Étrendkiegészítők

Nézet:
Sorrend:

Az A-vitamin szükséges a bőr és a nyálkahártya normál működéséhez, szerkezetük kialakításához és megtartásához hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez.

Az A-vitamin nélkülözhetetlen a normális látáshoz, elősegíti a szem egészségének megőrzését, szükséges az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál csontképződéshez. Részt vesz a megfelelő vas anyagcserében, hozzájárul a haj, bőr és köröm normál állapotának fenntartásához, a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez. Az A-vitamin (retinol) a normális látáshoz, a szövetek növekedéséhez, az egészséges csont- és fogfejlődéshez szükséges zsírban oldódó vitamin.

6 590 Ft

Swanson Albion Chelated Zink Kapszula 90 db

Kelát kötésű, kiváló hasznosulású cink

A cink részt vesz a makro-tápanyagok normál anyagcseréjében. Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben, a normál termékenység fenntartásában. Hozzájárul a haj, köröm és bőr egészséges állapotának fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és nélkülözhetetlen a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Továbbá hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A kelát kötés lényege, hogy a szervetlen cink aminosavval szerves*, biszglicinát komplexet képez, mely a szervezetünk számára sokkal könnyebben és hatékonyabban hasznosítható.

4 285 Ft

Swanson Alpha Lipoic Acid Kapszula 60 db

Rendkívül hatékony antioxidáns védelmet és hatékony anyagcsere-támogatást nyerhet szuper erős liponsavval.

Ez az alfa-liponsav étrend-kiegészítő  támogatást nyújthat a szabad gyökök elleni küzdelemben, elősegítheti az egészséges glükóz-anyagcserét és növelheti más antioxidánsok, például a C-vitamin és az E-vitamin aktivitását.

11 420 Ft

Swanson Ashwagandha Kapszula 100 db

Az ashwagandha más néven álombogyó vagy indiai ginzeng, latin nevén: Withania somnifera. 

Előfordulási helye Indiában a Himalája lejtői, Kelet-Afrika és a Közel-Kelet. Az indiai ayurvédikus gyógyítás egyik legalapvetőbb gyógynövénye.

Egy adaptogén növény, mely a mellékvese kérget tudja támogatni, ezáltal csökkentheti a szorongást, kontrollálja a stresszt.

Az ashwagandha az intim területek gyógynövénye, szexuális energiák helyreállítója, a nemi vágy hatásos támogatója, mivel stimulálni képes a tesztoszteron termelődését. 

Segíthet az edzésben, mert növeli az állóképességet, csökkenti az izmok fájdalmát és élesíti a reakciókat.

5 210 Ft

Swanson Astragalus Root Kapszula 470mg 100 db

Az astragalus gyógynövény (magyarul kínai csüdfű) egy Ázsiában honos növény. Az astragalus segíthet fenntartani az egészséges érrendszert, hozzájárulhat a fizikai és szellemi jólét megszerzéséhez, támogatja a fizikai és mentális ellenálló-képességet.

Ez egy adaptogén gyógynövény. Az adaptogén kifejezés a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodását elősegítő anyagok összességét jelenti. Az adaptogének támogatják az immunrendszert abban, hogy a válaszokat az optimális szinten adja. Az ilyen anyagok lehetővé teszik a test számára, hogy a fizikai, kémiai vagy biológiai behatások esetén azzal arányos választ adjanak, ami a behatás mértéke volt. Sem kisebb, sem nagyobb nem lehet. Számos ilyen adaptogén növényt és hatóanyagot használtak a nép gyógyászatban az elmúlt évezredek során. Fogyasztása célszerű egész évben! Támogassa vele szellemi és fizikai jólétét! Ne szedje a terméket, ha ön terhes, vagy szoptat! Konzultáljon orvosával, ha vényköteles gyógyszert szed, vagy ha autoimmun betegsége van!

4 535 Ft

Swanson B-Komplex Kapszula 100 db

A B-vitaminok hozzájárulhatnak az idegrendszer egészséges működéséhez, a stressz oldásához, a normál agyműködéshez, segíthetnek a haj, bőr, köröm egészséges állapotának fenntartásában.

A B-vitamin komplexnek köztudomásúan stressz-csökentő hatása van. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget. Számos B-vitamin játszhat katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében.

A Swanson Super Stress B-Complex kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy feltöltse a leginkább igényelt tápanyagokat a nagyon stresszes időszakokban. Minden kapszulája ötvözi a B-vitaminok bőséges kínálatát a nagy hatásfokú C-vitamin erős antioxidáns védelmével.

9 235 Ft

Swanson Berberine Tabletta 60 db

Berberin (borbolya) kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő

A Swanson Berberin olyan hatóanyag, amely a Berberis családból származó növényekből származik. 

Az alkaloidok csoportjához tartozik. 

Pozitív hatást gyakorolhat a bélrendszer működésére és a bélburok szabályozására. A berberin a szervezet cukor és inzulin anyagcsere zavarait szabályozhatja, mivel pozitívan befolyásolhatja az inzulinreceptorok mennyiségének növekedését és érzékenységét. 

A Berberin növelheti az inzulin receptorok érzékenységét, ezáltal növelheti a glükóz sikeres sejtbe jutását.

10 260 Ft

Swanson Bilberry Fruit Kapszula 470mg 100 db

A fekete áfonyában lévő vegyületek más flavonoidokhoz hasonlóan antioxidáns tulajdonságúak, melyek a sejteket és a sejtmembránt a szabad gyökök által okozott károsodások ellen védik. Legutóbbi kutatások alapján a feketeáfonya festékanyagai értékesebb elemekből állnak, mint a gyümölcshús.

A feketeáfonya kékes-piros színét adó festékanyagban található antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonolok és származékaik bioaktív tulajdonságúak, egészségmegőrző szerepet töltenek be. Az antociánok serkentik a kollagénszintézist, ami a kötőszövetek és bőr egészségéhez, üdeségéhez elengedhetetlenek. Antibakteriális és keringést serkentő hatásuk is van. Serkentik az immunrendszeri védekezést.

Az antocián szabadgyökfogó hatása miatt szemvédő. A szervezet minden pontján serkenti a kapilláris erek vérellátását, s mint ilyen, a szemfenék érhálózatát épen tartva közvetetten és közvetlenül is segíthet az ideghártya regenerálódásában. E hatását a II. Világháborúban az angol pilóták fedezték fel. Észrevették, hogy mikor a szükség úgy hozta, hogy áfonya-lekváros kenyeret kaptak ellátmányul, sokkal jobban láttak sötétben, nem kellett úgy hunyorogniuk a légielhárítás fényszóróitól, azok nem vakítottak annyira. Az áfonyalekvár a mai képernyőt bámuló emberek szemének is nagy hasznára lehet, valamint a cukorbetegek retináját is védi. E hatáshoz nagy dózisban van szükség e hatóanyagokra, ezért gyógyszertárban koncentráltan, kapszulákban is kapható.

Az antocianinok erős antioxidánsok anyagok, harcba szállnak a szabad gyökökkel. Alig fél csésze áfonyában annyi antioxidáns található, mint öt adag borsóban, brokkoliban, sárgarépában és almában.

8 660 Ft

Swanson Biotin Tabletta 100 db

A biotin, vagy másnéven B7 vitamin a B vitaminok csoportjába tartozik, és kiemelkedő jelentőségű az emberi szervezetnek a táplálék energiává alakítása során, a sejtek növekedésében és az anyagcsere folyamatokban.

Alapvetően a szervezetünk, azaz a bélflóra képes előállítani, azonban ez korántsem jelenti azt, hogy nem alakulhat ki belőle hiány. Ugyanis gyorsan kiürül, és a szervezet csak rövid ideig képes tárolni, de tudatos táplálkozással, étrend-kiegészítőkkel könnyedén lehetséges pótolni.

A szépségápolás területén régóta igen fontos, nagy jelentőségű vitamin a biotin a hajra, körömre, és a bőrre gyakorolt jótékony hatásai miatt.

A rendszeresen bevitt biotin hatása elsősorban az erős körmökön, egészséges, hosszú, dús hajkoronán és a ragyogó, kisimult bőrön mutatkozik meg. Ez a vitamin segíthet helyreállítani fejbőrünk és hajszálaink egészségét, megakadályozhatja a nagy mennyiségű, jelentős hajhullást. Újjáépítheti a hajszerkezetet, így a hajszálak erősebbé, és ellenállóbbá válhatnak.

4 405 Ft

A brokkoli igazi multivitamin és multi-ásványianyag bomba, hiszen jelentős mennyiségben tartalmaz A-, C-, E- és B-vitamint, a benne lévő kalcium pedig erősítheti a csontozatot.

A Swanson Brokkoli kivonat 100%-ban természetes brokkoli kivonatot (szulforafán) tartalmaz.

A brokkoli a keresztesvirágúak családjába tartozik, neve is mutatja, hogy káposztaféle. A brokkoli név olasz eredetű, jelentése pedig káposztabimbó. Mintegy harminc fajtája ismert.

5 700 Ft

Swanson C-Vitamin Kapszula 90 db

    Swanson 1000mg C-vitamint és csipkebogyót tartalmazó kapszula.

    Egy igen nagy potenciájú C-vitamin forrás, csipkebogyóval kiegészítve!

    Mint a leggazdagabb természetes C-vitamin forrás, a csipkebogyó tartalmaz még bioflavonoidokat, amik segíthetik a C-vitamin felszívódását és antioxidáns hatását.

    5 635 Ft

    Swanson Calcium-D Glucarate Kapszula 60 db

    Kalcium-D-Glukarát, kalciumformájú D-glucaric savat tartalmaz.

    Ezt a savat, természetes úton kis mennyiségben a szervezet is termeli. Glucaric sav, megtalálható sok gyümölcsben és zöldségben,mint például alma, narancs, brokkoli, burgonya és brussel kel. Tudományos vizsgálatok azt igazolják, hogy a kalcium D-Glukarát megkönnyítheti a szervezet komplett méregtelenítő folyamatát és megszabadíthatja a szervezetet egyes metabolikus salakanyagoktól és a környezeti vegyületektől. Kiemelkedő szerepe van az ösztrogén eltávolításában.

    Támogatásával, hatásosabban működnek a szervezet természetes tisztító mechanizmusai.

    A Kalcium D-Glukarát segíthet fenntartani a normális sejt működését, elősegíti a máj, a prosztata és emlő egészségét.

    13 440 Ft

    Swanson Co Q10 Kapszula 100 db

    • Növeli a sejtek energiatermelését és fizikai teljesítményét.
    • Támogatja a szív- és érrendszeri egészséget.
    • Növeli az antioxidáns aktivitást.
    • Segít fenntartani az egészséges vércukorszintet.

    Ubiquinon néven is ismert, a CoQ10 adenozin-trifoszfátot (ATP) termel a szervezetben.  

    Minden kapszula 200 mg CoQ10-et tartalmaz.

    16 805 Ft

    Swanson Coral Calcium Complex Kapszula 180 db

    Jó hatékonysággal felszívódó kalcium (korall kalcium) készítmény D-vitaminnal és magnéziummal kiegészítve.

    Megfelelő arányban tartalmazza az egészséges test felépítéséhez szükséges fontos hatóanyagokat.

    Kálcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez. A gyakori hát- és derékfájás gyakran az elégtelen kálciumfogyasztással függ össze.
    – a kalcium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához
    – hozzájárulhat az optimális csonttömeg eléséséhez és fenntartásához
    – aki rendszeresen fogyaszt kávét, illetve alkoholt, annak fokozott szüksége van kalciumra, náluk hozzájárulhat a csontrendszer épségének megőrzéséhez
    – szükséges az idegrendszer normál működéséhez
    – elősegítheti a szív- és keringési rendszer megfelelő működését
    – hozzájárulhat a megfelelő vérnyomás fenntartásához

    Megfelelő arányban tartalmazza az egészséges test felépítéséhez szükséges fontos kalciumot, D3 vitamint és magnéziumot.

      11 350 Ft

      Swanson E-Vitamin Lágyzselatin Kapszula 400 NE 100 db

      Az E-vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak vagy tokotrienolnak (angolul tocopherol és tocotrienol) hívják. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből általában az alfa változatot találjuk meg a boltokban étrendkiegészítőként. A másik hármat azért nem, mert jóval drágábbak.

      Végre egy minőségi készítmény, melyben minden tokoferol megtalálható!

      Az E-vitamin fontos szerepet játszhat a többszörösen telítetlen zsírsavak szabad gyökökkel szembeni védelmében, így a sejtek normál működésének megőrzésében. Szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében és kiemelkedően fontos antioxidáns tápanyag.

        9 735 Ft

        Swanson Echinacea Kapszula 400mg 100 db

        Az echinacea (Bíbor kasvirág) sok betegség gyógyíthatásában játszhat fontos szerepet, mert olyan alkotóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszert. A növényből készült kivonatban például megtalálható a gyenge antibiotikus hatású echinakozid és az echinacein gyulladáscsökkentő anyag.

        – a bíbor kasvirág hozzájárulhat a szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez
        – hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez

        Élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták.
        A kasvirág nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény.

          4 020 Ft

          Swanson fokhagyma olaj koncentrátum 500mg kapszula 250 db

          Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet, hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában.

          A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására – hagyma megvágása – alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.

          – előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet
          – hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához
          – szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában

          Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tőle, sőt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.

            5 490 Ft

            Swanson Folate Kapszula 800mcg 30 db

            A Folát a folsav természetben előforduló formája. Folátra minden olyan életműködésnél szükség van, amelyben sejtosztódás következik be.

            A B-vitaminok családjába tartozó folát az ételekben természetesen előforduló vitamin. A folsav szervezet számára közvetlenül nem hasznosítható, ahhoz, hogy a test számára hasznosítható forma legyen belőle a szervezetben átalakítás szükséges. Sajnos nem mindenkinek a szervezete tudja átalakítani. Ahhoz hogy a folsav foláttá alakuljon több enzimnek kell közreműködnie. Ezért, ha van rá mód, akkor érdemes inkább folátot pótolni, annak is a leghatékonyabb formája ez az 5-metil-tetrahidrofolát (5-MTHF).

              4 050 Ft

              Swanson folic acid (folsav) kapszula 250 db

              A Folsav (B4 vitamin) egy vízoldékony vitamin, amely nélkülözhetetlen a vörösvértestek képződéséhez és elősegíti a fehérjék anyagcseréjét.

              A folsav hozzájárulhat a normál sejtosztódáshoz, a várandósság alatt a magzati velőcső normál struktúrájának kialakításához. Segíthet az immunrendszer megfelelő működésében, a normál vérképzésben, a fáradtság és a kifáradás csökkentésében.

                4 475 Ft
                 
                Nézet:
                Sorrend: