Króm

Nézet:
Sorrend:

Momordica charantia termés őrleményt, inulint, B1-, B6-, C-vitamint, krómot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A készítmény hatóanyagainak kombinációja és komplexitása hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához. 
A Momordica charantia (balzsamkörte) termését a trópusi területeken régóta használják a mindennapi ételkészítés során. Az inulin mint élelmi rost hozzájárulhat az emésztőrendszer ezáltal az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A C-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését. A B1- és B6-vitaminok részt vesznek a szénhidrát anyagcserében, valamint hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. 

A króm megfelelő bevitele a szénhidrát anyagcserére gyakorolt kedvező hatása miatt ajánlott cukorbetegek számára. 


2 965 Ft

A normál vércukorszint és az egészséges immunrendszer érdekében

 

  • A fahéj, a gyömbér és a króm segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet.
  • A gyömbér - hasonlóan a fahéjhoz - támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer működését. A króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjében.

 

 

3 200 Ft

A szellemi frissesség, jó memória fenntartásáért
Szellemi frissesség, jó memória, antioxidáns védelem

A ginkgo hatóanyagai hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, és segíthetik az időskori agyműködés frissen tartását. A fokhagyma hatóanyagai támogatják a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. A zöld tea poifenolok és az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően a készítmény hozzájárul a káros szabad gyökök elleni védelemhez. Az élesztőből származó szelén antioxidáns, kedvező hatással van az immunrendszer működésére, valamint szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál működéséhez. A króm részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében, segíti a normál vércukor szint fenntartását. A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szellemi frissesség megőrzéséhez, valamint a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartásához.

 

 

 

2 990 Ft

A króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjében. A chili paprikából nyert kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. A tea polifenolok antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az EGCG segíti a testsúly kontrollt. A szenna természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciókat, az emésztés ritmusát. 

3 200 Ft

7-féle élőflóra törzs és inulin

A készítmény 7-féle élőflóra törzset tartalmaz, amelyek természetes alkotóelemei az emberi bélflórának, illetve kapszulánként 360 mg inulint, mely egy természetes rost, ami emésztetlenül jut a vastagbélbe.

Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

4 390 Ft

A jó anyagcseréért és immunrendszerért, a megfelelő komfortérzetért

7 féle élőflórás baktériumot, kolint, inulint, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

7 féle élőflórás baktériumot tartalmazó készítmény kolinnal, inulinnal, nyomelemekkel és vitaminokkal.

A készítmény 7 féle élőflórás baktériumot tartalmaz, melyek az emberi bélflórában természetesen is jelen vannak, ám bizonyos helyzetekben a mennyiségük ingadozhat. Valamint tartalmaz inulint, ami az élőflórás baktériumok táplálékául szolgál.

A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák (pl az emésztőrendszeri nyálkahártya) normál állapotának fenntartásához.

A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához, részt vesz a homocisztein- és zsíranyagcserében.

A cink és a króm részt vesznek a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A C-vitamin, a B5; B2; és B1-vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A B2; B6- és B12-vitaminok, a folsav és a C-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A szelén és a cink segítik az immunrendszer megfelelő működését, a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A D3- és a K2-vitamin részt vesznek az egészséges csontozat fenntartásában.

A kapszulában jelen lévő vitaminok és ásványi anyagok fedezik a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget. Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

4 390 Ft

Krómot, gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó kapszula az egészséges vércukorszint fenntartásáért

 

  • A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, rendszeres bevitele ajánlott cukorbetegek számára.
  • A Momordica charantia (balzsamkörte) egzotikus zöldség a trópusi területeken régóta használják a mindennapi ételkészítés során.
  • A C-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését.
  • Az inulin fontos természetes vízben oldódó rost.
  • A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A B6-vitamin részt vesz a glikogén-anyagcserében.

 

 

2 210 Ft

A króm részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében, eközben segít fenntartani a normál vércukorszintet.

A fahéj kivonat támogatja az emésztőrendszer egészségét, és az egészséges vércukorszint fenntartását, antioxidáns hatással rendelkezik.

A zöld kávé kivonat a kíméletes feldolgozási eljárásnak köszönhetően jelentős mennyiségben tartalmaz klorogénsavat.

3 310 Ft
Nincs raktáron

A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást.

A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.


Javasolt adagolás: naponta 3×1 kapszula főétkezések előtt, bő folyadékkal, szétrágás nélkül.
Ajánlott adagolással 2 heti adag (50 kapszula/napi 3*1 kapszula)

2 680 Ft

200 ?G SZERVES KÖTÉSŰ KRÓMOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

A termék ajánlott napi adagja magas hatóanyag mennyiségben tartalmaz krómot (napi 200-400 ?g), kizárólag szerves kötésű formában (króm-pikolinát), amely jobb hasznosulással rendelkezik mint a szervetlen króm (króm-klorid) vegyületek.

A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Fogyasztása ajánlott:

  • Cukorbetegeknek napi 2 tabletta
  • Fogyókúrázóknak, a testtömeg-csökkentő étrend kiegészítéseként napi 1-2 tabletta

A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

3 310 Ft

A JutaVit multivitamin 50 év felettiek számára

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A nyújtott felszívódásu filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

2 305 Ft

Zöld tea és zöld kávé kivonatokat valamint hozzáadott krómot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény az ideális testsúlyért és koleszterinszintért.

A glükomannán csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez.

Kedvező hatása napi 3 gramm glükomannán bevitelével érhető e, adagonként 1 gramm glükomannán elfogyasztása mellett.


A glükomannán ugyancsak hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.


A zöld tea kivonatban lévő epigallocatechin gallate (EGCG) hozzájárul a testzsír redukciójához, segít növelni a zsír oxidációját és csökkenti a testzsírt.


A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

 

3 615 Ft

JutaVit Szerves Króm tabletta 100 db-os terméke króm tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

Jól hasznosuló króm 250?g. A normál vércukorszint fenntartásáért és a makrotápanyagok normál anyagcseréjéért!

A JutaVit Szerves Króm kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló króm-pikolinátot tartalmaz. A króm-pikolinátból származó szerves króm jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen króm (króm-III-klorid) vegyületek. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához és részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében...

Adagolás: Napi 1 tablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 100 db tabletta

Nettó tömeg: 40 g

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

2 545 Ft

A termékben lévő króm részt vesz a makrótápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. 

A Zöld kávé kivonat nagy mennyiségben tartalmaz klorogénsavat (50%) és koffeint (9%). 


Sok hasonló termékkel ellentétben a JutaVit Zöld Kávé tabletta nem egyszerűen a kávé porított változatát (őrleményét), hanem annak kivonatát tartalmazza, mely a növény értékes részének 12-15-szörös koncentrátuma.

2 305 Ft
Nézet:
Sorrend: