Árpafű

Nézet:
Sorrend:

Lúgosítás egyszerűen

A zsenge zöld árpafű és búzafű hajtásokat speciális, kíméletes eljárással alacsony hőfokon szárítják és őrlik, ennek köszönhetően megőrzi aktív hatóanyagait. Zöld színét klorofill tartalmának köszönheti, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a hemoglobin, támogatja a sejtek oxigén ellátását.

Tartalmaz SOD (szuperoxid-dizmutáz) enzimet, melynek mennyisége a szervezetben a kor előrehaladtával csökken. E- és B6-vitamin tartalmának köszönhetően szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. pH értéke a lúgos tartományba esik, így segít optimalizálni a sav-bázis egyensúlyt. A C-vitamin fontos antioxidáns vitamin, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani. Támogatja az immunrendszer megfelelő működését, szükséges az idegrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, segíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.

 

3 025 Ft

4 "szuperzöld" immunerősítő: búzafű, árpafű, spirulina és chlorella por keveréke - kimagasló klorofill tartalommal, baobabbal ízesítve.

A klorofillban kiemelkedően gazdag zöld növényeket (búzafű, árpafű, spirulina, chlorella) összekevertük, hogy egyszerre élvezhesd a 4-féle ?superfood? jótékony hatásait. Ezek a zöld növények kiemelkedően magas klorofil és rosttartalmukkal segítik a bélműködést. A spirulina es a chlorella ezen kívül magas növényi fehérjetartalommal is rendelkezik, vagyis ideális vegetáriánusoknak. Tettünk hozzá még egy kis afrikai baobab port, hogy a keverék íze kellemesebb legyen. A baobabbal együt C-vitamin és kalcium is került ebbe a superfood-mixbe, mely összetevőkre az egészséges bőrnek is szüksége van. 

3 930 Ft

A Zöldvér green mix 18 zöld növényi keverék c-vitaminnal msm por hatásai lassítja az öregedési folyamatokat, lúgosító hatású, támogatja az immunrendszer normális működését, intenzív sportolás után segíti az izomtónusokat karban tartani, illetve növelni.

A terhes kismamáknak ajánlott, hogy az édesanya testében minden olyan anyag rendelkezésre álljon, ami egy egészséges gyerek megszüléséhez szükséges.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

6 395 Ft
Nézet:
Sorrend: