Éjszakai arckrém

Nézet:
Sorrend:

Az Éjszakai szérum a Dr. Hauschka arcápolás éjszakai alapkészítménye. Az arcbőr éjszakai ápolása három fázisra bővült. A tisztítást és erősítést követi a vitalizálás. Az Éjszakai szérum következetesen illeszkedik az eddigi ápolási koncepcióba. A tisztítás (Mélytiszítóval vagy Tisztító tejjel) szabaddá teszi a bőrt, az Arctonikkal történt erősítés serkenti a bőr saját erőit ? ez a két lépés szorosan összetartozik, és előkészíti a bőrt az Éjszakai szérum vitalizáló hatására. A zsírmentes készítmény alátámasztja a bőrben zajló éjszakai megújító folyamatokat.


Bőrállapot: minden életkorban és minden bőrállapotra alkalmazható


Hatása: 
Vitalizálja a bőrt, de hagyja szabadon lélegezni. Serkenti a természetes megújulási folyamatokat. Támogatja az éjszakai folyamatok hatékonyságát. Zsírmentes, vizes alapú készítmény ezért gyorsan beszívódik, és selymes bőrérzés marad utána. Reggel új frissességgel sugárzik a bőr.


Főbb összetevők: 

  • Almavirág kivonat (Pyrus Malus Flower Extract)? ÚJ! 
  • Tavasszal az almafa finom, fehér virágai édes-aromatikus illatot árasztanak, mielőtt a nyár folyamán életteli gyümölcsökké alakulnak. A nyíló virágok lénye a bőrnek is a megnyílás impulzusát közvetíti, hogy készen álljon az éjszakai folyamatok számára.
  • Almatermés-hidrolátum (Pyrus Malus Fruit Water) ? ÚJ! 
  • A ropogós, friss gyümölcsök nagy mennyiségű nedvességet és vitalitást tartalmaznak. Gazdagok tápanyagokban, melyek antioxidáns és bőrt védelmező hatásukról ismertek. A különleges Dr. Hauschka eljárás szerinti gyümölcs kivonat frissítően, vitalizálóan hat.
  • Varázsmogyoró kivonat (Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract) 
  • A varázsmogyoró szembeszáll az időjárás hatásaival, és késő ősszel-télen virágzik. A leveleiből és a kérgéből készült kivonatok gazdagok cseranyagokban és egyéb, a bőrt stabilizáló alkotórészekben. Feszesítik és finomítják a bőrképet.

 

Egyéb tudnivaló:

  • minősítés: két csillagos NATRUE és BDIH
  • vegán készítmény
1 650 Ft

Táplálja, hidratálja a bőrt antioxidáns hatású tengeri kivonatokkal. Lassítja az öregedés jeleit.

A Holt-tenger sója több, mint 20 féle ásványi sót tartalmaz, melyek közül sok csak itt található meg. Ez a különleges összetételű ásványi só, számtalan értékes bőrápoló tulajdonsággal rendelkezik, táplálja és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. A tápláló éjszakai krém a bioaktív tengeri kivonatoknak és a sóvirágnak Limonium baudinii (Sea Lavender) köszönheti öregedésgátló és antioxidáns tulajdonságait, melyek hozzájárulnak a bőr feszesebb és fiatalosabb megjelenéséhez.

SEA LAVENDER SC: A közönséges Limonium baudinii sáros, sós tavakban, sós mocsarakban nő, a tengerpartok mentén. Igen hasznos hatóanyag a bőr öregedését gátló arcápolásban. Fokozza a kollagén termelődését és véd az UVA sugarak okozta kollagén csökkenéstől. Védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.
Gyulladásgátló hatású, serkenti a mikrokeringést. Táplál és stimulálja a bőranyagcserét.

  • Hidratál
  • Táplálja a bőrt
  • Lassítja az öregedést
  • Stimulálja dermisz rostokat
  • Globális védelmet nyújt
  • Védi a rostokat az UVA sugaraktól
  • Intenzíven hidratál; anti-aging - sejtregeneráló

 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Holt-tengeri ásványi só, aloe vera lé, avokádó olaj, shea vaj, Barna alga kivonat, hínár kivonat, keserűnarancs levél olaj, narancshús kivonat, mandarinhéj olaj, fenyőtű olaj, kakukkfű virág olaj, vadmenta olaj, fodormenta olaj, E vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 935 Ft

Táplál, mélyen hidratál, az öregedés ellen hat.

Gazdagon tápláló krém szűz kókuszolajjal, papaya, füge, narancs és mangó bio esszenciális olajok és kivonatok és aloe vera lé keverékével együttesen hidratálják a bőrt. A kókuszolajban található, trigliceridek egész éjjel mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, fokozzák a feszességet és a bőr tónusosságát, védelmeznek a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz olaj, kókusz kivonat, aloe vera lé, avokádó olaj, papaya kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj olaj, C-vitamin, E vitamin

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 935 Ft

"Bioaktív áttörés az organikus bőrápolás területén-100%-ban természetes, 100%-ban hatékony."

Manuka méz komplex hatóanyagaival garantált a tápláló, bőrfiatalító és regeneráló hatás, ami ebben az egyedülállóan gazdag krémben hiánytalanul meg is található. Száraz , napégette, érzékeny, irritált és allergiás bőrre is javasolt. Az összetevők természetes eredete miatt a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Bár valamennyi méz rendelkezik antibakteriális hatással, ez a méz fajta kiemelkedően hatékony természetes antibakteriális szer. Azonosították az úgynevezett manuka faktort, ami egy aktív hatóanyag és csak a legjobb minőség_ manuka mézben található meg. Ennek gyógyító tulajdonsága olyan erős, hogy egyes vélemények szerint meghaladja a hagyományos modern medicinákét.

Hatékonyságának köszönhetően egyre több bőrápoló termékben is szerepel. Természetes antioxidáns hatása miatt védi a bőrt a napsugarak okozta károsodástól. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 995 Ft

Tapasztalja meg a természetesen gyönyörű bőr lavera érzését egyik napról a másikra.

Alvás közben bőrsejtjeink kiegyensúlyozottan dolgoznak, hogy helyrehozzák a sérüléseket és eltávolítsák az előző napi nyomokat.

A lavera Re-Energizing Sleeping Cream revitalizálja az arcszínt és támogatja a természetes sejtmegújulást az éjszaka folyamán. Selymes textúrája és gondosan válogatott hatóanyagai intenzíven hidratálják a bőrt, így friss, ragyogóan szép bőrrel ébredsz.

Innovatív formulánk a fáradt bőrért:

  • Revitalizálja és kisimítja az arcbőrt
  • Küzd a fáradtság jelei ellen
  • Reggelre felfrissíti a bőrt
  • Biológiailag lebomló formulák ásványi olajok vagy mesterséges illatanyagok, színezékek vagy tartósítószerek nélkül*
  • Szigorú független NATRUE natúrkozmetikai szabvány szerinti tanúsítás, bőrgyógyászatilag tesztelt

 Klímasemleges termékek**, a tégely 73%-ban újrahasznosított anyagból, az összecsukható dobozban lévő kartonanyag pedig 100%-ban újrahasznosított szálakból készült

  • PETA kritériumok szerinti tanúsítás
  • Exkluzív természetes formulák, amelyeket a lavera kutatócsoportja fejlesztett ki a legjobb természetes összetevők felhasználásával

* az EU kozmetikai rendeletének megfelelően
** ClimatePartner.com/12310-1610-1001

6 500 Ft

A száraz, érzékeny arcbőr nappali (és szükség esetén éjszakai) ápolására szolgáló készítmény.

Hatékonyan védi a bőrt a szélsőséges időjárástól és az agresszív környezeti hatásoktól. 
Nyugtat, harmonizál, hidratál, megelőzi a korai ráncképződést.

Magas avokádó olaj és E-vitamin tartalma kisimítja a bőrt és bársonyos érzést kölcsönöz neki.

Alternatív felhasználás: Ezt az arckrémet eredményesen alkalmazzák hajvégápolásra pakolásként, sprőd és száraz haj esetén.

10 140 Ft

Ez a krém különösen alkalmas az érzékeny és allergiára hajlamos bőr megnyugtatására és ápolására.

Alternatív használat: A krém nagyon száraz, érzékeny bőr esetében a testkrémként is alkalmazható. Kiváló krémalapot nyújt, ha készítményeinket magunk szeretnénk megkomponálni.

8 915 Ft

Ez a készítmény bodzavirágvizet tartalmaz, amely erősíti a bőr ellenállóerejét és harmonizálja a bőr immunrendszerét.

A rózsavíz és a bodzavirágvíz megnyugtatják és kiegyensúlyozzák a bőrműködést.

Alternatív használat: Hajvízként viszkető fejbőr esetén, de az egész testre is ugyanezen problémánál.

 

5 980 Ft

Javítja a bőr rugalmasságát, aktivizálja a természetes regenerációs folyamatot.

Bio Snow Cladonia-virágvíz segíti a bőr megújulását, megemeli és óvja a finom ráncok kialakulásától.

Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 970 Ft

Könnyen felvihető krém-fluid mattítja a bőrt és hibátlan arcszínt ad.

Bio Sophora Khakassia-virágvíz segít a lipidegyensúly szabályozásában és minimalizálja a pórusokat. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 970 Ft

Nyugtat, hidratál és intenzíven táplál, eltünteti a fáradtság jeleit és aktivizálja a bőr helyreállító folyamatát.

Bio Rhodiola Rosea-virágvíz nyugtat és védi a bőrt a környezeti hatásoktól.
Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 970 Ft
Nézet:
Sorrend: