Acerola

Nézet:
Sorrend:

1200 mg C-vitamin + D3-vitamin + Cink + Csipkebogyó +Acerola nyújtott felszívódású étrend-kiegészítő filmtabletta, az immunrendszer támogatásáért

 

Nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet tablettánként 1200 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

 

A D3-vitamin hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez
  • az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.


A cink hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív
  • tresszel szembeni védelméhez,
  • a normál csontozat fenntartásához,
  • a haj, a bőr, a köröm normál állapotának és
  • a szellemi működés fenntartásához.
4 610 Ft

Liposzómás C-vitamin csipkebogyóval, acerolával, szőlőmaggal és lecitinnel
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: száraz, szobahőmérsékletű helyen, közvetlen fénytől védve.

A liposzómális technológiával előállított C-vitamint természetes, sejtmembrán-azonos foszfolipid réteg veszi körül. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, és nagy hatékonysággal szívódik fel és hasznosul a sejtekben.

Természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált, hatékonyabban felszívódó C-vitamin készítmény.

A csipkebogyó természetes C-vitamint tartalmaz, támogatja a szervezet antioxidáns képességét és az immunrendszert.

A szőlőmag kivonat szintén antioxidáns hatással rendelkezik, támogatja a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásaival szemben.

Az acerola gyümölcs kivonat természetes tápanyagokat ? köztük C-vitamint ? tartalmaz.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészsége védelmében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

Szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

2 775 Ft

D3-vitamin liposzómás C-vitaminnal, csipkebogyó-, acerola-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula

 

A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 ?g D-vitamin bevitellel érhető el. A betegségnek több kockázati tényezője is van, melyek egyikének megváltoztatása nem biztos, hogy kedvező hatást eredményez.

Liposzómás technológiával előállított C-vitamin, természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált készítmény.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer normál működésében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

 

2 730 Ft

Cseresznye ízű 500 mg C-vitamint tartalmazó szopogatható tabletta.

Az Acerola C-500 komplex egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin komplex, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy potenciát. A C-vitaminon kívül tartalmaz citrus-bioflavonoidokat, melyek elősegítik a C-vitamin felszívódását, valamint rutint és heszperidint, acerolát és jó pár természetes növényi kivonatot.

Termékünk sok olyan természetes összetevőt tartalmaz, amit a piacon kapható többi termék nem:

Az Acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra, cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm. átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában.

A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint, sok káliumot, magnéziumot és A-vitamint is.

2 775 Ft

Minőségi c-vitamin készítmény rengeteg citrus bioflavonoiddal, acerolával és csipkebogyóval kiegészítve.

Legújabb Vitaking c-vitamin válogatott, minőségi alapanyagokból készült. Sok-sok természetes összetevőt tartalmaz, amelyek egymás hatását erősítik, és így még pozitívabban hatnak a szervezetre. Minden egyes tabletta rengeteg citrus bioflavonoidot tartalmaz, valamint sok acerola és csipkebogyó található benne.

A c-vitamin bizonyítottan hatásos lehet sokféle egészségügyi probléma kezelésében. Többek között fontos szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében, egészségének megtartásában. Ezért a téli időszakban semmiképppen nem elhanyagolható a megfelelő mennyiségű c-vitamin fogyasztás.

  • antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához
  • fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében
  • segíti az immunrendszer megfelelő működését Szükséges az idegrendszer normál működéséhez
  • hozzájárul a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez 
  • nélkülözhetetlen az egészséges fogazat, csontozat és íny felépítéséhez
  • fontos szerepe van a vas felszívódásában
  • lősegíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését
  • szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában
3 610 Ft
Nézet:
Sorrend: