Hibiszkusz

Nézet:
Sorrend:

Apotheke puncs tea 80 g

Filteres gyümölcstea.

Összetevők: homoktövis, hibiszkusz virág, csipkebogyó,szederlevél, természetes aroma, gyömbér, fahéj, édesgyökér, narancshéj, cikória gyökér, szegfűszeg, kardamom.

1 880 Ft

Testsúlycsökkentő, méregtelenítő, immunerősítő teakeverék.

A Csala Varázs tea egyedülálló módon egyesíti a méregtelenítő, anyagcsere fokozó gyógynövények és az immunerősítő gyógynövények hatását. A Csala Varázs tea fogyasztásával elkerülheti a fogyókúrák gyakori kísérő jelenségeit a fáradékonyságot, rosszkedvet, levertséget.

Hatékonyan, jókedvűen és egészségesen szabadulhat meg a felesleges kilóktól!

A Csala Varázs tea hatását Ön is hamarosan saját magán tapasztalhatja. Rendszeres, napi fogyasztása esetén, akár 1-2 kiló testsúly csökkenés érhető el egy hét alatt.

Figyelem! A fogyási folyamat megindulása egyéntől függ van, aki már az első héten érzékeli a változást, van, aki később. A kitartás azonban meghozza a várt eredményt. Elégedett fogyasztók tapasztalata szerint, a havi kúra után akár 3-4 kilóval is kevesebb lehet.

A Csala Varázs tea hatása

  • Fokozza az emésztőrendszer kiürülését, garantált a rendszeres, jó állagú széklet.
  • Görcsoldó, puffadás gátló, csökkenti a belek gázosodását.
  • Enyhén vizelethajtó.
  • Immunstimuláló, növeli a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét.
  • A méregtelenítés hatására tisztul a bélrendszer, a bőr és a haj megszépül, bizonyos izületi betegségek tünetei javulnak, vagy elmúlnak, a fáradékonyság elillan.


Fontos! - mint minden méregtelenítő kúra alkalmával - a megfelelő mennyiségű (legalább napi 2-3 liter) folyadékpótlás! Az étrendbe iktatott zöldség -és gyümölcsfogyasztás fokozza a Csala Varázs tea hatékonyságát vitamintartalmuknál fogva erősítik a szervezet ellenálló képességét, rosttartalmuk elősegíti a salakanyagok eltávolítását, hozzájárulnak a lágy széklet kialakulásához.
 

Ajánlott kúraszerű adagolás: napi 1-2 csésze tea, amit étkezés(ek) előtt javasolt fogyasztani. A kúrát egy hónap után abba kell hagyni, majd egy hét kihagyást követően folytatható.

Fontos!

  • Ne fogyassza a teát, ha ismeretlen eredetű alhasi fájdalma, bélgyulladása vagy bélelzáródása van.
  • Terhesség és szoptatás alatt a teakészítmény alkalmazása nem javasolt!
1 750 Ft

Holisztikus szemlélettel összeállított gyógynövény keverék a máj egészségének támogatásához


A Shizandra ötízű gyümölcse az öt meridiánra hat, amelyből a savanyú íz a máj meridiánra ható. Az édesgyökér flavonoidjai és egyéb hatóanyagai támogatják az idegrendszer egészségét. A hibiszkusz C-vitaminban gazdag. A fahéj hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-cukor egyensúlyának fenntartásához és az egészséges vércukor szinthez. A meridiánokon keresztül számos szerv és testrész összeköttetésben van egymással, ezzel magyarázható, a máj és a stresszes vagy nyugodt lelkiállapot kapcsolata.

 

 

 

 

1 600 Ft
A máj védelmére szolgál és annak működését támogatja. Az összetevők többirányú, sokoldalú gyógyhatással rendelkeznek. Többek között antidiabetikus, tumorellenes, gyulladásgátló, antioxidáns hatást ismertet a szakirodalom.

Javasolt fogyasztási mennyiség: 3-4 csészével napközben.

1 010 Ft

Termék leirás: Forrázatából kellemes ízű, frissítő ital készíthető. C-vitamin tartalma miatt kedvezően hat a szervezet ellenálló képességére. Koffeinmentes.

Nettó tömeg: 30 g

Kiszerelés: 30 g/ tasak

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Alkalmazási javaslat:
A csészébe helyezett 1 evőkanál drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve állni hagyjuk, majd szűrjük.

720 Ft

A hibiszkusz tea ivásával jelentősen csökkenthet a vérnyomás, valamint az érrendszeri és a vese megbetegedésének kockázatát is csökkenti.

A hibiszkusz tea anthocyanin és más összetevői antioxidánsként is működnek, megtisztítják a szervezetet a szabadgyököktől, csökkentik a szív megbetegedésének és a rák kialakulásának kockázatát, valamint az öregedés hatásait.

450 Ft

Naturland Érfal Egészsége Teakaverék 20 filter

Ötféle gyógynövény gondosan összeállított keveréke. Szőlőmag, szőlőhéj, csipkebogyó, lucernafű kiegészítve hibiszkuszvirággal, amely hozzájárul a mikroerek megfelelő keringéséhez és a nehézláb érzés csökkentéséhez.

Gazdag hatóanyag-tartalom

Gyógynövények legértékesebb részeiből

5 féle gyógynövényből

A mikroerek egészségéért

1 845 Ft

A hibiszkusz tea ivásával jelentősen csökkenthet a vérnyomás, valamint az érrendszeri és a vese megbetegedésének kockázatát is csökkenti.

A hibiszkusz tea anthocyanin és más összetevői antioxidánsként is működnek, megtisztítják a szervezetet a szabadgyököktől, csökkentik a szív megbetegedésének és a rák kialakulásának kockázatát, valamint az öregedés hatásait.


2 645 Ft

Rohanó világunkban nap mint nap kihívásokkal kell szembenézzünk. Ahhoz, hogy megfeleljünk, testünket és lelkünket szinte egész nap csúcsformában kell tartani. Ebben segít a Yogi Tea legújabb változata, a pozitív energia, mely a 2013-as Biofach kiállításon díjat nyert. Kezdje a napot ezzel a teával vagy fogyassza, amikor lanyhul aktivitása.

1 535 Ft

Ayurvéda gyógynövény- és fűszerkeverék.

Az Ayurveda hagyománya szerint ez a teakeveréket ajánlott a stressz leküzdésére, az emésztés segítésére, valamint helytelen étkezési szokások esetén. Míg a kávé azonnali hiperaktivitást és ingerlékenységet eredményez, az Ayurveda az állóképesség növelésére , a természetes energia biztosítására törekszik.

Biotermék.

1 535 Ft
Nézet:
Sorrend: