Testápoló balzsamok, krémek

Nézet:
Sorrend:

A JutaVit Lóbalzsam Cold ideális a fáradt, visszeres, megterhelt lábakra.

Segít a sérülések, reumatikus fájdalmak pillanatnyi csillapításában. A fájó testrészekbe való masszírozásával hűsíti az adott területet, aktivál és frissítő érzést ad.

Az egyes összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkenti a görcsöket és izomfájdalmakat. Természetes módon serkenti a kezelt terület vérellátását és védi a vénákat és artériákat.


A lóbalzsam erős illatú készítmény, mely a benne található kámfornak és mentolnak köszönhető.


A hűsítő, frissítő készítmények ellazítják az izmokat, így csökkenti az izomláz tüneteit.


Elsősorban reumatikus, ízületi panaszokra és idegbecsípődésekre, valamint lumbágóra, isiászra és az izomfájdalmak csillapítására javasolt az alkalmazása.


A kisebb sportsérülések ? húzódás, rándulás, ficam, gyulladás ? kezelésében is eredményes.

2 170 Ft

kili.g Hidratáló testápoló krém C-vitaminnal 200ml

A Kili.g Hidratáló testápoló krém C-vitaminnal egy gazdag, tápláló testápoló, amely hidratálja és védi a bőrt.

Igazi frissítő a száraz bőr számára. Könnyű textúrájú és gyorsan felszívódó testápoló krém C-vitaminnal azonnal hidratálja és táplálja a testbőrt.

A krém rugalmasságot biztosít és visszaadja a bőr életteli érzését.

Kényeztesd bőröd nedvességgel és vitaminokkal!

2 345 Ft

Normál és száraz bőrre is ajánlott. Ultrahidratáló hatással a bársonyosan lágy bőrért.

  • Német NaTrue minősítéssel.
  • Vegán termék.
  • 100%-ban természetes növényi összetevőkkel, bio növényi kivonatokkal és bio olajokkal.
  • 100%-ban mentes parabénektől, szilikontól, paraffintól, szintetikus tartósítószertől és kőolaj származékoktól.

 






3 890 Ft

Száraz és nagyon száraz bőrre ajánlott.

Serkenti a sejtek megújulását. Német NaTrue minősítéssel rendelkezik, vegán. Csak külső használatra!

  • 100%-ban természetes növényi összetevőkkel, bio növényi kivonatokkal és bio olajokkal
  • 100%-ban mentes parabénektől, szilikontól, paraffintól, szintetikus tartósítószertől és kőolaj származékoktól.

 

3 890 Ft

lavera testápoló frissítő 200ml

A bio lime-ot és bio mandulaolajat tartalmazó enyhe formulánk mélyen hidratálja a bőrt, és élénkítő aromával kényezteti az érzékeket.
– Sima textúra
– Zavaros lime illat
– 100%-ban természetesen gyönyörű bőr
Az organikus lime kellemes illatot áraszt, amely felébreszti az érzékeket és frissítő hatással bír.
Az organikus mandulaolajat nagyra értékelik tápláló és bőrpuhító tulajdonságai miatt.

3 890 Ft

lavera testápoló revitalizáló 200ml

Enyhe formulánk bio narancs- és biomandulaolajjal mélyen hidratálja bőrét, és bódító aromával kényezteti érzékeit.
– Sima textúra
– Élénkítő narancs illat
– 100%-ban természetesen gyönyörű bőr
Az organikus narancs serkentő illatot áraszt, amely feléleszti az érzékeket, és kiváló bőrápolóról híres.
Az organikus mandulaolajat nagyra értékelik tápláló és bőrpuhító tulajdonságai miatt.

3 890 Ft

Megnyugtatja, hidratálja a problémás és irritációra hajlamos bőrt. Támogatja a bőr sejtképződését és regenerációját. Megnyugtatja a bőrt napozás után, leégés esetén.

Az aloeverának köszönhetően nyugtató, simító és hidratáló hatású. Támogatja a sejtregenerációt. Az avokádó olaj és a sheavaj csodálatosan bársonyossá és puhává varázsolják a bőrt, anélkül, hogy zsírossá tennék.

Alternatív használat: enyhíti a könnyű égési sérüléseket, vagy napégés esetén is eredményesen alkalmazható.

14 715 Ft

Könnyű, hidratáló arctej.

Nyugtató hatású, enyhíti az irritált bőr okozta panaszokat. A gyengéd, hűsítő tej különösen ajánlott napozás után. 

Az ALOE VERA arctej megjelenésével Önnek immár lehetősége nyílik választani a tápláló, tartalmas ALOE VERA krém és a könnyű, hidratáló arctej között, vagy keverheti is e két terméket teljesen individuálisan, bőre igényeinek megfelelően.

15 290 Ft

Magas gyapjúviasz tartalmának köszönhetően kiváló nedvességtaszító képességgel rendelkezik, így tökéletes védelmet nyújt a pelenka alatti érzékeny bőrnek.

Durva, repedezett, gyulladásra hajlamos bőr ápolására is használható, éppúgy mint extrém időjárási hatások elleni védelemre.

Kiváló nedvesség elleni védelmet biztosít a pelenka alatti területen. Ápolást és védelmet biztosít az érzékeny, kiszáradásra, gyulladásra hajlamos bőr számára. 

8 890 Ft

Tisztítja és nyugtatja a gyulladt, tisztátalan bőrt, ezért alkalmas fiatalok akne kezelésének kiegészítő ápolására, de az idősebb kori akne bármely formája esetén is.

A benne lévő karotinolaj segít az öregségi foltok kialakulásának megelőzésében. Természetes napvédelem.

Kiváló „mindenttudó” krém az egész család számára. Feszesíti, rugalmassá teszi a bőrszövetet. Védi és ápolja a fiatal és az érett bőrt is, és magas A-vitamin tartalmának köszönhetően támogatja a sejtregenerációt. Megnyugtatja a gyulladásokra hajlamos bőrt.

Alternatív használat: Testkrémként is használható cellulitis és löttyedt vagy tésztaszerű bőr esetén. Alkalmas kötőszövet gyengeség és terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére. Vérbőséget okozhat, így ritkán irritálhatja az érzékeny bőrt. Bármely Martina Gebhardt termékcsalád tisztító tejével és tonikjával kombinálható a bőrállapotnak megfelelően."



8 685 Ft

Vitaminokban gazdag, intenzív ápolás az érzékeny, nap által igénybevett bőr számára. Értékes magolajok gyorsan beszívódnak és bársonyosan puha érzetet kölcsönöznek a bőrnek. Ezek a vegán olajkapszulák a légmentes lezárásnak köszönhetően megtartják az összetevők vitamin tartalmát és frissességét.

A magolajok a legértékesebb olajok a bőr számára. Egyéb más növényi olajoktól abban különböznek, hogy nagyon magas a többszörösen telítetlen zsírsavtartalmuk, mint pl. a gamma-linolén-sav. A vízhez hasonló könnyedséggel hatolnak be a bőrbe, és igen kellemes bőrérzetet biztosítanak.
Mindezeknek az olajoknak a felvitelénél rövid időn belüli bőrkisimulást lehetett megfigyelni, ezen kívül erőteljes nedvességmegkötő hatással rendelkeznek. Ezeknek az olajoknak van még egy további együttes ismérve: amiatt, hogy nagyon magas arányban tartalmaznak szabad- és esszenciális zsírsavakat, csak néhány napig tartósak, így kapszulákba kiszerelve csomagoljuk, így egyszer használatos adagolásra vannak kimérve.

16 325 Ft

Árnika (Arnica montana)

Az értékes árnika virágok kíméletes hideg macerátumként történő kivonatolása a bőrápoló hatású olívaolajban olyan árnika olajat eredményez, amely jótétemény az izmok és ízületek számára.

Az árnika olajat tradícionálisan használják borogatásokhoz, bedörzsöléshez és masszázsokhoz is. Sportolás előtt alkalmazva aktivizálja az izomzatot, elősegíti az izmok átmelegedését. Sportolás utáni masszázshoz, bedörzsöléshez használva pedig megelőzi az izomfájdalmak kialakulását és elősegíti az igénybevett mozgásszervek regenerálódását.


Megelevenítő ápolás az izmok és ízületek számára, rozmaring kivonattal


A szűz bio árnika olaj jótékony ápoló hatása igazolt a mozgásszervek esetében. Az izmok és ízületek megelevenítő ápolását szolgáló árnika balzsam ezen felül bio shevajat is tartalmaz, amely gyengéden ápolja a bőrt. A rozmaring és több más az aromaterápiában hosszú ideje bevált, 100%-os természetes eredetű bio illóolaj biztosítja a balzsam aktivizáló erejét. Használhatjuk sportolás előtt és után egyaránt. Az ápoló hatású mandulaolaj biztosítja a balzsam hatóanyagainak a bőrbe való maradéktalan bejutását, akár izomlazító masszázsbalzsamként alkalmazzuk sportolás előtt, akár az izomláz megelőzésére, sportolás után.

8 285 Ft

A balzsamos szuhar kellemesen fűszeres illata önmagában élvezet a bőrnek és a léleknek egyaránt. A krémes balzsam ligetszépeolajjal kiváló minőségű bio alapanyagokból összeállított készítmény, amely ideális ápolást nyújt az arc és a test számára - különösen az érzékeny és irritált bőrűeknek.

 

Balzsamos szuhar (Cistus ladanifer)

A balzsamos szuhar finom gyűrött virága a növény csodálatos nyugtató hatásának szimbóluma. Különösen alkalmas az érzékeny és irritált bőr speciális bőrápolására. A krémbalzsam bevált összetevői regenerálják a bőrt és védik a környezeti hatásoktól. Az enyhe illat ellazít, kisimít.

 

 

8 285 Ft

A cirbolyafenyőolaj pihentető, fűszeres illata adja ennek a balzsamnak az egyediségét. A hűvösebb, megfázásos időszakban a cirbolyabalzsam ápol és kellemesen nyugtató hatású. További bevált 100% -ban természetes tiszta bio illóolajok, mint például az eukaliptusz és a ravensara friss és felszabadító aromájuk miatt kedveltek.


Cirbolyafenyő - Pinus cembra

A cirbolyafenyő illóolaját hagyományosan a helyiség levegőjének frissítésére és tisztítására használják. Az illata kellemesen fás és élénk, stabilitást, erőt és kitartást ad. A cirbolyafenyő hegyvidéki területeken nő és a légzőrendszerre és a keringésre gyakorolt pihentető, regeneráló hatásáról is ismert.

8 285 Ft

Kakukkfű (Thymus vulgaris) - Gyengéd ápolás a mellkas és hát számára a megfázásos időszakokban

A kakukkfüvet már a kolostorok kertjeiben is termesztették és évszázadok óta kedvelt gyógynövény, különösen a hideg évszakban, köhögéses és megfázásos tünetek enyhítésére. Az aromaterápiában az erőteljes vörös kakukkfű helyett szívesebben alkalmazzuk a sokkal gyengédebb és enyhébb fehér kakukkfüvet. Ez a változat elsősorban érzékenyebb emberek számára kiváló választás, így használhatják csecsemők, kisgyermekek és várandósok is.


Megfázásos időszakban az enyhe kakukkfűkrém használata kellemes ápolást és jótékony enyhülést biztosít. 100 %-os tisztaságú természetes bio-illóolajok, mint a fehér kakukkfű, a levendula és a cirbolyafenyő különösen gyengédek és beváltak csecsemők, kisgyermekek és várandósok ápolásában. Az ápolóbalzsam alapja a bio-sheavaj, amely a bőrt kellemesen puhává teszi és azonnal beszívódik.

6 205 Ft

Levendula (Lavandula officinalis)

A levendula a több mint 200 hatóanyagával olyan széleskörűen használható, mint talán egyetlen más gyógynövény sem. Alkalmazható az ellazulás elősegítésétől a bőrápolásig bezárólag számtalan terápiás területen. Mivel manapság számos dolog nehezedik a vállainkra, ezért gyakran alakulnak ki feszültségek a nyakunkban és a vállaink területén.

A levendula hatékony segítséget nyújt a stressz és a zaklatott életmódból származó mindennapi gondjaink oldásában és a kiegyensúlyozott, harmonikus hangulat és atmoszféra kialakításában.


Gyengéd, ellazító ápolás a nyak és a hát számára - Orbáncfű kivonattal

A Meditao Levedula olaj egy ellazító hatású, gyengéd bőrápoló és masszázsolaj. A bio orbáncfű olaj tartalma révén oldja a feszültségeket, ápolja és védi a bőrt. Levendula, mandarin és más 100%-ig természetes eredetű bio illóolaj összetevői segítik az ellazulást, elragadnak egy olyan illatvilágba, ahol elillan minden gond és bánat.

8 285 Ft

Manukával

A teafa és a manuka az aromaterápia klasszikusai közé tartoznak sokoldalúságuknak köszönhetően. Ez a gyengéd, nyugtató hatású ápolókrém bio sheavajjal könnyen beszívódik a bőrbe, kiválóan alkalmas az érzékeny, száraz, irritált bőr ápolására.

Sikerrel használhatjuk epilálás, borotválkozás után az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr ápolására is.

5 585 Ft
 
Nézet:
Sorrend: