Aranybarna

Nézet:
Sorrend:

A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti.

 - Nem génmanipulált
 - Vegán
 - Laktóz mentes 

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.

A nádcukor előnyei:
 - Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). 
 - Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
 - Ízében egyedibb

2 665 Ft

A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti.

 - Nem génmanipulált
 - Vegán
 - Laktóz mentes 

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.

A nádcukor előnyei:
 - Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). 
 - Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
 - Ízében egyedibb

1 495 Ft
Nézet:
Sorrend: