Aloe Vera

Nézet:
Sorrend:

Immunerősítő és méregtelenítő, eredeti aloe vera gélt tartalmaz, melyet az aloe héjának eltávolítása után a növény egész leveleiből nyernek.

Eredeti Aloe Vera Ital 93%-ban valódi egész leveles Aloe Vera gélt, valamint 6,8% valódi áfonya sűrítményt tartalmaz. Az ital tiszta és megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő Aloe növény a természetben tartalmaz, melyek a következők: poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav.

Mindezeknek köszönhetően az Aloe Vera immunerősítő, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatású, betegségek esetén elősegíti az általános gyógyulást, regenerálódást. Segíti a szervezetbe bevitt C- és E vitaminok felszívódását. Az áfonya gyümölcs igen sok vitamint tartalmaz, többek között C, B1, B2, B6, illetve A- vitamint. Magas a csersav és foszfortartalma, kitűnő vértisztító és méregtelenítő hatású. Az áfonya régóta ismert gyógyszere a vese és hólyag-problémáknak, a mirigyekre pedig regeneráló, élénkítő hatást gyakorol. Az Eredeti Aloe Vera tiszta, mentes alointól és emodintól. A gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a termék egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vizet, színezoanyagokat, illetve ízfokozókat.

Adagolása: napi adagja egészségmegőrzés céljából 30?60 ml reggel és este étkezés előtt, betegségek esetén az adagok 2x100 ml-ig emelhetők. Gyermekeknek 1x30 ml ajánlott.

5 380 Ft

Immunerősítő és méregtelenítő, 99,5 % -ban eredeti aloe vera gélt tartalmaz, melyet az aloe héjának eltávolítása után a növény egész leveleiből nyernek.

Aloe Vera Nektár 99,5%-ban valódi Aloe Vera gélt tartalmaz, melyet az Aloe növény egész leveléből nyernek. Az Aloe Vera nektár frissítő, kellemes ízű, mely az Aloe Vera Barbadensis Miller növény friss leveleiből szigorú minőségi előírások alapján készül. Így a nektár megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő Aloe növény a természetben tartalmaz, melyek a következők: poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav.

Kifejezetten ajánlott a napi tápanyagbevitel kiegészítéséhez, gyomor-és bélpanaszok, anyagcsere problémák esetén, méregtelenítésre, valamint általános immunrendszer-erősítőként. Segíti a szervezetbe bevitt C- és E-vitaminok felszívódását. Az Eredeti Aloe Vera tiszta, mentes alointól és emodintól. A gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a termék egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vizet, színezőanyagokat, illetve ízfokozókat. A termék megfelel a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (IASC) szabványainak.

Adagolása: napi adagja egészségmegőrzés céljából 30-60 ml reggel és este étkezés előtt, betegségek esetén az adagok 2x100 ml-ig emelhetők. 
Gyermekeknek 1x30 ml ajánlott. 
Fogyasztható magában, vagy ízlés szerint gyümölcslével keverve. 

5 125 Ft

A hét gondosan összeválogatott gyógynövény hatóanyagai az érlelés során kioldódnak, ezáltal a készítmény flavonoidban, növényi antioxidánsokban gazdag. Több hetes érlelés következtében a gyógynövényekből a hatóanyagok kioldódnak. Mivel színezéket és aromát nem tartalmaz, így a különböző gyártási időpontban készült termékek színe illetve sűrűsége változó lehet.

Használata: Önmagában vagy folyadékba téve fogyasztható. Szénsavas italba ne tegye.

Ajánlott napi mennyiség: 1 x 5ml, valamint szükség szerint max. napi 2x5ml.

Fontos!

  • Önmagában vagy folyadékba téve fogyasztható. Szénsavas italba ne tegye.
  • Ajánlott napi mennyiség 1 x 5ml, valamint szükség szerint max.
  • napi 2x5ml. Figyelem, az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • Fogyasztása 4 éves kor alatt nem ajánlott.
  • A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
  • Tárolás: szobahőmérsékleten.
  • Fogyasztás előtt felrázandó!

 

Varga Péterné Ilona közel 40 éve foglalkozik növényekkel. Több szakmája közül az egyik a kertészet, ami a hobbija is. Mindig sok szép virág veszi körül. 2000-ben kisebbik lányának egy betegség következtében erősen hullani kezdett a haja. Ekkor gyógynövény ismereteit felhasználva kifejlesztette az ILZSU néven ismert hajregeneráló szert. 

3 040 Ft

Specchiasol® Aloe vera ital tőzegáfonyás, erdei gyümölcsös 100% tisztaságú, IASC által certifikált Aloe tartalommal

  • kiemelkedően magas hatóanyag tartalom
  • 5 éven át érett levelek belső géljéből
  • tőzegáfonyával és erdei gyümölccsel
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket
  • az aloe vera (aloe vera barbadensis)
  • segít fenntartani az egészséges bőrt
  • támogatja a gyomor-, és bélrendszer egészségét és az emésztést
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, jótékony hatással van a fáradtságra
  • segít fenntartani a normál vércukorszintet, javítja a glikémiás kontrollt
  • szabályozza a menstruációs ciklust, jótékony hatással van a női
  • reproduktív szervekre


Az Aloe vera fő hatóanyaga egy, a természetben elforduló poliszacharid, az acemannán. Honnan tudhatja, hogy az Aloe verának címkézett termék megfelelő mennyiségben tartalmazza a fő hatóanyagot? 

A Specchiasol Aloe Vera italok teljesen természetesek, az íz, a szín és a sűrűség változó lehet. Ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. Az Aloe ital minőségének megóvásáról a nem áttetsző PET-palack gondoskodik.

 

8 635 Ft

ALOE VERA ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

Gyümölcs, gyógynövény bioflavonoid hatóanyagú, bioantioxidáns hatású étrend-kiegészítő termék.Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében.

Híres baktériumölő hatásáról, segít a rák elleni küzdelemben, immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő, hiszen belsőleg használva elősegíti az általános gyógyulást.

Antibakteriális hatása révén alkalmas bakteriális fertőzések megszüntetésére a vastag- és vékonybélben. Aloin tartalma miatt természetes fogyasztószer. Szintén hatásos gyomorfekély esetén, mivel csökkenti a fekélyt okozó gyomorsav termelődését.

A vörösszőlő mag-héj antioxidáns hatóanyagai gátolják a szervezetben zajló kóros oxidatív folyamatokat, melyek krónikus betegségekhez vezetnek. Segít a rák elleni küzdelemben, immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő. Szintén hatásos gyomorfekély esetén.

2 610 Ft
Nézet:
Sorrend: