Valeriana (macskagyökér)

Nézet:
Sorrend:

Valeriana (macskagyökér), komlótoboz és golgotavirág kivonatokat, valamint B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.
30 db kapszula / doboz

A macskagyökér hozzájárul a pihentető, nyugodt alváshoz, továbbá segítheti a relaxációt a mozgalmas életmód miatt kialakult stressz esetén.
A komlótoboz és golgotavirág alkalmazása elősegítheti a pihenést és a lelki egyensúly fenntartását.
A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Adagolás: felnőtteknek naponta 1 kapszula lefekvés előtt 1 órával, rágás nélkül, bő folyadékkal.

1 790 Ft

A relaxáció, mint módszer nagyon alkalmas a lelki, szellemi és testi egyensúly megteremtésére és helyreállítására, valamint arra, hogy egészségesek maradjunk. A relaxáció által oldódik a feszültség, nyugodtak leszünk testileg és lelkileg egyaránt.

 A készítmény holisztikus szemlélet alapján került összeállításra, a megfelelő relaxáció, a normális érzelmi és lelki állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat tartalmaz.

A valeriana (macskagyökér) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a nyugodt és pihentető alváshoz.

A komló virág és citromfű hozzájárul a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, valamint támogatják a normál idegállapot és lelki egyensúly fenntartását. 

 

2 210 Ft

A készítmény a megfelelő relaxáció, a normális érzelmi és lelki állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer normál működését támogató vitaminokat tartalmaz. A macskagyökér-kivonat (Valeriana) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a relaxációhoz, a nyugodt és pihentető alváshoz. A komlóvirág- és a citromfű- levél-kivonat hozzájárulnak a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, valamint támogatják a normál idegállapot és lelki egyensúly fenntartását. A schizandra hozzájárulhat a stresszhez való alkalmazko- dóképesség növeléséhez. A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.

2 880 Ft

GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS VITAMINOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY
AZ IDEGRENDSZER KIEGYENSÚLYOZOTT MŰKÖDÉSÉHEZ

A készítmény a normál érzelmi és lelki állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat tartalmaz.

A Valeriana (macskagyökér) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a nyugodt és pihentető alváshoz.

A citromfű és a komló hozzájárulnak az egészséges alváshoz, valamint segítik a normál idegállapot és lelki egyensúly fenntartását.

Az ötízű schizandra savanykás gyümölcsét Kínában igen nagyra becsülik a mindennapi étkezésben.

A magnézium, a B1- és a B6-vitaminok egyaránt szerepet játszanak az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint segítik a normál izomműködési és a normál pszichikai funkciók fenntartását.

2 350 Ft

Dr.Herz Valeriana Plusz Kapszula 60 db

Magas hatóanyag tartalmú Valeriana (macskagyökér), golgotavirág és komlótoboz kivonatot tartalmazó készítmény. A kapszula hatóanyagai hozzájárulnak az optimális idegállapothoz, ezzel az egészséges nyugodt alváshoz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, lefekvés előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

2 730 Ft

JutaVit Valeriana Harmony Night. Valeriana (macskagyökér)-, golgotavirág-, komlótoboz-, citromfű-kivonatokat, magnéziumot és B1-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A Jutavit Valeriana Harmony Night 4 féle gyógynövény kivonatot, B1-vitamint és magnéziumot tartalmaz. A valeriana (macskagyökér), golgotavirág, komlótoboz és citromfű hozzájárul a normál idegállapot fenntartásához, a pihentető alváshoz és a megfelelő relaxációhoz. A B1-vitamin és magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

EAN kód: 5999887073977

OGYÉI: 21221/2019

Adagolás: Lefekvés előtt 1-2 filmtablettát folyadékkal bevenni.

Kiszerelés: 70 db filmtabletta

Nettó tömeg: 80, 5 g

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? A valeriana (macskagyökér) tartalma miatt gépjármű vezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel.
? Amennyiben a táplálék-kiegészítő bevétele után
álmosságot, szédülést észlel, gépjárművet vezetni,
veszélyes gépeket kezelni tilos!
? A valeriana (macskagyökér) fokozhatja a barbiturátok, alkohol és benzodiazepinek szedatív hatását.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

3 110 Ft

Naturland Herbal Relax Tabletta 60 db

A valeriána, más néven macskagyökér ingerlékenység esetén hozzájárulhat a testi-lelki jólét helyreállításához és segíthet megbírkózni az elfoglalt életmód okozta stresszel. A valeriana és a komló hozzájárulnak az egészséges alváshoz, míg a jóféle sáfrány segít a pozitív hangulat megőrzésében és hozzájárul az érzelmi egyensúly eléréséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 915 Ft
Nézet:
Sorrend: