Italpor

Nézet:
Sorrend:

Absorice protein fehércsokoládé karamell 500 g

Egy isteni finom, karamell öntettel nyakon öntött fehércsokoládé mousse-t képzelünk magunk elé, miközben kortyolgatjuk, vagy épp kanalazzuk a finom krémes fehérjét. Imádjuk a nem tolakodó édes ízét, és a karamelles mellékzöngét, amitől valahogy rögtön karácsonyi hangulatunk lesz.
A másik, amit eszünkbe juttat, az egy olvadozó fehércsokis-vaníliás fagylalt, ahogy a pohár alján csücsülő karamellöntettel elvegyül.

7 690 Ft

Absorice protein italpor banoffee 500 g

Banán és karamell találkozik egyetlen doboz fehérjében, pont, mint az Angol Banoffee pie édességben, de ez persze cukormentes, és fehérjedús! Kiváló napindító reggeli shake lehet belőle a Te konyhádban is!

A fehérje mellett rostot is tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a jól működő emésztéshez, és hozzájárul a teltségérzet, a jóllakottság kialakulásához. 

7 900 Ft

Absorice protein italpor sós karamellás 500 g

Karamellből sosem elég. A nagy népszerűségnek örvendő sós karamellás íz már fehérjében is elérhető! A só még intenzívebb karamellás ízt eredményez, a legcsodásabb ízpárosítások egyike.

A fehérje mellett rostot is tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a jól működő emésztéshez, és hozzájárul a teltségérzet, a jóllakottság kialakulásához.

8 695 Ft

Aby bio kendermag fehérjepor 250 g

Kifejezetten ajánlott sportolók és aktív életet élők étrndjéhez, mert a benne lévő fehérje segíti az izomtömeg megtartását és növekedését. Könnyen emészthető és gyorsan felszívódik.Fwhérjében gazdag Omega-3 és Omega-6 zsírsavat tartalmaz, élelmi rostban gazdag. Vegán étkezésben is kíválóan alkalmazható.

2 565 Ft

Ssökkentett szénhidráttartalmú forrócsoki porkeverék megújult receptúrával.


A cukor helyett eritritet,szukralózt és maltitot tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a kiegyensúlyozott és a változatos táplálkozásra.

 

1 840 Ft

Tejmentes, növényi tejhelyettesítő italhoz használható por.

A kókusz italporból víz hozzáadásával pillanatok alatt készíthetünk kókusz italt, ami alternatívát adhat a tehéntejre, tejallergiások és vegánok számára is.

Kókusz ital készítése: Ízlés szerint, kb. 1-2 teáskanál kókusz italport keverjen el 2-3 dl meleg vízben.

 

2 800 Ft

Probiotikumokat tartalmazó instant keverék kásák, köretek készítéséhez. Ajánljuk reggelihez aszalt vagy nyers gyümölcsökkel, olajos magvakkal fogyasztva. A termék probiotikumokban, rostokban, vitaminokban gazdag, gluténmentes, nem tartalmaz tejet, tojást, vegan étrendet követők számára is fogyasztható.

Probiotikumok: 6 féle probiotikus törzset tartalmaz (Bacillus coagulans, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus) A probiotikum mennyisége 5 milliárd adagonként.

A speciálisan megtervezett probiotikus keverék biztosítja, hogy a baktériumok száma az eltarthatósági idő alatt ne csökkenjen ez alá.

430 Ft
Nézet:
Sorrend: