Vérképzés

Nézet:
Sorrend:

Ettől sárga a sárgarépa

Az A-vitamin, illetve előanyaga, ?elővitaminja?, igen fontos tápanyag. A béta-karotin a karotinoidok egy fajtája. A karotinoidok zsírban oldódó növényi vegyületek, amelyet a növények termelnek annak érdekében, hogy megvédjék magukat a szabad gyökök károsító hatásától.


Egy narancssárga színű pigment (növényi színanyag), aminek fontos szerepe van a fotoszintésben. Ez a növényi vegyület adja a sárgarépa illetve a többi narancssárga zöldség és gyümölcs narancssárga színét.


A természetben több, mint 600 karotinoid található, ám ebből a nyugati ember konyhájában talán csak 50 szerepel, és még ebből az ötvenből is csak 14 található a vérben, amely felszívódott az emésztés során. A legfőbb étkezési karotin a béta-karotin és az alfa-karotin (amelyek a sárgarépában találhatók), a lutein (a kelkáposztában, a brokkoliban és a spenótban), valamint a likopen (a paradicsomban).


A béta-karotin a karotionidok nagyobb csoportjába tartozik, amely a legkülönfélébb gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható. Ez alapján az egészséges táplálkozással ? melynek alapja a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása ? megfelelő mennyiséget juttatunk a szervezetünkbe, így nincs szükség különféle béta-karotin kiegészítő beszerzésére, hanem a napi táplálkozással már fel is tudjuk készíteni bőrünket a káros sugarakra.

Ez az anyag az A-vitamin elővitaminja. Az egészséges szervezetünk képes ebből előállítani A-vitamint mégpedig pontosan annyit, amennyire szüksége van.


Miért fontos az A-vitamin?

  • Az A-vitamin részt vesz megfelelő a normál vasanyagcserében.
  • Az A-vitamin hozzájárul az immunrendszer, a bőr és a látás normál állapotának fenntartásához.
  • Az A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálódásában (elkülönülésében).
3 510 Ft

Az egyik legismertebb és legkedveltebb vitamin amely folyamatosan szívódik fel a szervezetben.

Az egyik legismertebb és legkedveltebb vitamin. A C-vitamin egy erőteljes antioxidáns, mely vízben oldódik. Ahhoz, hogy a szervezetet folyamatosan ellássuk C-vitaminnal, ezt a vitamint folyamatosan pótolnunk kell, mert néhány óra alatt kiürül a szervezetből.

A TR kifejezés nyújtott felszívódást jelent (angolul: time release), így a termék folyamatosan biztosítja a szervezet számára a szükséges mennyiségű C-vitamint.

  • Hatékony antioxidáns
  • Erősíti az immunrendszert
  • Segít megőrizni a haj, a bőr és a köröm egészségét
  • Az egészséges fogak, csontok és fogíny felépítésének fontos eleme
  • Hozzájárul a vas felszívódásához
  • Építi a vérereket, és elősegíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.
  • Folyamatos felszívódású változatunk 8-10 óra alatt egyenletesen fejti ki hatását. 
3 720 Ft

A halolaj nagy mennyiségben tartalmaz telítettlen Omega-3 zsírsavat ami antioxidáns hatásának köszönhetően bizonyítottan hatásos sokféle betegség kezelésében. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

 

  • Az Omega-3 zsírsav pozitív hatásai:
  • Az omega-3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését
  • a rendszeres tengeri hal fogyasztás hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez
  • segít fenntartani a normális véralvadást
  • az EPA és a DHA szintén ezekben a problémákban jelent természetes megoldást

 





4 415 Ft

A teafalevél kiváló antiszeptikum, gombás fertőzések kezelésére alkalmas. A betegségeket terjesztő mikroorganizmusokat,gombákat és baktériumokat is egyaránt hatékonyan elpusztítja, ezzel pozitívan támogatja az immunrendszert.

A kurkumában található kurkumin részt vesz a máj regenerációjában és a méreganyagok semlegesítésében. Gátolja a vér besűrűsödését, csökkenti a trombózisveszélyt, serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet, javítja az epekiválasztást, véd a fekélyek kialakulása ellen és gyulladáscsökkentő.

Az MSM, a C-vitaminhoz hasonlóan átjárhatóvá teszi a sejtfalakat, így az ott lévő méreganyagok és vírusok megtisztítását teszi lehetővé.

Az oregano olaj hozzájárulhat a belek egészségének fenntartásához. 

A grapefruit mag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzimbénító hatású, így jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a grapefruit mag alkalmazásával kapcsolatban. A készítményt teafaolaj tartalma miatt 18 éven alattiak, várandósok és szoptatós anyák ne fogyasszák! Az étrend kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

4 260 Ft
Nézet:
Sorrend: