüneteit
  • rovarcsípés tüneteit enyhíti
  • enyhíti a herpesz tüneteit és segíti a gyógyulását
  • csökkenti az apró ráncokat
  • lázcsillapító
  • sebgyógyulást segítő
  • pattanásos, akne-s arcbőr ápolására is hatásos
  • feszültségoldó, nyugtató, antidepresszáns
  • csökkenti a félelmet
  • enyhíti a pánikrohamot
  • elősegíti a nyugodt alvást
  • pihentető
  • kiegyensúlyozhatja a vérnyomást
  • érzelmileg felemelő
  • enyhíti a köhögést
  • emésztést segítő, görcsoldó, szélhajtó

 

1 360 Ft

A Bio Levendula az illóolajok királynője 

A levendula illóolaj az aromaterápia egyik kiemelkedő szereplője, hiszen a belőle készült illóolaj nyugtató hatással van ránk. Elég, ha csak rágondolunk a növény virágának színére, vagy illatára máris valami megmagyarázhatatlan nyugalom szál meg minket. Kiváló bőrápoló kozmetikai készítményekbe összetevőként, melyek az aknés, pattanásos ekcémás irritált bőr tüneteit enyhítik.  Kisebb sebekre, vágásokra, égésre is alkalmazható, tonizálja és nyugtatja a bőrt és kisebb bőrhibákra is ideális. Ezen kívül izomfájdalmakra, emésztésre, hasfájásra, fejfájásra, és köhögésre is enyhülést hoz.

MediNatural bőrápoló olajban elkeverve használd   
?  zsíros  vagy vegyes arcbőrre -kiegyensúlyozó hatású.
?  pattanásos, problémás arcbőrre -kiválóan visszavesz a fokozott faggyútermelésből, fertőtlenít, ezáltal kezeli a már meglévő pattanásokat és megelőzi az újabbak kialakulását. 
?  hegekre, a pattanások után visszamaradt sebeket is beleértve -csökkenti a hegesedést, hámosít, így rövid időn belül egységes lesz bőrünk színe és felszíne.
?  száraz bőrre -irritáció esetén egy igazán kellemes illatú, mélytisztító készítményt kapunk
?  fejfájásra -halántékba masszírozva csökkentheti a migrén tüneteit, stresszoldó, nyugtató hatású
?  leégésre, rovarcsípésre - csipkebogyó bőrápoló olajjal keverve a túl sok napozás okozta leégés kellemetlen tüneteit is hatékonyan kezeli
?  álmatlanság és alvászavarok ellen -egy kis esti levendulaolajos talpmasszázs jó hatással van 

?  Orrnyeregbe masszírozva és inhalálva is enyhíti a szénanátha tüneteit
?  Segíti a gyorsabb felépülést nátha és influenza esetén, homlokba dörzsölve 

Bio Levendula illóolaj a szép álmokért

A levendula illóolaj a hálószobában is jó szolgálatot tesz, illatától könnyebben hajtjuk álomra a fejünket. Hamarabb elalszunk és pihentetőbb éjszakánk lesz, még a nyugtalan gyerekek is könnyebben alszanak el, ha párnájukra egy csepp levendula illóolajat cseppentesz

A BIO Levendula illóolaj stresszűző és idegnyugtató hatása mellett a görcsöket is kiválóan oldja 

Párologtatóba vagy forró aromafürdőbe is csepegtethetünk az értékes levendula illóolajból, de a fájdalmas területen alhas-medence területén a bőrbe masszírozva is ki tudja fejteni pozitív hatását. Segítségével a menstruációs görcsök is enyhülnek majd.

BIO Levendula illóolaj  jó hatásfokkal alkalmazható légzőszervi panaszok esetén

A levendula illóolajat mellkas bedörzsölésre is alkalmazhatod, mely oldja a váladékot és felszabadítod vele a légzőszervi járatokat. Keverj bele 20ml Medinatural bőrápoló olajban 5 csepp MediNatural levendula illóolajat és lefekvés előtt esténként masszírozd bele az érintett területbe.?

BIO Levendula illóolaj -természetes rovarriasztó

?A levendula illatát nem igazán kedvelik a rovarok, ezért természetes rovarriasztóként is használhatod, például szúnyogok, hangyák, legyek, bolhák és molylepkék ellen. A levendulával töltött zsákocskát régóta használják a ruhamolyok elleni küzdelemben. A levendula illóolajat csepegtethetsz például a sarkokba is, így megakadályozhatod, hogy a rovarok bemásszanak a lakásunkba.

3 205 Ft

MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keverék
                                 
    LÉLEGEZZ SZABADON!

Eukaliptol és mentol tartalmánál fogva belélegezve a légutakban kellemes friss érzetet kelt elősegíti a légutak átjárhatóságát, a könnyedebb légzést. Kellemes illata, este vagy éjjel párologtatva hozzásegít a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz.

Használhatod 

? porlasztóval a légtérbe permetezve vagy párologtatva

? Száraz inhaláció  tegyél 1 csepp illóolajat a papírzsebkendőre, majd 2-3 cm-re az az orrodtól az illatot lélegezd be vagy egyszerűen csak szippants egyet az üvegcséből.

?  tisztító illatos gőz-inhalálás ? Az Illóolajos inhalálással kitisztítja az arc- és orrüreget, enyhítheti a fejfájást. Nátha, köhögés, influenza, torokgyulladás, gégelob, orrmellék- és homloküreg-gyulladás, valamint mandulagyulladás esetén inhalálj A légzéskönnyítő illóolaj keverékből tegyél 2-3 cseppet 1 liter forró vízhez, majd a fejed letakarva, szemed becsukva inhalálj. Az inhalálás meleg vízzel és ne forróval történjen! Fellazítja a váladékot , illetve segíti annak könnyed eltávozását. Felszabadítja a légzőszervi járatokat.

? Szaunában

MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keveréket kizárólag természetes illóolajokból úgy állítottuk össze, hogy egymás hatását erősítve hatékony segítőid legyenek az aromaterápia világában. MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keverék a következő 100%-os Medinatural illóolajokból komponáltuk meg számodra!

Levendula illóolaj 

jó hatásfokkal alkalmazható légzőszervi panaszok esetén. Csillapíthatja a torokfájást, a gége-és mandulagyulladást. A levendula illóolaj eloszlatja a melléküregi gyulladások során felgyűlt váladékokat, dugulásokat,
sőt még akkor is segítheti a légutak tisztán tartását, ha allergiás reakció miatt dugult el az orrunk. 

Eukaliptusz illóolaj 

Hatása elsősorban légúti megbetegedések ellen,és fájdalomcsillapításra terjed ki. Az eukaliptusz illóolaj vírusölő és baktériumölő hatásának köszönhetően a nátha, köhögés, influenza, torokgyulladás, gégelob, orrmellék- és homloküreg-gyulladás, valamint mandulagyulladás ellen rendkívül hatékony. Fellazítja a váladékot , illetve segíti annak könnyed eltávozását. Az eukaliptusz illóolaj felszabadítja a légzőszervi járatokat. Növeli a vér oxigénellátottságát, így több oxigén és tápanyag juthat el a sejtekhez.ható.

Borsmenta illóolaj

A borsmenta illóolaj antibakteriális, vírusölő, erős fájdalomcsökkentő, hűsítő, erős görcsoldó, erősítő hatásokkal rendelkezik. A mentol felelős a jellegzetes, azonnal felismerhető aromáért. Az olaj megnyugtatja az igénybe vett orrnyálkahártyát, megkönnyíti a légzést, és jelentős antibakteriális tulajdonságával elősegítheti a mielőbbi gyógyulást.

Citrom illóolaj
 A Citrom illóolaj legfontosabb tulajdonságaiként a fertőtlenítő antimikrobiális és antivirális hatások emelhetők ki, elősegítheti a gyógyulást, energiát ad. Erősítő, antiszeptikus hatású, jótékonyan hat a légzőrendszerre.

Kellemes illata, este vagy éjjel párologtatva hozzásegíthet a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz.

A felszabadító eukaliptusz vibrálóan friss mentával utat nyit a levendulavirág és citrus átható illatának

2 085 Ft

A Levendula az illóolajok királynője 

A levendula illóolaj az aromaterápia egyik kiemelkedő szereplője, hiszen a belőle készült illóolaj nyugtató hatással van ránk. Elég, ha csak rágondolunk a növény virágának színére, vagy illatára máris valami megmagyarázhatatlan nyugalom szál meg minket. Kiváló bőrápoló kozmetikai készítményekbe összetevőként, melyek az aknés, pattanásos ekcémás irritált bőr tüneteit enyhítik.  Kisebb sebekre, vágásokra, égésre is alkalmazható, tonizálja és nyugtatja a bőrt és kisebb bőrhibákra is ideális. Ezen kívül izomfájdalmakra, emésztésre, hasfájásra, fejfájásra, és köhögésre is enyhülést hoz.

MediNatural bőrápoló olajban elkeverve használd   
?  zsíros  vagy vegyes arcbőrre -kiegyensúlyozó hatású.
?  pattanásos, problémás arcbőrre -kiválóan visszavesz a fokozott faggyútermelésből, fertőtlenít, ezáltal kezeli a már meglévő pattanásokat és megelőzi az újabbak kialakulását. 
?  hegekre, a pattanások után visszamaradt sebeket is beleértve -csökkenti a hegesedést, hámosít, így rövid időn belül egységes lesz bőrünk színe és felszíne.
?  száraz bőrre -irritáció esetén egy igazán kellemes illatú, mélytisztító készítményt kapunk
?  fejfájásra -halántékba masszírozva csökkentheti a migrén tüneteit, stresszoldó, nyugtató hatású
?  leégésre, rovarcsípésre - csipkebogyó bőrápoló olajjal keverve a túl sok napozás okozta leégés kellemetlen tüneteit is hatékonyan kezeli
?  álmatlanság és alvászavarok ellen -egy kis esti levendulaolajos talpmasszázs jó hatással van 

?  Orrnyeregbe masszírozva és inhalálva is enyhíti a szénanátha tüneteit
?  Segíti a gyorsabb felépülést nátha és influenza esetén, homlokba dörzsölve 

Levendula illóolaj a szép álmokért

A levendula illóolaj a hálószobában is jó szolgálatot tesz, illatától könnyebben hajtjuk álomra a fejünket. Hamarabb elalszunk és pihentetőbb éjszakánk lesz, még a nyugtalan gyerekek is könnyebben alszanak el, ha párnájukra egy csepp levendula illóolajat cseppentesz

A Levendula illóolaj stresszűző és idegnyugtató hatása mellett a görcsöket is kiválóan oldja 

Párologtatóba vagy forró aromafürdőbe is csepegtethetünk az értékes levendula illóolajból, de a fájdalmas területen alhas-medence területén a bőrbe masszírozva is ki tudja fejteni pozitív hatását. Segítségével a menstruációs görcsök is enyhülnek majd.

Jó hatásfokkal alkalmazható légzőszervi panaszok esetén

A levendula illóolajat mellkas bedörzsölésre is alkalmazhatod, mely oldja a váladékot és felszabadítod vele a légzőszervi járatokat. Keverj bele 20ml Medinatural bőrápoló olajban 5 csepp MediNatural levendula illóolajat és lefekvés előtt esténként masszírozd bele az érintett területbe.?

Természetes rovarriasztó

?A levendula illatát nem igazán kedvelik a rovarok, ezért természetes rovarriasztóként is használhatod, például szúnyogok, hangyák, legyek, bolhák és molylepkék ellen. A levendulával töltött zsákocskát régóta használják a ruhamolyok elleni küzdelemben. A levendula illóolajat csepegtethetsz például a sarkokba is, így megakadályozhatod, hogy a rovarok bemásszanak a lakásunkba.

1 650 Ft

A MediNatural XXL levendula illóolaj- praktikus, gazdaságos kiszerelésben, amivel pénzt takarítasz meg!   

A levendula illóolaj az aromaterápia egyik kiemelkedő szereplője, hiszen a belőle készült illóolaj nyugtató hatással van ránk. Elég, ha csak rágondolunk a növény virágának színére, vagy illatára máris valami megmagyarázhatatlan nyugalom szál meg minket. Kiváló bőrápoló kozmetikai készítményekbe összetevőként, melyek az aknés, pattanásos ekcémás irritált bőr tüneteit enyhítik.  Kisebb sebekre, vágásokra, égésre is alkalmazható, tonizálja és nyugtatja a bőrt és kisebb bőrhibákra is ideális. Ezen kívül izomfájdalmakra, emésztésre, hasfájásra, fejfájásra, és köhögésre is enyhülést hoz.

MediNatural bőrápoló olajban elkeverve használd   
?  zsíros  vagy vegyes arcbőrre -kiegyensúlyozó hatású.
?  pattanásos, problémás arcbőrre -kiválóan visszavesz a fokozott faggyútermelésből, fertőtlenít, ezáltal kezeli a már meglévő pattanásokat és megelőzi az újabbak kialakulását. 
?  hegekre, a pattanások után visszamaradt sebeket is beleértve -csökkenti a hegesedést, hámosít, így rövid időn belül egységes lesz bőrünk színe és felszíne.
?  száraz bőrre -irritáció esetén egy igazán kellemes illatú, mélytisztító készítményt kapunk
?  fejfájásra -halántékba masszírozva csökkentheti a migrén tüneteit, stresszoldó, nyugtató hatású
?  leégésre, rovarcsípésre - csipkebogyó bőrápoló olajjal keverve a túl sok napozás okozta leégés kellemetlen tüneteit is hatékonyan kezeli
?  álmatlanság és alvászavarok ellen -egy kis esti levendulaolajos talpmasszázs jó hatással van 

?  Orrnyeregbe masszírozva és inhalálva is enyhíti a szénanátha tüneteit
?  Segíti a gyorsabb felépülést nátha és influenza esetén, homlokba dörzsölve 

Levendula illóolaj a szép álmokért

A levendula illóolaj a hálószobában is jó szolgálatot tesz, illatától könnyebben hajtjuk álomra a fejünket. Hamarabb elalszunk és pihentetőbb éjszakánk lesz, még a nyugtalan gyerekek is könnyebben alszanak el, ha párnájukra egy csepp levendula illóolajat cseppentesz

A Levendula illóolaj stresszűző és idegnyugtató hatása mellett a görcsöket is kiválóan oldja 

Párologtatóba vagy forró aromafürdőbe is csepegtethetünk az értékes levendula illóolajból, de a fájdalmas területen alhas-medence területén a bőrbe masszírozva is ki tudja fejteni pozitív hatását. Segítségével a menstruációs görcsök is enyhülnek majd.

Jó hatásfokkal alkalmazható légzőszervi panaszok esetén

A levendula illóolajat mellkas bedörzsölésre is alkalmazhatod, mely oldja a váladékot és felszabadítod vele a légzőszervi járatokat. Keverj bele 20ml Medinatural bőrápoló olajban 5 csepp MediNatural levendula illóolajat és lefekvés előtt esténként masszírozd bele az érintett területbe.?

Természetes rovarriasztó

?A levendula illatát nem igazán kedvelik a rovarok, ezért természetes rovarriasztóként is használhatod, például szúnyogok, hangyák, legyek, bolhák és molylepkék ellen. A levendulával töltött zsákocskát régóta használják a ruhamolyok elleni küzdelemben. A levendula illóolajat csepegtethetsz például a sarkokba is, így megakadályozhatod, hogy a rovarok bemásszanak a lakásunkba.

3 140 Ft

MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keverék- Stresszcsökkentés természetesen  

Akármennyire is igyekszünk, a hajtás, a határidők, a stressz életünk részei. Nem mindegy azonban, hogyan kezeljük! Fontos időt szakítani egy kis pihenésre, adj időt magadnak és időnként töltsd fel a tested-lelked egyaránt 

MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keveréket kizárólag természetes illóolajokból úgy állítottuk össze, hogy egymás hatását erősítve hatékony segítőid legyenek az aromaterápia világában.  Jótékonyan hat a feszültséggel teli mindennapokban, stresszes életmód esetén. Elősegíti az ellazulást, a napi stressz legyőzését. Vidám illatával jó hatással van a lelki egyensúlyra és az idegrendszerre. 

Vidám citrusos virágos illatában a levendula, Narancs

Mandarin a kamilla és ilang-ilang harmonizáló táncot jár, amely kitűnően pihentet és oldja a feszültséget.    

A MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keverék a következő 100%-os Medinatural illóolajokból komponáltuk meg számodra! 

Narancs illóolaj
 békét, boldogságot, örömöt okoz az agynak, a testnek és a szívnek. Lelki támogatást nyújt depresszió esetén.

Levendula illóolaj
 nyugtat, csökkenti a depressziót és enyhíti az izgalom érzését. Segít relaxálni, megnyugodni, megbékélni különböző helyzetekkel.

Mandarin illóolaj
 a stresszoldásban segít, felvidít, felüdít, serkent, motivál, élénkít, mosolyt csal az arcunkra : )

Római kamilla illóolaj
 nyugtató, relaxáló, izomgörcsöket csökkentő hatású, megnyugtatja a lelkünket, idegeinket.

Ilang-ilang illóolaj
önbizalmat, békét ad, megnyugtat.,harmonizálja az érzéseinket, csökkenti a lelki görcsöket.

2 085 Ft

MediNatural Szúnyog és Rovarűző  illóolaj keverék a Természetben hasznos segítő és védelmező társad lesz kerti grillezésnél, kirándulásoknál. 

Téged is imádnak a kis vérszívó szúnyogok, és semmi kedved osztozkodni velük a lakásodon? Akkor ez a természetes illóolaj keverék Neked készült. Nem kell, hogy a rovarcsípés elleni védekezés azt jelentse, hogy mérgező, irritáló anyagokat keljen elviselned. A MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék hatóanyagait kizárólag 100%-os természetes illóolajok alkotják.

Indiai Citromfű illóolaj

Levendula illóolaj

Eukaliptusz illóolaj 

MediNatural Szúnyog és Rovarűző illata, hűsítően eleven citrom és eukaliptusz egy csipetnyi levendula virág frissességével.
Szerencsére a rovarok ki nem állhatják ezt a nekünk egyébként kellemes illatot.

?   párologtatóba a nyugodt éjszakákért -beltérben felfrissíti a levegőt, és nemcsak a hangulatot fokozza, de a kellemetlen csípésektől és zümmögéstől is megkímél. 
Tipp: beltérben 10 csepp MediNatural Szúnyog és Rovarűző  illóolaj keverék a párologtatóba , kültéren ennél magasabb cseppszám Tegyél néhány cseppet a keverékből egy vattacsomóra, pamutlabdára (és a szellőzőnyílásba vagy a bogarak útvonalára helyezd el).

?   Spray készítéséhez Tipp: 100 ml-es spray flakont tölts fel kb. 2/3-ig vízzel, ehhez adj a MediNatural Szúnyog és Rovarűző  illóolaj keverékből 10-15 cseppet. Egy két fújás a ruházatra, hogy távol maradjanak a vérszívók.( használat előtt mindig fel kell rázni)

2 085 Ft

MediNatural Virágos romantika természetes illóolaj keverék - egy verőfényes nap, friss virágokkal teli levegőjének illata  

A MediNatural Virágos romantika természetes illóolaj keverék illata egyszerűen mennyei! Édes narancs és rózsa illatú geránium romantikus harmóniája az eleven és mégis megnyugtató levendula virág frissességével.
A MediNatural Virágos Romantika természetes illóolaj keverék a következő 100%-os Medinatural illóolajokból komponáltuk meg számodra! 

Narancs (Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil), 

Geránium (Pelargonium odorantissimum oil), 

Levendula (Lavandula angustifolia oil)

Romantikus hangulat a hálószobában  

Te hogyan kedveskedsz annak, akit a legjobban szeretsz? Bármi is a terved, az illóolajok segítségével igazán elbűvölő romantikus aláfestést tudsz biztosítani egy szép estéhez.

 Romantikus környezetet teremt, felemelő illattal tölti be a teret. A benne lévő természetes illóolajok eszenciájának erejével. Ideális hangulatfokozó.

Dobd fel az esti fürdőt-romantika a habok között   

Szeretnél egy kis romantikát csempészni a hideg, téli hétköznapokba? Akkor lepd meg a kedvesed egy igazán romantikus fürdővel. Egy romantikus illatos fürdő jól bevált módszer, hogy ébren tartsátok a tüzet a kapcsolatotokban.  A tökéletes fürdő elkészítéséhez ideális választás a MediNatural Virágos Romantika illóolaj keverék

Eressz egy kád vizet és készíts egy romantikus aromafürdőt. A fürdővízbe csepegtess 3-5 csepp MediNatural Virágos romantika illóolaj keveréket, oltsd le a villanyt, és inkább néhány mécsest vagy gyertyát tégy a kád mellé! Ha fokozni szeretnéd a romantikus fürdő hatásait, kapcsolj be valamilyen kellemes romantikus zenét, készíts a kád mellé egy pár csokiba mártott epret, pezsgővel kísérve.

Természetesen, amit nem szabad elfelejtened egy romantikus esti fürdő tervezésénél az az érintés. Legyen kéznél MediNatural bőrápoló olaj, hogy felajánlhass egy finom masszázst kedvesednek. 

2 085 Ft

Illata áthatóan tiszta, üde, virágos fejillat finom, gyógynövényes aljegyekkel.

Párologtatásra, relaxáló aromafürdőhöz és masszázshoz, lábfürdőhöz, szaunázáshoz, horzsolásra, pattanásra, rovarcsípés okozta viszkető érzés enyhítésére ajánljuk

100% tiszta, természetes illóolaj

2 065 Ft
Nézet:
Sorrend: