Testápoló balzsamok, krémek

Nézet:
Sorrend:

Reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak, izomláz és zúzódások, zárt baleseti sérülések (rándulás, ficam) kezelésére önmagában vagy a gyógyszeres kezelés, valamint a fizioterápia kiegészítőjeként.

A krém hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A rozmaringolaj gyulladásgátló, izomgörcsoldó hatással rendelkezik. A kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. A levomentol a kámforral együtt alkalmazva erősebb hűsítő érzetet kelt a bőrön és enyhe helyi érzéstelenítő hatása van. A chilipaprika kapszaicin-tartalma helyi vérbőséget okoz a bőrszövetben és az alatta lévő izmokban.



4 105 Ft

A készítmény reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak kezelésére, önmagában vagy a gyógyszeres kezelés és a fizioterápia kiegészítőjeként alkalmazható.

A masszázsolaj hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A rozmaringolaj gyulladásgátló, izomgörcsoldó hatással rendelkezik. A levendulaolaj gyulladás-csökkentő hatású. A levomentol hűsítő érzetet kelt a bőrön és enyhe helyi érzéstelenítő hatása van.

 

3 425 Ft

Recept: narancsolaj, bio fűszeres fahéj, bio Marokkói argánolaj, szerecsendió-olaj.

Testformáló szuflé könnyed jutalom bőre számára gyönyörű formáló hatással és energetizáló narancsos aromával.

A marokkói argánolaj hidratálja, narancsolaj tónusossá teszi bőrét. A fahéj és szerecsendió-olaj segít megakadályozni a naracsbőr jeleinek megjelenését.


3 125 Ft

Organic Shop Fényvédő testápoló málnával és antioxidánsokkal SPF50 150ml

Az Organic Shop Fényvédő testápoló málnával és antioxidánsokkal SPF50 természetes összetevőket tartalmaz, mentes a káros vegyi anyagoktól, parabénektől és szilikontól.

Ez a magas védelmet nyújtó testápoló SPF 50 faktorral akár 30 percig vízálló, és célja a napsugárzás okozta leégés megelőzése.

SPF 50 UVA + UVB ? NAGYON MAGAS VÉDELEM

Az ellagsavban gazdag antioxidánsok és málnakivonat segít lassítani a bőr öregedési folyamatát.

Az antioxidánsokkal, valamint bio gyümölcsök és bogyók kivonataival dúsított fényvédő és napozás utáni krémek gyengéden ápolják és javítják a bőr megjelenését. Az innovatív formula nem tartalmaz avobenzont és oktokrilént, továbbá védi a bőrt a nap káros hatásaitól, hogy ideális és egyenletes barnulást kölcsönözzön.

5 385 Ft

Organic Shop Fényvédő testápoló sárgarépával és antioxidánsokkal SPF30 150ml

A könnyed textúrájú vízálló testápoló könnyen beszívódik, megbízható védelmet nyújt a nap hatásaival szemben. Az antioxidánsok és a sárgarépa-kivonat jótékonyan telítik a bőrt, és javítják annak megjelenését. Vegán.

Használat: 15 perccel azelőtt, hogy a szabadba megy, vigye fel az egész testre. 2-3 óránként ismételje.

Kiszerelés: 150 ml

4 085 Ft

Organic Shop Kókuszvizes hidratáló testpermet 200ml

Az Organic Shop Kókuszvizes hidratáló testpermet egy könnyű, gyorsan felszívódó testpermet, amely hidratálja és táplálja a bőrt.

A kókusztej, makadámia és kókuszolaj finom hidratáló keverékével illatosított permet tökéletesen hidratálja a bőrt, puha és rugalmas tapintást eredményezve.

1 670 Ft

Organic Shop Napozás utáni testápoló kókusszal és 5% pantenollal 150ml

Kényeztesse magát ezzel a napozás utáni testápolóval. A kókuszolajat és pantenolt tartalmazó ápoló formula mélyen hidratálja, megnyugtatja a bőrt, és megakadályozza az UV-sugárzás okozta kiszáradását. Vegán.

Használat: Napozás után vigye fel az egész testre. Kombinálja egy kiválasztott SPF fényvédővel.

Kiszerelés: 150 ml

3 715 Ft

Organic Shop Pumpkin Marshmallow kisimító testszuflé sütőtökkel és mandulával 250ml

Az Organic Shop Pumpkin Marshmallow kisimító testszuflé sütőtökkel és mandulával egy kellemesen aromás, kényeztető testápoló, amely puhítja és táplálja a bőrt.

A sütőtök és a mandula gazdag tápanyagokban, segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát és puhaságát.

A magávalragadó textúra, mely könnyen felszívódik, a sütőtök és a mandula segítségével táplálja és vitaminokkal tölti fel a bőrt, az igazán pihe-puha hatásért.

Vegán natúrkozmetikum. Újrahasznosított csomagolásban.

1 575 Ft

Ez az értékes testápoló öt értékes anyagot tartalmaz, sheavaj és kaméliamagokból, barack- és szőlőmagból, makadámia-dióból és csipkebogyóból származó olajok formájában. Ezeknek az értékes alapanyagoknak köszönhetően a készítmény megvédi és hidratálja a bőrt, helyreállítja simaságát és rugalmasságát.

A megereszkedett bőr érzése eltűnik. A krém kiválóan alkalmazható a narancsbőr elleni küzdelemben is. A termék egy multifunkcionális krém, amely helyreállítja a bőr állapotát és maximális tápláló hatással rendelkezik.

1 575 Ft

Organic Shop Vattacukor illatú bőrsimító testpermet 200ml

Kényeztesse magát ezzel a szuper édes kisimító test permettel az Organic Shoptól, melynél az értékes összetevők felelnek bőre ragyogásáért, a mesés vattacukor illat pedig a jó kedvedért!

Fő összetevők

Az édes mandulaolaj a tejfehérjékkel együtt tökéletesen hidratálja a bőrt.

A vanília kivonat nyugtató hatású, míg a fekete cseresznye olaj simítja és puhítja a bőrt.

1 670 Ft

Planeta Organica Skin Super Good Csillogó testápoló mousse „Unicorn Magic” 250ml

Rózsavíz, vanília és unikornis könnyek. Tökéletes hidratáló, mely puhítja és ragyogóvá teszi a bőrt.

vanília jótékony vitaminokat tartalmaz az egészségesebb bőr megőrzése érdekében, a rózsavíz pedig elősegíti a hidratálást és felfedi a bőr természetes fényét.

Használat: Finoman masszírozd a bőrbe.

Az összetevők 98 %-a természetes. Gluténmentes, vegán termék.

1 695 Ft

Planeta Organica Skin Super Good Hidratáló csillogó testápoló mousse „Mermaid Beauty” 250ml

Kék alga, aloe és sellő álmok. Emeld egy magasabb szintre bőrápolási rutinodat a könnyű textúrájú, fantasztikus aromájú testápoló mousse-szal.

kék alga híres hidratáló összetevő, mely puhává varázsolja a bőrt, az aloe pedig fiatalos ragyogást kölcsönöz számára.

Használat: Finoman masszírozd a bőrbe. 

Az összetevők 98 %-a természetes. Gluténmentes, vegán termék.

1 695 Ft
Nincs raktáron

A gelenk balzsam kölönböző hatásmechanizmusú aktív anyagai segítenek a reumatikus eredetű, vagy túlterhelésből, izomhúzódásból, sérülésből eredő gyulladásos állapot gyógyulásában.

Hűsítő hatásával, fájdalomcsillapító komponensével csökkenti a fájdalmat, gyorsítja a gyulladásos állapot megszűnését.

 

2 500 Ft

Specchiasol® Leni complex fájdalomcsillapító ízület gél -Ördögkarom+Boswellia+Legyezőfű+Paprika kivonat

Gyógynövények komplex, innovatív, természetes és szinergikus keveréke ízületi, mozgásszervi és reumatikus bántalmakra külsőleg!


Az összetevők hozzájárulnak:

  • az ízületek merevségének, és
  • gyulladásoknak a csökkentéséhez
  • az ízületi fájdalmak enyhítéséhez
  • Szerves, növényi vegyületek
  • Parabének és színezék nélkül
  • Gluténmentesen


Növényi kivonatok a javuló mozgásfunkciókért

Harpagoside (ördögkarom)
 Gyulladásgátló és fájdalomcsillapító szerves vegyületei hozzájárulnak a fájdalmak enyhítéséhez, és az ízületek duzzanatának csökkentéséhez.

Boswellia (tömjéngyanta) A tömjén szerves összetevői hozzájárulnak a gyulladások csökkentéséhez.

Réti legyezőfű A benne levő szalicilátoknak köszönheti („szalicilát-növénynek” is nevezik) fájdalomcsillapító tulajdonságát.

Paprika kivonat A kapszaicin fájdalomcsillapító és érzéstelenítő tulajdonságú, melynek része van a gyulladáskeltő derivátumok kialakulásában. A kapszaicin helyi alkalmazása segíti az ízületi és izomfájdalmak kiegészítő kezelését.

Az összetevők szinergikus hatékonyságát tudományos kutatások támasztják alá.

3 505 Ft

Propolisszal az egészséges és ápolt bőrért.

A Tulasi cég kiváló minőségű, öko termékei közül ismerkedjen meg a propoliszos krém jótékony hatásaival.

A propolisz baktériumölő, fájdalomcsillapító hatásai révén alkalmazható ekcémák, bőrgombásodás, égési sebek és gennyes sebek kezelésére vagy egyszerű fertőtlenítő krémként. Illatanyagmentes készítmény, alkoholos propolisz kivonat, egy gazdag krémbe zárva. vízzel lemosható.

 

1 165 Ft

Magas illóolaj tartalmú mentolos, kámforos balzsam sárga méhviaszban és vaselinben oldva.

Alkalmazási területek: Reumás ízületek bedörzsölésére. A mentol először hűsít a gyulladt izületen, majd egy meleg érzés észlelhető, ekkor érvényesül a fájdalomcsillapító hatás, ill. a keringés fokozó hatás.  Az illóolaj keverék az adott területen erősen fokozza a keringést ezáltal az izületben lerakódott bomlástermékek elszállítódnak.

- Izomfájdalmakban a fájó testrészt pl. hátat, lábat, kenjük be. 
- Erős vagy migrénes fejfájásnál a halánték két oldalát dörzsöljük be.
- Meghülés esetén a mellkast, ill. torokfájáskor a nyakat vékonyan kenjük be a balzsammal.

2 330 Ft
 
Nézet:
Sorrend: