Teafaolajos Fogápolás és szájhigiénia

Nézet:
Sorrend:

A TeaTreeOil Anginal? Szájspray  torokfájásnál alkalmazott legnépszerűbb és leghatékonyabb gyógynövények kivonatát és Dr. Müller gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolaját tartalmazza.

Az Anginal? szájspray kellemes leheletet ad, biztosítja a szájhigéniát és védi a szájüreg nyálkahártyáját, valamint  véd a parodontózis ellen. Enyhíti  a torokfájást, csökkenti a gyulladást. Az ausztrál teafaolaj a leghatásosabb természetes antiszeptikum, amely rendkívül eredményes a parodontózist kiváltó mikroorganizmusok ellen.

Alkalmazás: helyezze az applikátort a zárókupakon lévö csonkra és nyomja rá. Az applikátort forgassa a megfelelö irányba a szájba, torokra, vagy a gyúlladt helyre és csukott szájjal többször nyomja meg a spray fejet. A használat után 20 percig ne egyen és ne igyon.

1 995 Ft

A teafaolajos torokfertőtlenítő Müller pasztilla gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolajat tartalmaz, amely megfázás, köhögés, torokfájás, ínyproblémák esetén alkalmas a szájüreg fertőtlenítésére.  A Müller antiszeptikus pasztilla szimpatikus leheletet kölcsönöz.

Adagolás: felnőttek és 12 év feletti gyermekek esetén 1 pasztillát a szájban feloldani naponta többször is.

1 995 Ft
Nézet:
Sorrend: