Ránctalanítás, szemkörnyék ápolás

Nézet:
Sorrend:

Érett bőrre.

Csökkenti a finom ráncokat, gyengéd a szem környékén lévő érzékeny területeken, feszesíti a szem-és ajakkontúrt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert, színezéket. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra!

Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

9 300 Ft

Krémes állagú szemkörnyékápoló tej mindennapos használatra. Intenzíven hidratálja a szem körüli érzékeny területeket és minden bőrállapotra ajánlott. A száraz levegő vagy a számítógépen végzett munka kiszáríthatja az érzékeny szem körüli bőrt.

Ez a készítmény különösen jót tesz a fáradt, megerőltetett, igénybevett, száraz bőrnek. Könnyű textúrájának köszönhetően könnyen beszívódik, így kiválóan alkalmas smink alá is.


Különleges hatóanyagok

A szemkörnyékápoló fluid nagy mennyiségben tartalmaz avokádó-olajat, amely kisimítja a szárazság okozta ráncokat és nedvességmegkötő hatásának köszönhetően rendkívül jól hidratál, valamint gazdag A,D és E-vitaminokban is.

A készítmény tartalmaz kakaóvajat is, amely különösen bőrbarát és optimálisan védi az érzékeny bőrt a hidegtől és egyéb környezeti hatásoktól. Illóolajokat a termék nem tartalmaz, mivel ezek irritálhatják szemkörnyék érzékeny bőrét, így allergiára hajlamos személyek által is használható.



 

9 345 Ft

Mindannyiunk természetes igénye a fiatalos külső, a feszes, üde arcbőr. Mindannyian úgy érezzük magunkat kellemesen, ha az emberek visszamosolyognak ránk, szépnek látnak bennünket. Érettebb korban pedig ragyogó, üde, makulátlan arcbőrünk azt sugallhatja, hogy mi igenis lépést tartunk a korral, fiatalosnak, vidámnak, boldognak érezzük magunkat. Hiszen az ember valójában annyi idős, amennyinek érzi magát.

Hogyan segít a peptides ránctalanító krémpakolás narancsvirág peptidekkel?

Ez a forradalmian új krémpakolás abban segít nekünk, hogy plasztikai műtétek, durva beavatkozások nélkül is gyakorlatilag újjá varázsolhassuk a bőrünket, akár több évet, évtizedet is letagadhassunk.
A káprázatos frissességet nyújtó, brilliánsan hatékony készítmény a narancsvirág peptidek erejével járul hozzá ahhoz, hogy bőrünk feszesebb, simább, ragyogóbb lehessen, mint valaha. A meglévő ráncok kevésbé mélynek fognak látszani, az újak pedig kisebb valószínűséggel fognak előkerülni.
Így tehát a peptides ránctalanító krémpakolás segít az öregedés látható jeleinek csökkentésében, más szavakkal ránctalanító, öregedésgátló vagy anti-aging hatással bír.
A krémpakolás ezen felül intenzíven hidratál, regenerálja a bőrt, felfrissíti azt, javítja a bőrképet és csökkenti a száraz, vízhiányos bőr által okozott húzódó, kellemetlen érzést. Ha tehát azt szeretnénk, hogy fiatalosnak, aktívnak, élettel telinek lássanak bennünket, akkor ez a krémpakolás egy kedvező árú, egyszerűen beszerezhető, könnyedén alkalmazható lehetőség erre.
A peptides krémpakolás segítségével tehát az sem gond, ha nincs időnk vagy lehetőségünk sűrűn kozmetikushoz járni, hiszen ez a megoldás valóban a hétköznapi, két lábbal a földön járó, rohanó életmódot folytató hölgyek megmentője, legjobb barátja lesz.

9 675 Ft

Felveszi a harcot egy hosszú nap utáni fáradtság és stressz bőr látható jelei ellen. Friss és kipihent megjelenést biztosít az aktív szibériai gyógynövények csodálatos regeneráló hatásának köszönhetően.
Organikus Altai homoktövis hidrolátum: hozzájárul a bőr felületének egészségéhez, a rugalmasság és hidratáltság növelésével.
C Vitamin: segít a bőr természetes védekező rendszerének felállításában, és a helyreállító folyamatok felgyorsításában.
A Vitamin: Hozzájárul a fiatalos bőr fenntartásához, és sugárzóvá varázsolja a bőrt.
E Vitamin: egy hasznos antioxidáns, amely a bőrön felbukkanó korai öregedés jeleit minimalizálja, simává és hidratálttá teszi azt.

Koffein

Foszfolipidek

Kiszerelés: 30 ml

2 005 Ft

Naturissimo szemkontúr nutrimax szemkörnyékápoló 15 ml

  • Komplex bőrtáplálást biztosít bármely bőrtípusra.
  • Az olaj és zsíroldékony vitaminokban gazdag balzsam értékes bioaktív gyógynövények és ún. bőrfiatalító hatásukról évszázadok óta ismert olajokkal készül.
  • Támogatja a kisimultabb szemkörnyéki bőrállapotot.
  • Anti-ageing (öregedést gátló) és rejuvenáló (visszafiatalító) hatóanyagokkal tölti fel a szemkörnyéket.
  • A szemvidítófű is a kipihentebb szemkörnyék állapot kialakulását segíti.
  • Hatékony a szem körüli sötét karikák kezelésében.
5 860 Ft

Organic Shop Ragyogást adó gél szemmaszk bogyós jegesteával és antioxidánssal 60db

A málna- és mentakivonat segít csökkenteni a szem körüli sötét karikákat és élénkíti a fáradt bőrt. Az antioxidáns védi a káros környezeti hatásoktól. A puha, egészségesen ragyogó bőrért.

Használat

Helyezze a szem alatti területre, hagyja hatni 15 percig, majd dobja ki. Kerülje a szemmel való közvetlen érintkezést. Finoman dörzsölje bőrébe a maradékot. Minden-napi használatra alkalmas.

Minősítések

  • Vegán termék
3 630 Ft

A Schüssler Age Protection éjszakai natúr krém egy olyan ránctalanító hatású arckrém, amely kis molekulájú hyaluronsavat és különleges növényi őssejtet tartalmaz, így nagymértékben elősegíti a bőr regenerálódását az éjszaka során.

Ásványi sóval és növényi őssejttel gazdagított éjszakai ránctalanító natúr krém.

Az éjszakai arckrémben található Dr. Schüssler-féle Nr.1-es Calcium fluoratum ásványi só serkenti a bőr kollagéntermelését, ezzel csökkentve a ráncosodás jeleit. A Nr.8-as Natrium chloratum Schüssler só a szervezet vízháztartásáért felel és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek szöveti szinten. Az intenzív ránctalanító hatású arckrém további hasznos ásványi só össztevője a Nr. 5. Kalium phosphoricum is, mely az agy természetes energiaforrásaként ismert Schüssler-féle só: hiánytünete a fakó arcszín, így arcbőröd újra megtelhet vitalitással. Organikus shea vajat és argánolajat tartalmaz, melyek együttesen csodásan hidratálják és táplálják a bőrt az éjszaka során!

Egy további különleges hatóanyagot - Syn-Coll?-t - tartalmaz, amely egy szabadalmaztatott tripeptid, ami segíti a bőröregedési folyamat lassulását. A szervezet saját mechanizmusát utánozva serkenti a kollagéntermelést. Már egy hónapos használat után látványos eredmény érhető el a ráncok és a vonások csökkentése terén. A Syn?-Coll továbbá segít megemelni és formázni a bőr megjelenését, valamint finomítja a pórusokat a simább, fiatalosabb bőrért.

A körömvirágból és máriatövisből készült növényi őssejt kombináció szintén hatékonyan segít a szép, feszes, hidratált és egészséges bőr kialakításában.

Illata finom, elegáns és hipoallergén!

Extra Tipp: Használd éjszakára akár dekoltázsod ápolására! Jól masszírozd be lefekvés előtt a bőrödbe és hagyd, hogy kifejtse reggelig hatását.

9 110 Ft

Élvezd az organikus hatóanyagok, az őssejt és a Schüssler-féle ásványi sók jótékony hatásait minden nap, hiszen a bőröd a legjobbat érdemli!

Ez a Schüssler Age Protection szemránckrém speciálisan a szemkörnyék területre kifejlesztett natúr krém.

Különleges ásványi sókkal segít megszüntetni a reggeli szem körüli puffadást és a szemkörnyéki szarkalábakat. Könnyű állaga miatt gyorsan beszívódik és friss érzést hagy a bőrön. Mivel a szemkörnyék vékony bőre gyorsabban kiszárad, könnyebben megnyúlik, a szárazság okozta ráncok jobban láthatóvá válnak. Ez a terület kevesebb kollagént és elasztikus rostot tartalmaz, ami megőrizhetné a feszességet és a rugalmasságot.

A speciálisan szemkörnyéki területre kifejlesztett prémium krém Nr.10-es (Natrium sulfuricum) ásványi sót tartalmaz, ami természetes vízhajtóként segít a szem körüli puffadás és a reggeli szem alatti táskák megszüntetésében. A Nr.11-es (Silicea) ásványi sót a ?szépség sójaként? is szokták aposztrofálni, mert a bőr természetes kollagéntermelését serkenti és szöveti szinten hidratálja és feszesíti a bőrt.

Egy további különleges feszesítő hatóanyagot is tartalmaz, ami az EPS Seafill?. Ez egy tengeri alga kivonat, mely klinikailag igazoltan stimulálja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal gyorsan és látványosan csökkenti a ráncok mélységét.


Elegáns, hipoallergén illattal!


Tipp:
Használd nyugodtan a szád környékén lévő pici mimikai ráncok halványítására is!

7 025 Ft

Ziaja arcmaszk regeneráló 7ml

Pótolja a szükséges táp­anya­gokat. Gyorsítja a bőr regenerálódását. Haté­ko­nyan kisimítja a finomabb ráncokat.

A barna agyag agyagásványokból származó természetes alapanyag. Mikrotápanyagok forrása: főként szilícium (kb. 50%), vas (kb. 6%), kálcium (kb. 4%), kálium (3%) és magnézium (2%).

A Repce olaj fitoszterolokban, tokoferolokban és zsírsavakban gazdag, tökéletesen táplálja és lágyítja az epidermiszt.

Az ECO-tanúsított Kókusz gliceridek Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag esszenciális zsírsavak forrása, melyek a bőr megfelelő működéséhez szükségesek.

Az Édes mandula fehérjék egyszerű aminosavakból készült fehérjék, melyek simítják az epidermiszt, látható emelő hatást fejtenek ki. Megakadályozzák a bőr lazulását, erősítik a szerkezetét, gyorsítják a regenerációs folyamatokat.
Az E-vitamin semlegesíti a káros szabad gyököket, amelyek felgyorsíthatják a bőr öregedési folyamatát.

Pálma olaj mentes, vegán termék.

Használata: Vigye fel vastag rétegben megtisztított arcára és nyakára. Kerülje a szemkörnyéket és az ajkat. 10-15 perc elteltével a maradékot mossa le langyos vízzel. Használja heti 2-3 alkalommal.

460 Ft

Ziaja Argan Oil, 50 ml,

Arcápoló krémek nőknek

A minőségi Ziaja Argan Oil arckrém minden nap pontosan megadja arcának a megérdemelt ápolást

Intenzíven hidratál, mérsékli a ráncokat és megelőzi azok kialakulását, nyugtatja az irritált és kipirosodott arcbőrt

Használata: Vigye fel a megtisztított arcbőrre és körkörös mozdulatokkal masszírozza be

1 965 Ft
Nézet:
Sorrend: