Körömvirág kivonat

Nézet:
Sorrend:

Természetesen tisztító, ásványi anyagokban gazdag lávaföld.

Természetesen tisztító, ásványi anyagokban gazdag lávaföld. Különösen kíméletesen tisztít, és megőrzi a bőr természetes védőrétegét. Gyorsan megnyugtatja a viszketési ingert (azonnali hatás). Enyhíti a feszülő bőrérzetet és a bőr szárazságát. Ápoló hatású és tolerálható a bőr számára, amit bőrgyógyászati tesztek igazolnak, gyerekek számára is.

 

  • Bőrállapot: extra száraz
  • Életkor: 3 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Biokosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus: nem
  • Vegán: igen

9 800 Ft

Gazdagon ápol, és erősíti a fejbőr természetes védelmi funkcióját.

Erősítő tökmaglisztet, értékes növényi olajokat és bio viaszt tartalmazó összetétel. Gazdagon ápol, és erősíti a fejbőr természetes védelmi funkcióját. Tartósan nyugtatja a viszketési ingert és irritációt (azonnali hatás). Enyhíti a feszülő bőrérzetet és a bőr szárazságát. Ápoló hatású és jól tolerálható a bőr számára, amit bőrgyógyászati tesztek igazolnak, gyerekek számára is.

 

  • Bőrállapot: extra száraz
  • Életkor: 3 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Biokosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus: igen
  • Vegán: nem

9 150 Ft

Kíméletes, alapos tisztítás hosszan tartó ápoló hatással. A készítmény alapja: biológiai termesztésű édesmandulából készített őrlemény, növénykivonatokkal (körömvirág, varázsmogyoró, orbáncfű, nyúlszapuka stb.)

A készítmény harmonizálóan hat minden egyensúlytalanság (gyulladt, pattanásos, ekcémára hajlamos, idegesen foltos stb.) esetén. A bőr hidrolipid köpenye megtartja egyensúlyát, a bőr öntisztító képessége ösztönzést kap - a pórusok finomabbá válnak, a bőr tisztább lesz, csökken a mitesszerképződés. 

Bőrállapot: minden bőr számára alkalmas kivéve a szinte sebesen érzékeny vörös bőrt. 

Sajátosság: A Dr. Hauschka mélytisztító krém nem peeling, bőrradírozásra nem alkalmas! 

Fontos alkotórészek: mandula, acerolaliszt, körömvirág, orbáncfű.

Ajánlása: A mélytisztító krém nélkülözhetetlen az arcbőr mindennapos tisztításához. Az alapos esti és reggeli arctisztítás minden eredményes bőrápolás alapfeltétele. 

6 200 Ft

Kíméletes, alapos tisztítás hosszan tartó ápoló hatással. A készítmény alapja: biológiai termesztésű édesmandulából készített örlemény, növénykivonatokkal (körömvirág, varázsmogyoró, orbáncfű, nyúlszapuka stb.)
A készítmény harmonizálóan hat minden egyensúlytalanság (gyulladt, pattanásos, ekcémára hajlamos, idegesen foltos stb.) esetén. A bőr hidrolipid köpenye megtartja egyensúlyát, a bőr öntisztító képessége ösztönzést kap - a pórusok finomabbá válnak, a bőr tisztább lesz, csökken a mitesszerképződés. 

Bőrállapot: minden bőr számára alkalmas, kivéve a szinte sebesen érzékeny vörös bőrt. 

Ajánlása: A mélytisztító krém nélkülözhetetlen az arcbőr mindennapos tisztításához. Az alapos esti és reggeli arctisztítás minden eredményes bőrápolás alapfeltétele. 

Sajátosság: A Dr. Hauschka mélytisztító krém nem peeling, bőrradírozásra nem alkalmas!

1 350 Ft

A nyugtató arctej megnyugtatja az érzékeny, kipirosodott bőrt. A látható értágulatokra hajlamos (rosaceás) bőr is kevésbé irritáltnak hat. A finoman folyó textúra egész nap hosszan tartó védelmet nyújt a bőrnek. A kiváló minőségű növényi kivonatokból és olajokból készült kompozíció serkenti a bőr természetes zsír és nedvesség termelését, és enyhíti a feszülő bőrérzetet.

A rózsából, borágóból és palástfűből készült értékes kivonatok erősítik az érzékeny bőrt, és egyenletes bőrállapotról gondoskodnak.


Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, szilikont, valamint PEG-et
  • vegán
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek

A nappal és éjszaka élénk ritmusában a bőrállapot ragyogóvá válik. A nappali krém mellett a Dr. Hauschka éjszakai ápolási termékei a szép arcbőr fontos alapjai.


Ha az ember kiegyensúlyozott, akkor a bőrállapot is teljesen egyensúlyba kerül. Ezért a testápolást a egyenletes bőrszín hatékony támogatásaként javasoljuk. Az ápolási rituálé kiegészítéseként: Láb- vagy egész fürdő zsálya fürdő esszenciával, testhőmérséklet-melegen, segít a testnek jobban ellazulni – az arcbőr kiegyensúlyozottnak és kevésbé irritáltnak tűnik. A hatást a lábfejek, a lábak és a comb Rozmaring revitalizáló kar- és lábápoló vízzel való erősítő masszírozása erősíti.

11 850 Ft

Simítja, erősíti és védi a szemkörnyék finom bőrét, megelőzi a ráncképződést. Duzzasztó hatása nincs. Leheletvékonyan kell fölkenni. Erősíti és megeleveníti a szemkörnyék körkörös izmait. Egyúttal a szempillákat is ápolja.

A szemkörnyék finom, érzékeny bőrének kíméletes védelmet biztosító ápolásra van szüksége. A szembalzsam nagyban hozzájárul a szemhéj rugalmasságának megőrzéséhez, simítja a szem környékének érzékeny, finom bőrét. Segít minden olyan károsodás megelőzésében, ami az állandó szemhéjfestés következtében fölléphet (szemhéjak kivörösödése, duzzadása, stb.) Idő előtti ráncképződési hajlam esetén kortól és nemtől függetlenül mindenkinek, valamint száraz, érzékeny szemkörnyék esetén javasolt a használata. 

Sajátosság: Vízmentes készítmény méhviaszból és növényi olajokból.

Minden bőr számára alkalmas


 

12 100 Ft

Frissíti, nedvességgel látja el a szemhéj finom bőrét, és biztosítja nedvességmegőrzését. Könnyen beszívódik, nem marad fénylő a szemkörnyék. Kitűnő alapot biztosít a sminkeléshez. 

Bőrállapot: Minden bőr, de különösen az érzékeny, fáradt bőr frissítésére alkalmas. 

Ajánlása: A könnyen beszívódó, üde krém nedvességgel látja el a fáradt szemkörnyéket, biztosítja a finom bőr nedvességmegőrzését, felfrissülését.

12 550 Ft

A vitalizáló arctej felélénkíti a fáradt bőrt, és ragyogóvá teszi a bőrszínt. A finoman folyó textúra nedvességaktiváló hatású, és egész nap védelmet nyújt a bőrnek. A kiváló minőségű növényi kivonatokból és olajokból készült kompozíció serkenti a bőr természetes zsír és nedvesség termelését.

A sárgabarackból, répából és orbáncfűből álló értékes gyógynövénykivonatok a sápadt bőrt rózsássá és finommá varázsolják.


Az arctej tömény, könnyen eloszlatható, és ideális smink alap.


Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek: 
A nappal és éjszaka élénk ritmusában a bőrállapot ragyogóvá válik. A nappali krém mellett a Dr. Hauschka éjszakai ápolási termékei a szép arcbőr fontos alapjai.?

Ha az ember kiegyensúlyozott, akkor a bőrállapot is teljesen egyensúlyba kerül. Ezért a testápolást az élénk, rózsás bőrszín hatékony támogatásaként javasoljuk. Miért ne lehetne a reggeli vagy esti ápolási rutint kézmeleg testápoló olajjal zárni? Különösen alkalmas a Rózsa ápoló olaj és a Tőzeg-levendula ápoló olaj. Olyan védett burkot teremtenek, amelybe a hétköznapi tevékenységek nem jutnak be, és kikapcsolható – ez az áldásos hatás újra ragyogóvá teszi a bőrt.

10 250 Ft

Dr Organic illatmentes hajkondicionáló bio körömvirággal, 265 ml

- Enyhítő hatású körömvirág kondícionáló segít a haj újraélesztésében és nyugtatja az érzékeny fejbőrt 
- Illatmentes és bőrgyógyászatilag tesztelt termék 
- A körömvirág, AloeVera, illetve a napraforgómag olaj nyugtató hatásait kombinálja, puha, selymes érzetet biztosít a hajnak, könnyedén és gyengéden kondícionál
- Bioaktív, organikus és természetes

Használata: 
Vigye fel nedves hajra, hagyja rajta egy darabig, majd öblítse le

Kiszerelés: 265 ml

2 885 Ft

Dr. Organic Illatmentes hidratáló krém bio körömvirággal, 50 ml

- A körömvirág, kasvirág, gyömbér kivonat és Aloevera nyugtató, illetve kényeztető hatását kombináltuk intenzív hidratáló krémünkben
- Illatmentes és bőrgyógyászatilag tesztelt, 24 órán át nyújt hidratálást és feltöltődést a bőr számára
- Bioaktív, organikus és természetes

Használata:
Vigye fel a bőrére, amikor csak szükséges

Kiszerelés: 50 ml

4 295 Ft

Dr Organic illatmentes sampon bio körömvirággal, 265 ml

- A kellemesen nyugtató körömvirág sampon bőrgyógyászatilag tesztelt termék 
- A körömvirág és Aloevera nyugtató hatását kombinálja sampon formájában, amely gyengéden tisztítja a hajat és fejbőrt, irritáció nélkül
- Bioaktív, organikus és természetes

Használata:
Masszírozza a sampont a nedves hajába. Öblítse le, majd ismételje meg szükség szerint

Kiszerelés: 265 ml

2 885 Ft

Dr Organic Illatmentes testápoló bio körömvirággal, 200 ml

- Segítsd az érzékeny bőrfelület megnyugtatását az új körömvirág testápolónkkal
- Enyhítő AloeVera és nyugtató gyömbér hozzáadásával készül
- Bőrgyógyászatilag tesztelt és illatmentes
- A körömvirág természetes gyógyhatásait hasznosítva, a termék tápláló, nyugtató, illetve 24 órás hidratáló hatást gyakorol a bőrre
- Bioaktív, organikus és természetes

Használata:
- Vigye fel a bőrére, amikor csak szükséges
- A test minden részén alkalmazhatja

Kiszerelés: 200 ml

2 995 Ft

Dr Organic Illatmentes tusfürdő bio körömvirággal, 265 ml

- Az illatmentes tusfüdőnk formulája kifejezetten az érzékeny bőrűek számára lett kifejlesztve
- Bőrgyógyászatilag tesztelt termék
- A nyugtató körömvirág és Aloevera, napraforgómag olaj illetve a gyömbérkivonat segít a bőr újjáépítésében és gyengéd tisztításában irritáció nélkül
-Bioaktív, organikus és természetes

Használata:
Habosítsa fel a nedves bőrön vagy hajon, majd öblítse le

Kiszerelés: 265 ml

2 740 Ft

Bármely bőrfelületre alkalmazható, különösen enyhe, gyengéd, nyugtató hatású krém az érzékeny baba- és gyermekbőr ápolására.

Ehhez járul még a kiváló nedvességtaszító képessége, mely a pelenkázásnál használatos védő krémként fejti ki leginkább jótékony hatását.

A körömvirág kivonat segítségével megnyugtatja az érzékeny bőrt.

 

 

6 500 Ft

A krém rendszeres használatával megelőzhetőek, illetve megszüntethetőek a bőrgyulladások. Lokális, nem nagy felületű bőrgyulladások (bőrkiütések, égési sérülések során keletkezett hámfosztott területek, fagyások) kezeléséreVisszérgyulladás esetén mérsékli a gyulladásos tüneteket és csökkenti a fájdalmat. Nehezen gyógyuló - már hámosodó - sebek és fekélyek, valamint aranyeres problémák kezelésére. Regeneráló és hidratáló hatóanyagai a bőrt simává és puha tapintásúvá teszik.

A körömvirág (Calendulae flos) gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású. A kamillavirágzat (Matricariae flos) hatóanyagai gyulladáscsökkentő, sebgyógyító és antimikrobás hatásúak. A béta-karotin természetes antioxidáns, az A-vitamin elővitaminjaként fontos szerepet játszik a hámképződésben és a regenerációban, azaz a sebgyógyulásban.

2 220 Ft

Különleges összetételű, bőrtápláló termék, melynek legfontosabb összetevője az illóolajokat, B1-, B2-, B6-, C- és E-vitaminokat, valamint aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó propolisz. A balzsam gondosan kiválasztott, természetesen aktív hatóanyagok egyedi összetételével biztosítja a bőr optimális hidratálását, táplálását és védelmét.

2 855 Ft
Nézet:
Sorrend: