Gyapjú-, selymes és finom mosószer

Nézet:
Sorrend:

Növényi olajokból és zsírokból előállított mosóaktív anyagokkal készült folyékony mosószer, amely biológiailag lebomlik az OECD módszer szerint.

Természetes tisztaság, tökéletes védelem.

Tökéletesen...

  • alkalmas a lélegző, mikroszálas, membrán és kevert szövetek valamint fürdőruhák tisztítására.
  • védi a membránfunkciót.
  • megszabadítja a textíliát az izzadságszagtól.
  • 16 mosásraelegendő
4 495 Ft

Az összes mosási hőfokhoz alkalmas. (30-90 fokig) Kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas, gyapjú és selyem mosásához.

Gyapjú, selyem és természetes szálak igényes ápolására kifejlesztett temék. Az újratermelődő nyersanyagokból nyert mosóaktív összetevőkből álló igen gazdaságos öko-koncentrátum a búzaproteinek és növényi zsírsavgliceridek hozzáadása révén visszazsírozó és kézkímélő hatású.

- Biológiai termelésből származik.
- Bőrbarát, lebomlik, az illatát az illóolajok és természetes növények adják.
- Allergiásoknak is alkalmas. Környezetbarát megoldás a mosáshoz. Enzimek és szintetikus konzerválószerek nélküli termék.

Kézimosás: Körülbelül 5 liter kézmeleg vízhez adjon 1 teáskanál (5 ml) AlmaWin gyapjú mosószer koncentrátumot. Mossunk gyorsan, majd öblítés és kész.
Gépimosás: 1/2 adag (15 ml) elegendő a 1,5-2 kg gyapjú vagy finom mosáshoz 30 °C-on

3 395 Ft

A japán, növényi alapú lágy és biztonságos L-Aminosav tenzidet tartalmazó mosószer kifejezetten a babaruhák hatékony és biztonságos mosására készült.

Érzékeny bőrű gyermekek számára, kézi és gépi mosáshoz is alkalmas.

Megtartja a textilszálak szerkezetét, színét és puhaságát. Biológiailag teljesen lebomló formula.

A bio kamillakivo-nat puhító és frissítő hatást biztosít, gyengéden ápolja a ruhákat. A mosódió a természet ajándéka.

Természetes mosóalap, amely segít megvédeni a textíliákat, és használata során puhává varázsolja azokat. 16 átlagos adaghoz elegendő.

3 045 Ft

Kézi és gépi mosáshoz 30-40°C-ig

Az értékes olivaolaj a vissza zsírozó szappan legjobb alapanyaga. Kitűnően tisztítja és ápolja az érzékeny gyapjú- és selyemruházhatott.

Az összetevők eredete és tulajdonságai:
Oliva szappan: Az oliva a hazájából, több száz éves mediterrán olivafa ligetekből ökológiai gazdálkodásból származik Olaszországból, Spanyolországból és Görögországból. A bio minősítésű olivaolajat mechanikus úton préseléssel és centrifugálással állítják elő, majd kálium-hidroxiddal szappanosítják el. Az így kapott szappan a legjobb a gyapjú és a selyem meggyengült hidrolipid rétegének a helyre állításában. Az olivaolaj kiegyensúlyozó hatását bizonyítja az emberi szív-és érrendszerre gyakorolt pozitív hatás is, valamint az olajfák 7 éves ciklusban történő növekedési periódusai az emberhez való közelség újabb bizonyítékai.

Repceolaj / napraforgóolaj szappan: A növényi olajok kálium-hidroxiddal történő elszappanosítása során nyert szappan növeli a mosás hatékonyságát. A len és a napraforgó mellett a repceolaj is közép Európa mérsékelt éghajlatán terem, valamint minősített ökológiai gazdálkodásból származik.

Etanol: Keményítőt tartalmazó növények pl. kukorica vagy krumpli fermentálásából származik. Az etanol folyékonnyá teszi, és egyben segíti a zsíroldási tulajdonságait a mosószernek.

Cukor felületaktív anyagok: A cukor felületaktív anyagokat cukor, keményítő és kókuszolaj nyersanyagból állítják elő. Olyan arányban van jelen a cukor felületaktív anyag a szappanhoz képest a mosószerben, hogy ha a kemény víz esetén kalcium szappan alakulna ki, akkor azt finoman eloszlassa, és így az ne rakódhasson le a ruhára.

Különleges tulajdonságok: A termék a szappan előállításához magas-fokú préselésből származó olivaolajat tartalmaz. Kitűnő tisztító tulajdonságai mellett a gyapjú és selyem anyagok meggyengült hidrolipid rétegét is helyreállítják. A cukor felületaktív anyagok hozzájárulnak a szappan alapú mosószereknél, kemény víz esetén a kiváló mosási tulajdonság megtartásához. Az olivaolaj, repceolaj, napraforgóolaj és levendula illóolajak mind 100%-ban minősített ökológiai gazdálkodásból származnak. 

Biológiai lebonthatóság: A szappan növényi olajokból készül, így azzal a különleges tulajdonsággal bír, hogy a használatakor a vízben mindig jelen lévő vízkővel só képző folyamatba lép és kalcium szappan keletkezik. Ez az elsődleges lebomlás melynek során a felületaktív hatás semlegesítődik, a folyamat pár óra alatt lezajlik. A másodlagos 100 %-os biológiai lebomlás ezután mikroorganizmusok által történik, amikor a kalcium szappant vízzé és széndioxiddá alakítják.

A növényi etanol pedig néhány óra alatt visszailleszkedik a természet körforgásába.

A cukor felületaktív anyag és a kókuszzsíralkohol-szulfát olyan gyártási folyamatban készül keményítőből, cukorból és olajból, melyben teljes mértékben megmarad a természetes szerkezete, ezért a mikroorganizmusok ezeket a felületaktív anyagokat könnyen és gyorsan le tudják bontani. A szappant és a cukor felületaktív anyagot OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák.
A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

Minősítések:

  • Vegan 
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
3 600 Ft

Szenzitív termékeinket allergiások számára különösen ajánljuk

Az értékes olivaolaj a lágy és vissza-zsírosító szappan legjobb alapanyaga. Kitűnően tisztítja és ápolja az érzékeny gyapjú- és selyemruházhatott.

Az összetevők eredete és tulajdonságai: 
Oliva szappan: Az oliva több száz éves mediterrán olivafa-ligetekről származik Olaszország, Spanyolország és Görögország tájairól. A biogazdálkodásból származó olivából mechanikus metódusokkal - például centrifugálás vagy préselés - állítanak elő olivaolajat, ami kémiai reakcióba lép a kálium hidroxiddal. Ebben az elszappanosítási folyamatban keletkezik a termék legfőbb összetevője, a szappan. Az oliva olaj a legelőnyösebb kiinduló nyersanyag a szappan előállításhoz és a hiányos hidrolipid felület helyreállításához egyaránt. Az oliva különleges tulajdonságai között kiemelhető a kiegyensúlyozott zsírsav kompozíciója ami gyógyhatással bír a szív és érrendszerre és figyelemreméltó az olivafa 7 éves növekedési ciklusa is, bizonyítván különleges emberközeliségét.

Repceolaj / napraforgóolaj szappan: A növényi olajokból, kálium-hidroxiddal történő elszappanosítással nyert szappan növeli a mosás intenzivitását. A len és a napraforgó mellett a repceolaj még olyan növény, ami a Közép-Európai mérsékelt éghajlaton megterem és minősített biogazdálkodásból származik.

Etanol: Keményítőt tartalmazó növények, például kukorica vagy krumpli fermentálásából származik. Az etanol folyékonnyá teszi, és egyben segíti a mosószer zsíroldási tulajdonságait.

Cukor felületaktív anyagok: Cukor felületaktív anyagok előállításához felhasznált nyersanyag a cukor, a keményítő és a kókuszolaj. A mosószerben a cukor felületaktív anyag olyan arányban van a szappanhoz képest, hogy kemény víz esetén kalcium szappan alakul ki, azt finoman eloszlatja, így nem rakódik le a ruhán.

Különleges tulajdonságok: A szappan előállításához szükséges olivaolajt nagynyomású préseléssel állítják elő. A kitűnő tisztító tulajdonsága mellett, a gyapjú és selyem anyagoknak visszaállítja a hiányos védő hidrolipid felületét. Az olivaolaj, repceolaj, napraforgóolaj és levendula esszenciális olaj mind 100%-ban minősített biogazdálkodásból származnak.

Nem tartalmaz:

  • Illatanyagokat
  • Tartósítószereket
  • Színező- és töltőanyagokat
  • Kőolajszármazékot
  • Enzimeket, GMO anyagokat


Összetételére jellemző:

  • Csak növényi felületaktív anyagot tartalmaz
  • Teljes mértékig biológiailag lebomló
  • Az összes összetevőt feltüntetjük, tekintet nélkül a mennyiségre


Minősítések:

  • Vegan 
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
3 300 Ft

Az erősen igénybevett gyapjúruházat visszazsírozására.

Különösen fontos a gyapjú pelenkanadrágokhoz a SONETT-GYAPJÚÁPOLÓ rendszeres használata, mivel így a gyapjú visszanyeri a funkciójának ellátásához szükséges zsírtartalmát.

Az összetevők eredete és tulajdonságai: A felhasznált gyapjúviasz frissen nyírt juh gyapjából készül, amelyből egy különleges tisztítási eljárás során az esetlegesen benne maradt növényvédő- és gyomirtó szermaradványokat eltávolítják. Ahhoz hogy a Gyapjúápoló finoman feloldódjon a vízben és tapadni tudjon a gyapjúszövethez, a gyapjúviaszt emulgeálják olivaolaj szappan és cukor felületaktív anyagok segítségével. A cukor felületaktív anyag cukor, kókuszolaj és pálmaolaj felhasználásával készült.

Az olivaolaj szappant az olivaolaj lúgos elszappanosítása során nyerik. Az így kapott szappan a legjobb a gyapjú és a selyem meggyengült hidrolipid rétegének a helyre állításában. Az olivaolaj kiegyensúlyozó hatását bizonyítja az emberi szív-és érrendszerre gyakorolt pozitív hatás is, valamint az olajfák 7 éves ciklusban történő növekedési periódusai az emberhez való közelség újabb bizonyítékai.

Különleges terméktulajdonságok: A felhasznált gyapjúviasz gyógyszerkönyvi minőségű. A termék - köszönhetően a olivaolaj szappan és cukor felületaktív anyag tartalmának - kemény víz esetén is hatásos. 

Az oliva olaj és a illóolajok teljes egészében ökológiai ellenőrzött gazdálkodásból származnak.

Biológiai lebonthatóság: A nyers gyapjúviasz és celi-alkohol finomra emulgeált állapotban a mikroorganizmusok számára könnyen lebontható.

A szappan növényi olajokból készül, így azzal a különleges tulajdonsággal bír, hogy a használatakor a vízben mindig jelen lévő vízkővel só képző folyamatba lép és kalcium szappan keletkezik. Ez az elsődleges lebomlás melynek során a felületaktív hatás semlegesítődik, a folyamat pár óra alatt lezajlik. A másodlagos 100 %-os biológiai lebomlás ezután mikroorganizmusok által történik, amikor a kalcium szappant vízzé és széndioxiddá alakítják.

A növényi etanol pedig néhány óra alatt visszailleszkedik a természet körforgásába.

A cukor felületaktív anyag olyan gyártási folyamatban készül keményítőből, cukorból és olajból, melyben teljes mértékben megmarad a természetes szerkezete, ezért a mikroorganizmusok ezeket a felületaktív anyagokat könnyen és gyorsan le tudják bontani. A szappant, a cukor felületaktív anyagot és a cetil-alkoholt az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák.
A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.


Minősítések:

  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie

 

3 400 Ft
Nézet:
Sorrend: