Rizs

Nézet:
Sorrend:

Olyan jó legyen  nap, mint amilyen a reggeli szuper ropogós gluténmentes rizspehellyel.

Gluténmentes termék


Gyors tejberizs (1-2 adag) 100 g rizspehely, 500 ml tej (400 ml rizstej), 1ek vaj, fahéj, cukor.


A tejet vagy a rizstejet forraljuk fel és a pelyhet keverjük bele. Kapcsoljuk ki alatta a sütőt és zárt fedél alatt hagyjuk puhulni 10 percet. Végül finomítsuk vajjal és édesítsük cukorral és fahéjjal.

 

2 505 Ft

Felhasználása: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére.

Elkészítés: Öntse fel a keveréket 100 °C-os vízzel vagy rizsitallal, majd hagyja állni 5-10 percig fedő alatt.

Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!

 

670 Ft

A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik. Eredeti származási helye az Észak-Amerikai Nagytavak környéke, ma is a helyi indiánok egyik ősi tápláléka.


Tartalmaz: B1, B2, B6 vitamin, vas, kálium, foszfor, cink, magnézium.

A vadrizs elkészítése: egy csésze vadrizst 5 csésze vízben 20-30 percig főzünk. Az első vizet forrás után öntsük le róla. Olajban ne pirítsuk. Fogyasztható önállóan vagy megfőzve más rizsfajtákkal keverve.

870 Ft

A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik. Eredeti származási helye az Észak-Amerikai Nagytavak környéke, ma is a helyi indiánok egyik ősi tápláléka.


Tartalmaz: B1, B2, B6 vitamin, vas, kálium, foszfor, cink, magnézium.

A vadrizs elkészítése: egy csésze vadrizst 5 csésze vízben 20-30 percig főzünk. Az első vizet forrás után öntsük le róla. Olajban ne pirítsuk. Fogyasztható önállóan vagy megfőzve más rizsfajtákkal keverve.

1 635 Ft

Rizskeverék vadrizzsel

A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik. Eredeti származási helye az Észak-Amerikai Nagytavak környéke, ma is a helyi indiánok egyik ősi tápláléka.


Tartalmaz: B1, B2, B6 vitamin, vas, kálium, foszfor, cink, magnézium.

 

1 100 Ft

 A vörös rizs hosszú szemű, kellemesen ropogós rizs, diós ízzel. Jellemzője a kemény héj, amely még főzés után is kissé ropogós állagot kölcsönöz neki. 

A vörös rizs leggyakoribb felhasználási módja a húsételek köreteként. Zöldségekkel és fűszerekkel keverve a rizsből csodálatos klasszikus rizottót is készíthetünk.

915 Ft
Nézet:
Sorrend: