Jelszó

Közeledik az évvége

AZ ÉV VÉGI ÜNNEPNAPOK KÖZELEDTÉVEL, ÉS A FUTÁRSZOLGÁLATOK TÚLTERHELTSÉGE MIATT KIZÁRÓLAG A 

2017.december 17. éjfélig
leadott megrendelések kiszállítását tudjuk biztosítani
2017. december 22-ig.

December 17-e után leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük, de nem tudjuk garantálni hogy az karácsonyig megérkezik Önhöz, azok karácsony után és az Új Évben érkeznek meg. Kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor leadja rendelését!

Hírlevél

Fizetési megoldás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Szűrés

Cikkszám
Ár
475 Ft - 1 815 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Gabona


Sorrend:

Nature Cookta Basic Quinoa 400 g

Ha köreteit már unalmasnak találja, akkor itt az idő egy kis változatosságot csempészni megszokott ételeibe!

A legtökéletesebb megoldás, ha konyhai összetevőként a dél-amerikai álgabonát használja.


A Quinoa a tudatosan étkezők konyhájának legfőbb, élelmi rostban gazdag alapanyaga. Negyed óra alatt könnyedén elkészíthető, pirítva a dióra emlékeztető ízű élelmiszer.

Tálalható salátákhoz, szószokhoz, szuper reggelire, pudingokhoz vagy levesbetétként is. 

 
1 305 Ft
Nature Cookta Basic Útifű Maghéj 150 g

A paleós kenyereknél, péksüteményeknél előfordulhat, hogy a tésztájuk vizes lesz. Az útifű maghéj az a konyhai ‘csodaszer’, amely használatával ez a probléma megszüntethető.


A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Az állati eredetű zselatin helyett kiváló megoldás nagyfokú zselésítő, vízmegkötő képessége miatt. Előnye, hogy nem szükséges meleg folyadékba tenni vagy esetleg összeforralni vele, hideg folyadékkal könnyen elkeverhető.


Felhasználás: A Nature Cookta Útifű maghéj többféle felhasználási lehetőséget biztosít. Az útifű maghéjat keverhetjük müzlibe vagy reggelinkhez a kenyeret, zsemlét is elkészíthetjük felhasználásával. A vajat, pástétomot dúsíthatjuk vele vagy fűszeres olajhoz is keverhetjük. Főételeink közül főleg főzelékek, mártások elkészítéséhez javasoljuk, tökéletes alternatíva sűrítésre a fehér liszt helyett. Leveseinkbe rántás helyett, tésztaételek szószához keverve is megállja helyét.
Nyers ételek sűrítéséhez, gyümölcspürék állagának keményítéséhez is kiváló, de pudingot is készíthetünk adagolásával. A kókuszos gyümölcspuding legegyszerűbb módja ha az előre pépesített gyümölcsöt darált dióval, mandulával és egy kis almalében áztatott mazsolával összekeverjük. Majd a kókusztejszínhez almalevet és útifű maghéjat adunk. Az útifűmagok a vízben térfogatuk többszörösére duzzadnak.

 

 
950 Ft
Nature Cookta Basic Útifű Maghéj 300 g

A paleós kenyereknél, péksüteményeknél előfordulhat, hogy a tésztájuk vizes lesz. Az útifű maghéj az a konyhai ‘csodaszer’, amely használatával ez a probléma megszüntethető.


A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Az állati eredetű zselatin helyett kiváló megoldás nagyfokú zselésítő, vízmegkötő képessége miatt. Előnye, hogy nem szükséges meleg folyadékba tenni vagy esetleg összeforralni vele, hideg folyadékkal könnyen elkeverhető.


Felhasználás: A Nature Cookta Útifű maghéj többféle felhasználási lehetőséget biztosít. Az útifű maghéjat keverhetjük müzlibe vagy reggelinkhez a kenyeret, zsemlét is elkészíthetjük felhasználásával. A vajat, pástétomot dúsíthatjuk vele vagy fűszeres olajhoz is keverhetjük. Főételeink közül főleg főzelékek, mártások elkészítéséhez javasoljuk, tökéletes alternatíva sűrítésre a fehér liszt helyett. Leveseinkbe rántás helyett, tésztaételek szószához keverve is megállja helyét.
Nyers ételek sűrítéséhez, gyümölcspürék állagának keményítéséhez is kiváló, de pudingot is készíthetünk adagolásával. A kókuszos gyümölcspuding legegyszerűbb módja ha az előre pépesített gyümölcsöt darált dióval, mandulával és egy kis almalében áztatott mazsolával összekeverjük. Majd a kókusztejszínhez almalevet és útifű maghéjat adunk. Az útifűmagok a vízben térfogatuk többszörösére duzzadnak.

 

 
1 815 Ft
Nature Cookta Chia Mag 100 g

A chia magot használjuk olyan ételekhez, amelyeket a lenmag alapanyaggal is készítenénk.

A magok felszívják a vizet és finom gélt képeznek. Megnövelik az ételek tömegét, kiválóan sűríthetjük vele főzelékeinket, leveseinket.

Nagyon ízletes és rostban gazdag fogások készíthetőek a felhasználásával. Rágcsálnivalóként, darálva és az ételekre szórva is megállja a helyét. Semleges íze miatt nem csak az édes, hanem a sós ételekhez is fenomenális.

A különböző pépek, zselék, pudingok a chia maggal elegyítve lesznek tökéletes ízűek. A magok csíráztatásával még tartalmasabbá teheti a szendvicseit, salátáit is.

 
475 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés