Súrolószer

Nézet:
Sorrend:
-25%
Raktárkészlet:
1 db

Mindenkinek, aki a por alapú tisztítószerekkel szemben a folyékonyakat részesíti előnyben. Gyengéden tisztítja az acél, a zománc, a műanyag, az üvegkerámia és az ezüst felületeket. Makacs szennyeződésekhez és apró vízkőlerakódáshoz a Sonett Súrolóport ajánljuk.

Friss illata az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó citromfűből származik.

A termék teljes mértékben biológiailag lebomlik.

Adagolás: Adagolja a súrolószert egyből a tisztítandó felületre. Dörzsölje a felületre egy nedves ronggyal, utána törölje vagy öblítse le.


Összetevők eredete és tulajdonsága: A kalcium-karbonát (CaCO3) a világon a legelterjedtebb ásványok közé tartozik. Ebben a termékben a Sváb Alpokban képződött kalcium karbonát található, amely enyhén durva tapintású.

A termék tisztító hatását fokozza a kókuszzsíralkohol- szulfát és cukor felületaktív anyagok együttes zsíroldó ereje. A kókuszzsír-alkohol szulfát a kén és kókuszolaj reakciójának a terméke, a cukor felületaktív anyag cukor és kókuszolaj vegyülése savas katalizátor jelenlétében. A reakcióhoz használt cukor melaszból vagy keményítőből származik.

Különleges tulajdonságok: A súrolószer összetétele tiszta mészporon alapul és rendkívül gyengéden, enyhén tisztít. A természetes levendula- és citromfűolajok keverékének köszönhetően, enyhe kórokozó gátló hatása is van.

Biológiai lebonthatóság: A kalcium-karbonát (mészkő) egy természetes ásvány, íhy nincs szüksége további bontásra.

A kókuszzsíralkohol-szulfát és a cukor felületaktív anyag esetén, a növényi összetételnek és a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően, megmarad az összetevők természetes molekula struktúrája, amely lehetővé teszi a mikroorganizmusok számára a teljes lebontást.

A cukor felületaktív anyagokat és a kókuszzsíralkohol-szulfátot az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák.
A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is


Minősítések:

  • Vegan
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
1 600 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 195 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2023.12.27 - A készlet erejéig!

Frosch Súrolókrém Levendula 500 ml

Hatékonyan távolít el mindenféle konyhai és fürdőszobai szennyeződést, különösen a kerámia, a zománc, a rozsdamentes acél és az üveg felületekről, valamint az elektromos és üvegkerámia tűzhelyekről. Természetes márványliszttel és levendula kivonattal higiénikus tisztaságot biztosít, és kellemes, friss levendulaillatot hagy maga után. Kíméletes a bőrrel és a felületekkel.

Alkalmazás: 

  • Közvetlenül a szennyezett felületre vagy egy nedves kendőre/szivacsra vigye fel.
  • Ne használjon kemény vagy karcoló hatású súrolószivacsot.
  • Alaposan öblítse le.
  • Tipp: A megfelelő adagolással energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.
1 510 Ft

Hatékony, különösen takarékos tisztítókoncentrátum a fürdőkád, WC, mosdó, tűzhely, lekozmált edények, háztartási tűzhely kormos részének és sok más felület tisztítására.

Karcolásmentesen tisztít, a friss vízkőlerakódásokat is eltávolítja.

A habkő gyengéd tisztítóhatásának köszönhetően üvegkerámia gáztűzhelyekre, kerti bútorokra és kormos kandallókra is alkalmazható.


Az összetevők eredete és tulajdonsága: A habkő egy bolyhos, puha vulkáni kő, amely a láva gyors hűlésének köszönhetően alakul ki. Ez a folyamat akadályozza meg az éles szegélyű kristályok kialakulását, amely finomra őrölt formájában egy különösen gyengéd, ugyanakkor hatékony tisztítószert képez.

A nátrium karbonát és szappan kombinációja a terméket kiváló zsír és más szennyeződés feloldására teszi képessé. A feloldott szennyeződést a természetes alumínium összetevők felszívják és megkötik, így távol tartják a tisztítandó felülettől.

A zsálya és cajuput illóolajok friss és kellemes illatot kölcsönöznek a terméknek, valamint csíragátló hatással is bírnak.

Különleges terméktulajdonság: A folyékony termékekkel ellentétben, amelyek 70-80% -ban vízet tartalmaznak, a por alakú tisztítószerek gazdaságosabbak és hatékonyabbak.

Biológiai lebonthatóság: A termék legtöbb mennyiségben habkövet tartalmaz, mely gazdag szilikátokban és ásványi anyagként nincs szüksége további bomlásra, hanem könnyen visszailleszkedik a természetbe.

A Nátrium-karbonát szintén ebben a formában található meg a környezetben, így szintén nincs szükség további lebontásra.

A szappan növényi olajokból készül, így azzal a különleges tulajdonsággal bír, hogy a használatakor a vízben mindig jelen lévő vízkővel só képző folyamatba lép és kalcium szappan keletkezik. Ez az elsődleges lebomlás melynek során a felületaktív hatás semlegesítődik, a folyamat pár óra alatt lezajlik. A másodlagos 100 %-os biológiai lebomlás ezután mikroorganizmusok által történik, amikor a kalcium szappant vízzé és széndioxiddá alakítják.

Az OECD előírások alapján a szappan a biológiailag könnyen lebomló anyag osztályába tartozik.

A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

Minősítések:

  • Vegan 
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
1 900 Ft
Nézet:
Sorrend: