Gyógytapasz

Nézet:
Sorrend:

Hő termelésével stimulálja az akupunktúrás pontokat

Biztos Ön is tapasztalta már, hogy a fájdalom a meleg hatására enyhül, könnyebben elmúlik. Ezenkívül a hő segíti a hatóanyagok bőrbe való könnyebb bejutását is. Ezt használja ki a Herbal Cure tapasz, mely egyedülálló összetevőinek köszönhetően hő termelésével stimulálja az akupunktúrás pontokat, ezáltal biztosítja az életenergia, azaz a qi (ejtsd: csí) akadálymentes áramlását.

Hatóanyagainak köszönhetően segít helyreállítani a mozgásszervek egyensúlyát. A maximális hatékonyság érdekében hagyja a tapaszt 10 órán keresztül a kezelendő felületen, amely mindvégig meleg marad.

 

 

 

2 085 Ft

A tigris erejével
Gyógynövények illóolajos kivonata

Ez a csodálatos tapasz arról kapta hagyományos kínai nevét, hogy a tigris erejével ajándékozza meg használóját ? kizárólag gyógynövények illóolajos kivonata segítségével. Hatóanyagai fokozatosan és egyenletesen szívódnak fel. Használata rendkívül egyszerű. Mindig ott fejti ki hatását, ahol éppen szükség van rá. Használja közvetlenül a fájdalmas területre helyezve.

775 Ft
Nincs raktáron

Méregtelenítés kívülről

Alvás közben távolítja el szervezetéből a káros anyagokat

 

A kínai orvoslás szerint a belső betegségek gyógyítása kívülről is lehetséges. Ez a különleges technika az akupunktúra és a gyógymasszázs alapjain nyugszik. A távol-keleti gyógyászat szerint a szervezet csak akkor működhet kiegyensúlyozottan, ha az életenergia, azaz a qi (ejtsd: csí) zavartalanul áramolhat a testben. A qi a meridiánokon keresztül jut el minden létfontosságú szervhez, testrészhez. Amennyiben áramlása akadályba ütközik, a szervezetben zavar támad, ami megbetegedések kialakulásához vezethet. A Yang chi tapasz különleges gyógynövény-összetételének köszönhetően serkenti a vérkeringést, segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből.

Eredményessége látványos: este felhelyezve reggelre megtelik a szervezetünkből kivont méreganyagokkal és elfeketedik.

3 610 Ft

Dr.Chen Paprika Bőrmelegítő Tapasz 4 db

Paprika Kapszaicin bőrmelegítő tapasz a túlterhelt izmok frissítésére, a narancsbőr tüneteinek enyhítésére.

Jellemzők:

  • Capsiplast – Paprika Kapszaicin bőrmelegítő tapasz a túlterhelt izmok frissítésére, a narancsbőr tüneteinek enyhítésére.
  • Paprika kivonattal és gyógynövény kivonatokkal az izmok, a végtagok felfrissítésére, az ízületek: a térd, a boka, a váll, és a derék bőrének felmelegítésére.
  • A tapasz alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után, az ízületek fáradtsága esetén.
  • Alkalmazható továbbá a narancsbőr tüneteinek enyhítésére a fenék, a comb, a felkar területein.
  • A paprikából származó kapszaicin nevű hatóanyagnak köszönhetően a kezelt bőrfelület természetes módon átmelegszik.
705 Ft

ESI® NO-DOL Hűthető-melegíthető géltasak- többször felhasználható CE/Orvostechnikai eszköz.

Többször felhasználható géltasak minden olyan esetre, amikor hőterápia, vagy krioterápia (hidegterápia ) szükséges

Melegterápia alkalmazása javasolt pl.: lumbágó, elfeküdt nyak, reumatikus tünetek, menstruációs panaszok, fülfájás kezelésére.

Hidegterápiát - alkalmazhatunk véraláfutások, rándulások, ficamok, fogfájás, fejfájás (migrén), rovarcsípések, égési sérülések, orrvérzés esetén.

 

4 595 Ft

A Shao-lin tapasz hatékonyan alkalmazható ficam, rándulás, izomfájdalmak esetében is. Felmelegít, elűzi a hideg érzést.

Alkalmazási javaslat: Mossa le és törölje szárazra a fájó testrészt, majd ragassza fel a Shaolin tapaszt és hagyja hatni 24 órán át.

510 Ft

A kínai orvoslásban kiválóan bevált Tigris tapasz gyógynövények illatos kivonatát tartalmazza, ami egyaránt alkalmazható ízületi, reumás és idegfájdalmak esetén, valamint ficamok és lumbágó okozta panaszok csökkentésében.

Alkalmazása:  Csupán annyit kell tenni, hogy az érintett bőrfelületet alaposan le kell mosni langyos vízzel, szárazra törölni és felhelyezni a méretre vágott tapaszt a kezelni kívánt beteg területre. Ezután nem kell mást tenni, csupán 24 órán-át hagyni hatni.

Figyelmeztetés: Nem alkalmazható sérült bőrfelületen, terhes nők óvatosan használják!

540 Ft
Nézet:
Sorrend: