Fűszerkeverék széria

Nézet:
Sorrend:

Még a leginkább vonakodó saláta evő is a zöldek kedvelője lesz ha megkostólja ezt a keveréket! A csalán, a petrezselyem, a kakukkfű és medvehagyma felizgatja az ízbimbókat, míg a búzavirág és számos más virágszirom vizuálisan kiemeli a zöldeket.

Tedd szinessé a világod! A saláták mellett ez a keverék kiválóan megy mindenféle gombához, azok ízét kiemeli és fokozza.

1 840 Ft

Sonnentor Bio Olaszos fűszerkeverék 20g

Ha szereted a mediterrán ételeket, ez a keverék tökéletesen illeszkedik pizzákhoz, tésztákhoz és rizottókhoz.

Enyhén füstös aromák gyengéd póréhagymával, intenzív mediterrán gyógynövényekkel és fűszeres oregánóval egy mediterrán utazásra visz. 

1 840 Ft

Készülj fel az idei grill szezonra új grill fűszerkeverékeinkkel!

RUB ME TENDER - A füstölés és a grillezés a kedvenced? Dörzsöld ezt a keveréket a húsba , hogy még finomabbá és omlósabbá váljon tőle. Ez a borókabogyós fűszerkeverék csípőssé és ellenállhatatlanul pikánssá varázsol minden grillezett ételt. Kiváló pác készíthető belőle mézzel vagy szójaszósszal.

 

2 660 Ft

Készülj fel az idei grill szezonra új grill fűszerkeverékeinkkel!

STEAK THAT - A forró faszénen készített steak nagyon különleges fűszereket érdemel. Ez a rozmaringos és szárított paradicsomos keverék olyan egyszerű és pikáns, mint maga a hús. A grillezés előtt és után kenjük be a húst fűszeres olajos keverékkel, és párpercig hagyjuk pihentetni.

 

 

2 660 Ft
Nézet:
Sorrend: