Masszázsolaj

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Gyengéd ápolást nyújt a baba bőrének.

Bio csipkebogyóolaj hidratál és segít helyreállítani a baba érzékeny bőrét, míg bio estikankalin-olaj táplál és nyugtat.

A virágvíz egy lepárlással készült, növényekből származó koncentrált vitamin- és mikroelemkoktél. Az ebből készült babaápolási termékek gyengéden tisztítják és ápolják a baba bőrét, miközben puhává és bársonyossá teszik.

Ecocert által minősített, vegán termék.

2 930 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 635 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Aromax masszázsolaj érzéki 250 ml

Természetes eredetű édesnarancs, ilang-ilang és petitgrain illóolajat, kíméletes eljárással kinyert Bourbon-vanília kivonatot, valamint napraforgó- és földimogyoróolajat és természetes antioxidánst tartalmazó testápoló masszázsolaj.

Mindennapi bőrápolásra is ajánlott, harmonikus, lágy és édeskés virágillata tartósan megmarad a bőrön.

Értékes bőrápoló komponensei puhítják, védik és illatosítják a bőrt.

Szintetikus illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

Fürdés után masszírozza be a bőrbe az olajat.

3 485 Ft

Aromax masszázsolaj relaxa 250 ml

Ellazulást elősegítő hatású, természetes eredetű mandarin és levendula illóolajat tartalmazó testápoló masszázsolaj.

Kellemes illat mindazoknak, akik lazításra, kikapcsolódásra vágynak. A termékben lévő napraforgó- és földimogyoróolaj bőrápoló komponensei puhító, kondicionáló tulajdonságúak. Kiváló alapolaj relaxáló masszázshoz.

Szintetikus illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

Fürdés után masszírozza be a bőrbe az olajat.

3 485 Ft

100% tisztaságú argán olaj Q10-zel, könnyen adagolható cseppentős kiszerelésben. Az argán olaj használatát az arc és szem körüli érzékeny bőr ráncainak simítására, az egész test ápolására, a haj fényének megőrzésére javasoljuk. Nem tartalmaz illat-és festékanyagot, sem állati zsiradékot, szervkivonatot.

3 415 Ft

Alap krém, amely lehetőséget kínál, hogy vendége számára egyénre szabottan a legkedvezőbb masszázskrémet Ön állítsa össze.

A masszázskrém bármilyen természetes illóolajjal, bőrtápláló ampullával, stb. keverhető, de önmagában is kiválóan alkalmas masszázsra.

Rövid és hosszabb ideig tartó masszázs során a masszázsfogások tökéletesen kivitelezhetők. Hypoallergén.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

3 575 Ft

A narancsbőr és stria kezelésére, megjelenési valószínűségének csökkentésére rendkívül hatásos a cellulitmasszázs.

Hatékonyságát a gondosan válogatott természetes menta-, rozmaring-, boróka-, fahéj-, eukaliptusz- és citromolaj kombinációja fokozza. Érzékeny bőrűek részére is bátran használható. Megszünteti a bőr dehidratáltságát és biztosítja selymességét, puhaságát.

Az optimálisan felszívódó masszázsolaj használata praktikus, a kívánt mennyiség könnyen felvihető. Bőrbarát összetétele biztosítja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is sikerrel alkalmazható.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
  • A kezelés otthoni kiegészítésére javasolt a Dr.Kelen Fit Cellulit gél használata.

 

5 740 Ft

Kizárólag növényi aktív anyagokat tartalmazó készítmény. Sportmasszőrök és gyógymasszőrök munkájához különösen ajánlott.

Az eukaliptusz-, rozmaringolaj és mentol jótékony hatása nagyban segít derékfájás, hátfájás, reumás panaszok, izomhúzódás, izomláz esetén.

Az optimális felszívódású masszázsolaj segítségével a masszázsfogások optimálisan kivitelezhetőek. Bőrbarát összetétele garantálja, hogy minden bőrtípus esetén sikerrel alkalmazható és a masszőr kezét is kíméli.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
  • A kezelés otthoni kiegészítésére, fenntartására a Dr.Kelen Gyógyfüves vagy Kámforos sósborszesz gél használata javasolt.

 

4 845 Ft

A makadámia dióból sajtolt bőrápoló olaj természetes összetételében különösen értékes zsírsavak találhatóak: palmitoleinsavban gazdag, ezáltal hozzájárul a bőr korai elöregedésének megelőzéséhez.  Az állaga hasonlít a mandulaolajéra, de a makadámdió bőrápoló olaj felszívódó képessége erősebb, mélyen táplálja, regenerálja és hidratálja a bőröd anélkül, hogy elnehezítené azt, illetve zsíros érzetet keltene. 

?  minden típusú bőrre megfelel, de ha  vegyes és zsíros a Te bőröd, akkor ezt a bőrápoló olajat Neked ajánlja fel a természet   
?  érzékeny, kipirosodásra, rozáceára hajlamos bőr ápolására 
?  hegekre, striák, narancsbőr tüneteinek enyhítésére
?  szoláriumozás, napozás után a nap perzselte érzékeny bőr megnyugtatására ápolására
?  festett, törékeny haj, sérült hajvégek kezelésére
?  különösen jó körömágybőr ápolónak  

A makadámdió bőrápoló olaj egy igen kellemes, tápláló bőrápoló olaj, mely a sejtek szintjén fejti ki hatását a bőröd szerkezetének visszaállításában. A makadámdió bőrápoló olaj bőrsimító és regeneráló tulajdonságaival finommá, puhává teszi a bőröd legyen az száraz, érzékeny, irritált, kombinált, zsíros, vagy rosaceas kipirosodásra hajlamos bőr. 

Hajápolásra, ha a Makadámdió bőrápoló olajat választod az egyik legjobb dolog amit a hajaddal tehetsz! - kiváló hidratáló, a száraz vékony szárú, festett, törékeny hajjal egyszerűen csodát tesz! Rendszeres használatával elősegítheted a haj gyorsabb növekedését, ráadásul a szálak is vastagabbak lesznek.

Így használd a bőrödre

A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

1 790 Ft

Tulasi masszázsolaj szantál 250 ml

Alapolajként kukoricacsíra, oliva, és szőlőmagolajat tartalmaznak, amelyek kiváló minőségű bőrtápláló olajok magas E vitaminnal. A kívánt hatás eléréséhez különböző illóolajok kombinációit alkalmazzák.

Testápolóolajként is kiváló, akár mindennapos használatra is. Gyorsan felszívódik a bőrbe anélkül, hogy a ruhánkon foltot hagyna.

  • A termék természetes alapanyagok felhasználásával készült
  • Nem tartalmaz parabéneket
  • Állatkísérleteket nem végeznek a termék tesztelése során
  • Minden Tulasi készítmény kizárólag tiszta, reverz ozmózis szűrővel ellátott tisztított vizet tartalmaz
2 330 Ft

Kellemesen lágy masszázsolaj, amely remekül hidratálja a száraz bőrt, a benne található citromfűolajnak köszönhetően pedig kellemes érzetet idéz elő, üde illatot hagyva maga után. 


Hatóanyagok: 

Citromfű / Citromfűolaj

Miért ezt a bőrbarát kozmetikumot válaszd?

  • növényi olajjal
  • színezékmentes
  • paraffinmentes
  • parabénmentes
  • hidratál
2 945 Ft

Egy masszázsolaj, melynek segítségével még hatékonyabban tudsz megszabadulni a napközben felgyülemlett stresszhatásoktól.

Elbűvölő illatával ellazít, miközben a növényi hatóanyagok biológiailag aktívak maradnak a masszázs során a bőrbe juttatva, így célzottan tudják elvégezni feladatukat.


Hatóanyagok: 

Levendulavirág / Levendulaolaj

Miért ezt a bőrbarát kozmetikumot válaszd?

  • növényi olajjal
  • színezékmentes
  • paraffinmentes
  • parabénmentes
  • hidratál
7 730 Ft

Yamuna masszázsolaj narancs-Fahéj 1000ml

Salaktalanító hatású masszázsolaj, teljes testkezelésekhez. Javítja a keringést, átmelegíti a szöveteket, megnyitja a vér- és nyirokereket. Illata intenzíven gyümölcsös, kellemesen fűszeres. Használat közben jól csúszik, a masszázs végére felszívódik, nem hagy foltot a ruhán.

Bőrtípus: Normál bőrtípusra.

Kozmetikai felhasználás.

Kényeztető, bőrápoló masszázsoknál, relaxációs kezeléseknél és cellulit, fogyasztó programok kiegészítéseként egyaránt használható. Professzionális használatban gyenge kötőszövet, rossz keringésű bőr esetén rövid idő alatt kiváló eredmények érhetők el. Alakformáló kezeléseknél kombinálható koffeines krémmel történő masszázzsal. Különleges illata miatt méltán viseli a masszázsolajok királynője címet.

Otthoni használat:

Hetente 3 alkalommal kenjük be egész testünket e varázslatos illatú masszázsolajjal. Jó hangulatot, egész napon át tartó frissességet garantál. Alakformáló kezelések mellé kiegészítéseként használva gyorsabb és tartósabb eredményt érünk el.

7 730 Ft

Amikor két igazán tökéletes természeti csoda találkozik, arra mi magunk se találjuk a szavakat?

Legújabb, frangipáni-jázmin illatú masszázsolajunk leírhatatlan kényeztetést ad az érzékeknek, mialatt az olaj egy tökéletes masszázs keretében hidratálja és puhítja a bőrt. Az eszményi virágos illat egyenesen Balira, egy tengerparti függőágyba repíti a vendéget.

Illat jellege: Virágos

 

 

3 025 Ft

Valóságos energiabombaként robban a Gránátalmás növényi alapú masszázsolaj, amelynek friss és lágy aromája egyaránt kényezteti az érzékeket és a fáradt izmokat.

A mesterséges színezőanyag mentes olaj édes-savanykás, lédús gyümölcsöt idéző illata lágyan körbeölel és ellazít, miközben puhítja és gyengéden hidratálja a bőrt. Masszázs végére pedig finoman felpezsdít, energizál és egészen a gránátalma őshazájába, a mesés Perzsiába repít.


Illat jellege: Gyümölcsös

2 945 Ft

Trópusi kókuszos-csokoládés illatának köszönhetően, ahogy vendéged lehunyja szemeit, azonnal a Karib-szigeteken találja magát.

A könnyen és gyorsan beszívódó, paraffin és színezékmentes olaj hatására masszázs közben garantált a ?merülés? a frissítő kókusz és a selymesen finom csokoládé mámorítóan édes ?illatóceánban?; kezelés végére pedig a bőr bársonyos és rugalmas lesz.

 

3 025 Ft

Pihenés, relaxálás, testi-lelki újjászületés a varázslatos kelet misztikus illataival.

Masszázs közben a vendég teste felfrissül, elméje megtisztul, egyúttal a negatív gondolatok is úgy eltűnnek, mintha soha nem is lettek volna.

A kellemes illat ellazít és kikapcsol a hétköznapok taposómalmából. Férfiaknál és nőknél egyaránt tökéletes választás.




3 025 Ft

Egy masszázsolaj, ami egyszerre kényeztet és ápolja bőrödet!

Bőrtápláló tulajdonságú, könnyedén és gyorsan beszívódik. Szőlőmagolaj tartalmának köszönhetően segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, biztosítja a rugalmasságát és feszességét, regenerálja a kollagén szöveteket, megelőzi a korai öregedést.

3 025 Ft
 
Nézet:
Sorrend: