Mogyoró

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero mogyorós csokikrém pálmaolaj nélkül készült, mint az összes Alce Nero termék.

A krémhez használt kakaó és cukor Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkezik, és latin-amerikai kistermelőktől származik. Próbálja ki reggelire pirítóssal vagy sütemények töltelékének.

2 435 Ft

A törökmogyoróban több fontos vitamin is található. Gazdag B1-, B2-, C-, H- és E-vitaminban, továbbá olyan hasznos ásványi anyagokat tartalmaz, mint a kálium és a kalcium, ezen kívül energiatermeléshez szükséges enzimek is vannak benne. A B-vitaminok létfontosságúak szervezetünk idegműködése szempontjából. Az E-vitamin és a C-vitamin a leghatékonyabb antioxidánsok, az E-vitaminnak kedvező hatását az immunrendszerre, szerepét a rák, szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében vizsgálatok sora mutatta ki.



3 670 Ft

Csökkentett szénhidráttartalmú Dia-Wellness Mogyorókrém természetes édesítőszerrel. Élelmi rosttartalommal rendelkezik. Hozzáadott lisztet és tartósítószert nem tartalmaz.

Mogyorókrémet használhatjuk önmagában, töltelékként - például Dia-Wellness palacsinta töltéséhez vagy krémek készítéséhez.

 

7 045 Ft

Csökkentt szénhidráttartalmú, tejmentes, kollagénnel dúsítva, valódi mogyoróval, selymes, kellemes ízzel.

A cukor helyett maltitot, eritritet tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása.

 

3 630 Ft

BIO és vegán termék


Összetétel: mogyoró 33%, nádcukor, pálmaolaj, napraforgóolaj, édes lupinliszt, zsírszegény kakaópor 4,5% és bourbon vanília. Valamennyi összetevő 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.


A termék gyártástól függően nyomokban mandulát, makadámiadiót, kesudiót, diót, földimogyorót, szezámot és tejet tartalmazhat.

Szobahőmérsékleten tartva különösen krémszerű, jól kenhető.

2 705 Ft

Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Emulgátor nélkül készül. Sok magnéziumot és E-vitamint tartalmaz.

Reggelire extra adag mogyorós krém a kenyérre. Az aromás pirított mogyoró nagy menniységű energiát ad a nap kezdetén.

Ajánljuk: kenyérre kenve, édességek és sütemények ízesítésére, palacsintához, sütéshez, pl.: satát készítésű croassant-ba.

Szobahomérsékleten tartandó. 

3 085 Ft

Bionella mogyorós nugátkrém valódi bourbon vaníliával.


Garantáltan ökológiai termelőktől származó fair-trade kakaóval, nádcukorral és pálmaolajjal és valódi bourbon vaníliával Latin-Amerikából és Nyugat-Afrikából. Az igazi ízélményhez a legjobb minőségű, frissen pörkölt mogyoró járul még hozzá a Rapunzel törökországi biotermelőitől, akik arcukat adják a termékhez.

 
BIO, VEGÁN és "HAND IN HAND" termék

 
 

3 895 Ft
Nézet:
Sorrend: