Sárgarépa

Nézet:
Sorrend:

A bio sárgarépalé, az ökológiai gazdálkodásokból származó sárgarépák levéből készül. Ezt a közvetlenül kinyert levet, egy kíméletes eljárással erjesztik,tejsavval.

A sárgarépa önmagában nagyon alacsony savtartalmú, az erjesztés finomítja az ízét. A kiváló minőségű sárgarépalé nem tartalmaz citromlevet vagy mézet. 

2 060 Ft

A híres osztrák természetgyógyász Rudolf Breuss receptje szerint készült tejsavas erjesztésű 100%-os zöldséglé céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából és retekből. Ideális az egészséges táplálkozás kiegészítésére. Alacsony kalóriaértékű, ezért cukorbetegek étrendjébe is jól beilleszthető.

2 415 Ft

Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.

2 320 Ft

Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve ? de nem forralva ? ízletes levesként is fogyasztható.

2 140 Ft

Sárgarépalé, 1000 ml

A sárgarépalé alapanyagnövénye  fontos biológiai hatóanyaga a bétakarotin (más karotinokat is tartalmaz), amelynek egyébként a színét is köszönheti. A szervezet a bétakarotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából. A gyökér tartalmaz még flavonoidokat és illóolajat is. Alacsony energiaértéke miatt szívesen alkalmazzák különféle diétáknál, de fogyasztása ajánlott szív- és keringési betegségekben szenvedőnek is. Azért is érdemes tudatosan beiktatnunk táplálkozásunkba, mert karotinjai erősítik az immunrendszert, és egyes vizsgálatok szerint a daganatos betegségek megelőzésében is fontos szerepük lehet. A sárgarépa hatóanyagainak köszönhetően részt vesz a szabad gyökök károsító hatásának megakadályozásában is. A népi orvoslás vizelethajtóként is alkalmazza.

2 390 Ft

Zöldséglé ,1000 ml

Rostos zöldséglékeverék: (paradicsomlé*, sárgarépalé*, céklalé*, uborkalé*,zellerlé*, savanyúkáposztalé*, hagymalé*, citromlé*) tengeri só jódozott 5g/kg,

A zöldséglé kiváló méregtelenítésre és wellness napokra. Kalóriaszegény, ezért fogyókúrához, lékúrákhoz is kitűnő.
Biológiailag termesztett zöldségfélék ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat.
A-vitamin provitaminjában, B1- és C-vitaminban igen gazdag.

2 175 Ft
Nézet:
Sorrend: