Jelszó

Hírlevél

Fizetési megoldás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Szűrés

Cikkszám
Ár
1 025 Ft - 1 960 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Nyírfacukor


Sorrend:

Nyírfacukor 250 g

A nyírfacukor 5 szénatomos cukor (xylitol), amely rendkívül kedvező élettani tulajdonságokkal bír.
Ízre megjelenésre teljesen megeggyezik a hagyományos cukorral.

A nyírfacukor felhasználása

  • A nyírfacukrot pontosan ugyanúgy kell használni, mint a finomított kristálycukrot. Édesítő ereje a hagyományos cukoréhoz képest 1:1. Mellék­ és utóíze nincs. 
  • A nyírfacukrot ajánljuk hideg-meleg ételek, italok készítésénél, receptjeink bármi fajta megváltoztatása nélkül. 
  • Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszertek, fagylaltok, likőrök édesítésére. 
  • Jegyezzük azonban meg, hogy antibakteriális hatásánál fogva nem nyújt táptalajt a gombaféléknek, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, mint például kelt tészták készítésére.
  • Javasolt a 4-5 hetes hozzászoktatási időszak, mialatt a hagyományos cukorról fokozatosan térünk át a nyírfacukorra. Az emésztést gyorsító hatása miatt nagy adagban fogyasztva hasmenést okozhat. A hashajtó hatás küszöbértéke felnőtteknél 150 g, gyermekek esetében 40 g. 
  • A nyírfacukor korlátlan mennyiségben is biztonságosan fogyasztható, káros mellékhatása nincs. A nyírfacukor, csakúgy mint a csokoládé, kutyák és más háziállatok számára nem adható.


Az egészséges és tudatos táplálkozás részeként a cukor helyettesítésére, elhagyására egyszerű, jó ízű, természetes és biztonságos megoldást nyújt.

 
1 025 Ft
Nyírfacukor 500 g

A nyírfacukor 5 szénatomos cukor (xylitol), amely rendkívül kedvező élettani tulajdonságokkal bír.
Ízre megjelenésre teljesen megeggyezik a hagyományos cukorral.

A nyírfacukor felhasználása

  • A nyírfacukrot pontosan ugyanúgy kell használni, mint a finomított kristálycukrot. Édesítő ereje a hagyományos cukoréhoz képest 1:1. Mellék­ és utóíze nincs. 
  • A nyírfacukrot ajánljuk hideg-meleg ételek, italok készítésénél, receptjeink bármi fajta megváltoztatása nélkül. 
  • Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszertek, fagylaltok, likőrök édesítésére. 
  • Jegyezzük azonban meg, hogy antibakteriális hatásánál fogva nem nyújt táptalajt a gombaféléknek, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, mint például kelt tészták készítésére.
  • Javasolt a 4-5 hetes hozzászoktatási időszak, mialatt a hagyományos cukorról fokozatosan térünk át a nyírfacukorra. Az emésztést gyorsító hatása miatt nagy adagban fogyasztva hasmenést okozhat. A hashajtó hatás küszöbértéke felnőtteknél 150 g, gyermekek esetében 40 g. 
  • A nyírfacukor korlátlan mennyiségben is biztonságosan fogyasztható, káros mellékhatása nincs. A nyírfacukor, csakúgy mint a csokoládé, kutyák és más háziállatok számára nem adható.


Az egészséges és tudatos táplálkozás részeként a cukor helyettesítésére, elhagyására egyszerű, jó ízű, természetes és biztonságos megoldást nyújt.

 

 
1 960 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés