Lutein

Nézet:
Sorrend:
  • a szem egészségének megőrzéséért,
  • a normál látás fenntartásáért,
  • rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl.: éjszakai autóvezetés)
  • gyakori képernyő használat mellett (pl. számítógépes munkavégzés, televízió).


Komplex készítmény 20 mg cinkkel és 20 mg luteinnel, valamint A-, B2 -, C-, E-vitaminnal és rézzel.

*Az A-vitamin, valamint a B2-vitamin (riboflavin) hozzájárul a normál látás fenntartásához.

A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához és részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.

A C-vitamin, E-vitamin, valamint a réz antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

8 785 Ft

31 aktív hatóanyag támogatja immunrendszerét


Ez a készítmény napi egyetlen tablettában tartalmazza az emberi szervezet napi vitamin- és ásványianyag-igényének túlnyomó részét kielégítő 30 féle hatóanyagot, s emellett megnövelt mennyiségű (20 mg) Q10 koenzimet, amely a sejtek természetes üzemanyagaként elősegíti a tápanyagok hatékony hasznosulását. A készítményben értékes flavonoid hatóanyagok (béta-karotin, rutin, lutein, likopin) segítik szervezetünk további támogatását.

 

 



3 415 Ft

Visiona mester kapszula


A fekete áfonyában található antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulnak a retina normál működéséhez. A C- és E-vitamin, antioxidánsként támogatják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését. A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, mely vitamin fontos szerepet játszik az egészséges látás megőrzésében. A lutein, a zeaxantin és a rutin a szem felépítésében is résztvevő flavonoidok. A halolaj oldódási közeget biztosít a zsírban oldódó vitaminok számára, valamint kedvező hatását gyakorol a keringési rendszerre, ezáltal a hatóanyagok felszívódására. A halolajban található DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál látás fenntartásához. 

 

3 845 Ft

Dr.Herz Lutein Kapszula 60 db

Alkalmazása javasolt a szem egészségének megőrzéséért és a normál látás fenntartásáért. Ajánlott gyakori képernyőhasználat mellett (pl. okostelefon, tablet, számítógépes munkavégzés, televízió) vagy rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl. éjszakai autóvezetés).

Miért fontos tápanyag a Lutein és zeaxantin?

A retina középső részén található sárgafolt tartalmazza a szervezetben a legmagasabb mennyiségben a luteint és a zeaxanthint.

Az emberi szervezet nem tudja luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk. Érdemes sok leveles zöldséget fogyasztani. A növényekben levő lutein jobban felszívódik ha az étkezés zsírokat is tartalmaz.

Amennyiben nem megoldható, hogy rendszeresen fogyasszon (legalább heti kétszer) lutein és zeaxantin tartalmú élelmiszereket, akkor lutein tartalmú étrend-kiegészítővel pótolhatja.

Miben található meg a lutein és zeaxantin?

Megtalálható elsősorban leveles zöldségekben, például a kelkáposztában, spenótban,brokkoliban, cukkiniben, kukoricában. A növények a luteint elsősorban a kék színű fény elnyeléséért, valamint antioxidáns tulajdonsága miatt használják.  A zeaxantin az élelmiszereink közül legnagyobb mennyiségben a kukoricában található.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt, bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS:

Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 950 Ft

JutaVit Eye-Lutein Plus Duo. Étrend-kiegészítő készítmény.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga. A B2-vitamin, cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A C-vitamin, E-vitamin, B2-vitamin, cink valamint a szelén antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A DHA hozzájárul a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el. A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. A JutaVit Plusz termékben lévő szelén és cink kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló L-szeleno-metinonból és cink-glükonátból származik.

5 285 Ft

A JutaVit multivitamin 50 év felettiek számára

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A nyújtott felszívódásu filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

2 305 Ft

A-, E,- és C-vitamint, B2-vitamint (riboflavin), cinket, szelént, rezet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő készítmény új korszerű mikrokapszulázott lutein formulával.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga. A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A cink részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A C- és E-vitamin, a B2-vitamin (riboflavin), a réz, a cink, valamint a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A JutaVit Szem-Lutein forte alkalmazása javasolt a szem egészségének megőrzéséért és a normál látás fenntartásáért. Ajánlott gyakori képernyőhasználat mellett (pl. okostelefon, tablet, számítógépes munkavégzés, televízió) vagy rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl. éjszakai autóvezetés).

 

3 900 Ft

A készítmény hatóanyagai, mint a fekete áfonya és a lutein, hatásos szemvédelmi funkciót látnak el.

A fekete áfonya növeli a szemben egyes enzimek aktivitását, a lutein pedig az éles látásért felel. E két összetevő hozzájárul a szem egészségének fenntartásához.

A fekete áfonya antioxidáns antocianinjai segíthetik a retina normál működésének fenntartását, valamint segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását.

Az emberi szervezet nem tudja luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk.

Alkalmazási javaslat: Naponta 2-3×1 kapszula szedése javasolt.

Ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

3 415 Ft
Nézet:
Sorrend: