Kapszula étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:
-20%
Raktárkészlet:
1 db

Dr.Chen Zero Fat Kapszula 60 db

Testsúlycsökkentés természetesen

Guarana-, barnaalga-, indiai csalánkivonattal és kapszaicinnel

étrend-kiegészítő

A guarana elősegíti a zsíranyagcserét, ezáltal támogatja a testsúly-kontrollt.

A kapszaicin serkenti a szénhidrátok oxidációját, fokozza a kalóriaveszteséget, növeli az energiafelhasználást.

Az indiai csalán segít szabályozni a zsíranyagcserét és a testsúlyt.

A barnaalga támogatja az emésztést, valamint az immunrendszert.

3 735 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2023.12.04 - A készlet erejéig!

Ginseng: vitalitás és frissesség, az immunrendszer támogatása

Az élet gyökerének is nevezett ginsenget a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a vitalitás és a frissesség megőrzésére. A ginseng hatóanyagai támogatják az immunrendszert, hozzájárulnak a fizikai és szellemi frissességhez. A készítmény különösen nagy segítséget nyújt napjainkban a stressz és a kimerültség korában.

 

2 240 Ft

Alga ? a tengeri multivitamin értékes gamma-linolénsavval


Az ideális testsúly elérése és az egyoldalú táplálkozás kedvezőtlen hatásainak elkerülése érdekében minden fajta ételből naponta kellene fogyasztanunk. Különösen fontos kiegészítenünk étrendünket tengeri eredetű ételekkel, amelyek rendkívül sok hasznos elemet tartalmaznak. Ezek azonban a világ számos részén, így Magyarországon is csak közvetve hozzáférhetőek. Japán tudósok fejlesztették ki a ligetszépe és a tengeri alga keverékéből készült kapszulát. Az alga segítségével pótolható az egyoldalú táplálkozásból fakadó fehérje-, aminosav- és nyomelem-hiány. A ligetszépe olaj értékes gamma-linolénsav tartalma révén kedvező tápanyag. 

 

2 775 Ft

 

Az egészséges bőrért


A béta-karotin a növények természetes sárgás színanyaga, szervezetünkben A-vitamin képződik belőle, mely szerepet játszik a bőr megfelelő állapotának megőrzésében is. A béta-karotin az A-vitamin igen aktív elővitaminjaként ismert karotinoid. A cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A natúr E-vitamin természetes antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az E-vitamin d-?-tokoferol formában jól hasznosul az emberi szervezetben.

 

 

 

 

 

3 200 Ft

Az alsó húgyutak védelmére


A húgyúti szervek egészségének fenntartásához tőzegáfonya-kivonattal, bíbor kasvirággal, inulinnal és C-vitaminnal összeállított komplex készítmény.

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének megfelelő működéséhez, illetve az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez. A C-vitamin segíti a védekező rendszer megfelelő működését, és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

 

3 225 Ft

A készítmény fő hatóanyagai a diozmin és a heszperidin, a flavonoidok családjába tartozó antioxidánsok. A vadgesztenye kivonat támogatja a keringési rendszer megfelelő működését, segít fenntartani az egészséges vénás keringést. A C-vitamin hozzájárul a kollagén képződéshez, ezáltal az erek normál állapotának és működésének fenntartásához, és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

3 800 Ft

A normál vércukorszint és az egészséges immunrendszer érdekében

 

  • A fahéj, a gyömbér és a króm segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet.
  • A gyömbér - hasonlóan a fahéjhoz - támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer működését. A króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjében.

 

 

3 200 Ft

Szerves vasat, rezet, vitaminokat, natúr vastartalmú gombát és gyógynövényt tartalmazó készítmény a vérképzés számára szükséges hatóanyagokkal.

Szervezetünk egyik legfontosabb eleme a vérképzésben a vas. A természetes vasat az emberi szervezet könnyebben hasznosítja. A megfelelő vasbevitel szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításához. Bizonyos állapotok, a várandósság és szoptatás időszaka esetén a szervezet vasszükséglete megnövekedhet. A vas, a B12-vitamin és a folsav részt vesz a normál vörösvérsejt-képzésben, így a vérképzésben. A réz részt vesz a szervezet vasszállításában. A C-vitamin fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását. Számos természetes vasat tartalmazó gomba és gyógynövény, mint például a fafülgomba és a jujubagyümölcs használata régóta ismert a hagyományos orvoslásban a vérképzés támogatására.

 

 

2 050 Ft

L-ARGININT, VITAMINOKAT, ÁSVÁNYI ANYAGOKAT ÉS GYÓGYNÖVÉNY-KIVONATOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

A női termékenység támogatásához kifejlesztett komplex összetételű készítmény. A spárgakivonat támogatja a női reproduktív funkciókat, a Maca-kivonat a női szexuális funkciót. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a normál DNS-szintézishez. A vas, a folsav és a cink szerepet játszanak a sejtosztódásban. A C-vitamin és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A kiegészítő folsavbevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenessége kialakulásának kockázati tényezője (a jótékony hatás napi 400?g, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folsavbevitellel érhető el fogamzóképes korú nők esetén).

5 380 Ft

A flavonoidok növényi hatóanyagok. Sötét színű gyümölcsökben és gyógynövényekben (fekete, kék, piros) fordulnak elő a legnagyobb mennyiségben.

  • A rutin és az izoflavonoidok is jelentős tagjai a flavonoidok csoportjának. A rutin elősegíti a vérerek egészségének fenntarthatóságát.
  • A szója izoflavonoidok felépítése hasonlatos egyes női hormonok szerkezetéhez, hozzájárulhatnak a változó korban lévő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához.
  • A komló kivonat támogatja a megfelelő relaxációt és a pihentető, egészséges alvást. A C-vitamin fontos támogatója immunrendszerünknek, valamint antioxidáns hatású.
  • A csipkebogyó is nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz.

A készítmény hatóanyagai támogatják a hölgyek egészségének és jó közérzetének megőrzését minden korban.

 

3 355 Ft

Napjainkra hazánkban is egyre nő a különböző gomba kivonatok népszerűsége, melyek a keleti kultúrákban hosszú hagyománynak és elismertségnek örvendenek. Közülük ez egyik legsokoldalúbban használt a pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum). Kedvező hatóanyagainak (poliszacharidok) köszönhetően támogatja az immunrendszer egészségét.

Értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak a keringés egészségéhez, a koleszterin szint normál értéken tartásához, valamint a szervezet jó fizikai állapotának, természetes védekezésének fenntartásához. 

3 415 Ft

A fizikai és szellemi erőnlétért, tanulási és vizsgaidőszakra


Az Eleuthero ginseng gyökeret (Eleutherococcus senticosus) a kínai gyógyászat már évezredek óta alkalmazza, mint tonizáló és erősítő szert. Hatással van a vérkeringésre, amely összefüggésben áll az agyi teljesítménnyel és aktivitással. Segít megerősíteni a szervezetet, hozzájárul a fizikai jólléthez, fogyasztója energikusabbnak érzi magát. Hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét. Segíti a relaxációt, használható fáradtság, kimerültség, idegesség esetén.

2 025 Ft

Panax ginseng gyökér és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő kapszula

Az állóképesség fenntartásához

A Panax ginseng gyökér segít a kognitív funkciók előmozdításában, segít fenntartani az állóképességet. Támogatja a normál vérkeringést, és a perifériás keringést.

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 425 Ft

A szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért


A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült készítmény hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással. (Védjegy lajstromszám: 164 258)

 

2 670 Ft

Az érrendszer egészségéért rózsagyökérrel és zsályával

 

  • A gránátalma gazdag flavonoid tartalmának köszönheti élénk rubinvörös színét. Kivonata nagy koncentrációban és a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmazza az értékes polifenolokat.
  • A rózsagyökér tibeti gyógynövény, a magaslati helyeken élők rendszeresen fogyasztják, s vendégeiket is kínálják, ugyanis hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.
  • A vörösgyökerű zsálya hozzájárul az érrendszer egészségének fenntartásához, és támogatja a megfelelő vérnyomás kialakulását.

Egy kapszulában található gránátalma gyümölcs kivonat megfelel 5400 mg gránátalma őrleménynek.

 

3 265 Ft

Holisztikus szemlélettel a megfelelő emésztéshez

A Dr. Chen Gyomor Meridian kapszula articsóka, pirított kínai galagonya gyümölcs, pirított árpa mag, kamilla, édeskömény és szelénes élesztő holisztikus szemléletű kombinációjaként hozzájárul az emésztés egészségének fenntartásához, az emésztőrendszer komfortérzetének megőrzéséhez. Az articsóka segíti a bélrendszer megfelelő működését és a normál komfortérzet fenntartását, a kamillavirág hozzájárulhat a normális emésztés fenntartásához. A kínai galagonya gyümölcse az emésztés megfelelő működésében játszik támogató szerepet. Az édeskömény segíti a gasztrointesztinális jó közérzet fenntartását, az enyhe emésztési panaszok, mint a teltségérzet, a puffadás elkerülését. A szelén elősegíti az immunrendszer egészséges működését.

 

2 350 Ft

Immunrendszer, életenergia


A homoktövis (Hippophae tibetana) a tibeti hegyekből származó gyógynövény, melynek termését a tibeti gyógyítók már ezer éve használják. A homok aranyának is nevezik narancssárga színű borsónyi nagyságú bogyói miatt. Vitamintartalma mellett értékes flavonoidokat tartalmaz és fontos C-vitamin forrás, mely hatóanyagok fontos szerepet játszanak az immunrendszer és a keringési rendszer egészséges működésében.

  • A homoktövis gyümölcshús olaja értékes esszenciális zsírsavakban gazdag. A lenmagolaj telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Ezek a többszörösen telítetlen zsírsavak kedvezően hatnak a szív és az érrendszer egészségére.
  • Q10 koenzim fontos szerepet játszik a sejtszintű energiatermelésben. Rendszeres bevitele ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén.
  • Az E-vitamin fontos antioxidáns vitamin, segíti a szervezet védekezését a káros szabad gyökökkel szemben.

 

 



3 160 Ft

 

Természetes védekezés értékes gombákkal


A kínai hernyógombát (Cordyceps sinensis) Tibet csodálatos gombájaként ismerik Kínában, ahol a legdrágább és legkülönlegesebb ajándékok között tartják számon. A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához. A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) gazdag poliszacharid tartalma miatt támogatja az immunrendszer és a keringési rendszer egészségét. A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelő működését, valamint a szív és a keringési rendszer egészséges működését. A B1-vitamin részt vesz a sejtszintű anyagcsere-folyamatokban, szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez.
Javasolt mindazoknak, akik törekednek immunrendszerük karbantartására, valamint radikális kezelést követően kiegészítőként.

 

 

 

 

3 525 Ft

Az európai területeken leginkább ismert pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) az immunrendszer egészségét támogatja. Hozzájárul a keringés egészségéhez, a koleszterinszint normál értéken tartásához, valamint a szervezet természetes védekezésének fenntartásához. A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez. A kurkuma antioxidánsként támogatja az immunrendszert, hozzájárul a máj egészségének fenntartásához és a vérkeringés megfelelő működéséhez.

3 180 Ft

Kudzu és zsálya kivonattal, szója izoflavonoiddal

A változókori kellemetlenségek és a csontritkulás ellensúlyozására

A kudzu gyökér kivonat segít megbirkózni a változó korban jelentkező kellemetlen tünetekkel, mint pl hőhullám, izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység. A vörösgyökerű zsálya kivonat hozzájárul az egészséges érrendszer fenntartásához, elősegíti a megfelelő vérnyomás kialakulását.

A kalcium és a D-vitamin hozzájárul a csont ásványi anyag veszteségének csökkentéséhez különösen a változó kor után lévő nőknél, mivel az alacsony ásványianyag-sűrűség a csontritkulás miatt a csonttörés kockázati tényezője. *

A biotin támogatja az idegrendszer működését, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartását, a haj és a bőr egészséges állapotát. A cink hozzájárul a megfelelő szellemi működés fenntartásához, a csontozat normál állapotának megőrzéséhez, támogatja a haj, bőr, köröm egészséges állapotát. A B-vitaminok segítik az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, míg a cink és a C-vitamin védelmet nyújtanak az oxidatív stressz ellen. A krómnak szerepe van a megfelelő vércukorszint megőrzésében és részt vesz a makrotápanyagok, vagyis a zsírok, szénhidrátok, fehérjék anyagcseréjében. A szelén segíti az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működését. A C-vitamin támogatja a kollagén képződést, így a csontok, a fogak, a porcok megfelelő állapotának fenntartását. A folsav részt vesz a fáradtság és kifáradás csökkentésében, a vas segíti a vörös vértestek termelődését.

3 095 Ft
 
Nézet:
Sorrend: