Hidratálás

Nézet:
Sorrend:

Frissíti és nyugtatja a száraz, érzékeny bőrt.

A rózsa antiallergén anyagokat tartalmaz, amelyeket főleg a rózsavíz (hidrolátum) őriz meg, így a tonik különösen alkalmas allergiára hajlamos bőr ápolására.

Alternatív használat: Korpás és/vagy irritált fejbőrre hajvízként.


7 070 Ft

Ez a krém különösen alkalmas az érzékeny és allergiára hajlamos bőr megnyugtatására és ápolására.

Alternatív használat: A krém nagyon száraz, érzékeny bőr esetében a testkrémként is alkalmazható. Kiváló krémalapot nyújt, ha készítményeinket magunk szeretnénk megkomponálni.

8 915 Ft

Ez a készítmény bodzavirágvizet tartalmaz, amely erősíti a bőr ellenállóerejét és harmonizálja a bőr immunrendszerét.

A rózsavíz és a bodzavirágvíz megnyugtatják és kiegyensúlyozzák a bőrműködést.

Alternatív használat: Hajvízként viszkető fejbőr esetén, de az egész testre is ugyanezen problémánál.

 

5 980 Ft

A balzsamos szuhar kellemesen fűszeres illata önmagában élvezet a bőrnek és a léleknek egyaránt. A krémes balzsam ligetszépeolajjal kiváló minőségű bio alapanyagokból összeállított készítmény, amely ideális ápolást nyújt az arc és a test számára - különösen az érzékeny és irritált bőrűeknek.

 

Balzsamos szuhar (Cistus ladanifer)

A balzsamos szuhar finom gyűrött virága a növény csodálatos nyugtató hatásának szimbóluma. Különösen alkalmas az érzékeny és irritált bőr speciális bőrápolására. A krémbalzsam bevált összetevői regenerálják a bőrt és védik a környezeti hatásoktól. Az enyhe illat ellazít, kisimít.

 

 

8 285 Ft

Intelligens bőrápoló termékcsalád, amely alkalmazkodik a bőr egyéni igényeihez és támogatja annak természetes védekezőrendszerét.
A hialuronsav és a fermentált növényi kivonatok hatékony kombinációja azonnal hidratálja a bőrt, helyreállítja egyensúlyát, erősítve természetes védőrétegét.

A csomag tartalma:

  • Lab Biome Hidratáló arcszérum Hialuronsavval 30ml
  • Lab Biome Hidrogél szemmaszk Hialuronsav + B5 provitamin 60db

A szérum azonnal hidratál, segít eltüntetni a stressz és a fáradtság nyomait, behatol a bőr mélyebb rétegeibe, javítja annak tónusát és rugalmasságát.

A szemmaszk hidratálja és  helyre állítja a bőr tónusát, miközben eltünteti a fáradtság jeleit. 

8 150 Ft

Érzékeny bőrre.

Gyengéden nyugtatja és hidratálja a bőrt, csökkenti a stressz és a fáradtság jeleit.

Rhodiola Rosea gazdag bio savakban, mangánban, rézben, cinkben, illóolajokban és flavonoidokban. Bio Rhodiola Rosea-virágvíz nyugtat és védi a bőrt a környezeti hatásoktól. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék. 
2 600 Ft

Naturissimo mélyhidratáló nappali arckrém 30 ml

Tartósan hidratáló, hipoallergén hatású vadárvácskát és a bőr természetes védekezőképességét javító bíbor kasvirág kivonatát tartalmazó krém száraz és érzékeny bőrre.

Különlegesen tartósan hidratáló, biológiailag aktív , értékes olajokat, a környezeti ártalmaktól származó szabadgyököket lekötő zöld tea kivonatot, kövirózsát és A-vitamint tartalmaz. A bőr természetes védekezőképességét javító bíbor kasvirág és rozmaring illóolaj a hidratáló uborka- és aloe juice valamint a hipoallergén hatásáról jól ismert vadárvácska hatóanyagaival komplex védelméről gondoskodik az érzékeny, extra száraz bőrtípusnak.

Alkalmazása: Vékony rétegben az arc és dekoltázs bőrfelületére felvisszük

5 705 Ft

Finom textúrájú krém. Ideális választás a száraz, vízhiányos bőr mindennapos ápolására. Kellemes, hidratált, feszes bőr nap, mint nap natúr hatóanyagokkal.

A Natrium chloratum Schüssler-féle ásványi só bőrünk vízháztartásának egyensúlyát állíthatja helyre, így szöveti szinten kezeli a vízhiányt. Igazi mélyhidratáló kezelés, mely azonnal beszívódik és ásványi só tartalmának köszönhetően hosszantartó hidratálást és védelmet nyújt a bőrnek. Gazdag növényi összetevői ápolják és táplálják a száraz bőrt. Ez a natúr krém a tág pórusú, T-vonalban zsíros arcbőr mindennapos kezelésére is ajánlott.

Ez a csodás natúr összetevőkben gazdag alapkrém a természet ajándékaival, az organikus shea vajjal és az argán olajjal hidratálják bőrödet egész napon át. Enyhíti a nehezen eltüntethető fényléseket, megszünteti a viszketést, tökéletes smink alatt is.

 

4 655 Ft

Hosszan tartó hidratálást biztosít.

Nagyon száraz és érdes bőrre az egész család számára.

Hosszan tartó hidratálást biztosít a száraz és igénybe vett bőr számára. Egy könnyen felszívódó gazdag formula, mely a bőrhöz hasonló lipideknek köszönhetően intenzíven táplál. Az árvácskakamilla és körömvirág nyugtató kivonataival a Skin Food regenerálja és védi a bőrt a kiszáradástól. Egy gyengéden ápoló krém a narancslevendula és benzoé egyedülálló illatával fűszerezve. Használata kellemes érzést hagy maga után.
Skin Food 1926 óta kedvelt intenzív bőrápoló krém világszerte. Az intenzív ápoló formula már különböző felhasználási területekre elérhető. A Skin Food Light bőrápoló krém azonnal hidratálja a bőrt, a Skin Food testvaj hosszan tartó hidratálást biztosít, míg a Skin Food ajakvaj azonnali védelmet nyújt a száraz és repedezett ajkak számára.

Növeli a bőr feszességét és hidratáltságát.

Használata: Vékonyan vigye fel az érintetett bőrfelületre igény szerint! Hatékony ápolás a kéz, láb és a könyök nagyon száraz és érdes területein.

4 265 Ft

Azonnal hidratálja a bőrt és véd a kiszáradástól.

Száraz bőrre, arcra és testre az egész család számára.

Egy könnyű frissítő formula, amely azonnal megszűnteti a bőr szárazságát és gyengéden nyugtatja a száraz bőrt. Egy selymes állagú krém, mely bio napraforgóolaj tartalmának, valamint körömvirágárvácska és kamilla kivonatának köszönhetően azonnal hidratálja a bőrt és véd a kiszáradástól. Könnyen beszívódik. Puha és kellemes érzést nyújt, miközben intenzíven hidratál. Ideális ápoló krém lehet utazáskor is.
Skin Food 1926 óta kedvelt intenzív bőrápoló krém világszerte. Az intenzív ápoló formula már különböző felhasználási területekre elérhető. A Skin Food intenzíven tápláló krém kiváló a száraz és érdes bőrfelület ápolására, a Skin Food testvaj hosszan tartó hidratálást biztosít, míg a Skin Food ajakvaj azonnali védelmet nyújt a száraz és repedezett ajkak számára.
Vigye fel az arc és test száraz bőrfelületeire igény szerint!

Azonnali hidratálást nyújt, könnyen és gyorsan beszívódik.

Használata: Vigye fel az arc és test száraz bőrfelületeire igény szerint.

4 265 Ft

Ziaja Rózsavaj Nappali Krém 50 ml

Száraz és érzékeny bőrre és a 30+ éves korosztály számára készült.

A krém dermatológiailag tesztelt, lipidhiányt ad, és javítja a bőr rugalmasságát.

Ez megnyugtatja, hidratálja és fényesíti a bőr felső rétegeit. Lágyítja a bőrt és csökkenti a ráncokat az arcban, megköti a vizet és megakadályozza a túlzott veszteséget.

2 610 Ft
Nézet:
Sorrend: